Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Bitget, a költséghatékony kriptovaluta tőzsde: bemutató

Bitget, a költséghatékony kriptovaluta tőzsde: bemutató

Ingyenes SEPA utalás és kártyás vásárlás? A Bitget kriptotőzsde olcsó megoldásaival és kiemelkedő altcoin kínálatával sokak kedvencévé vált.

A cikk egy sorozatnak a része:

Mit érdemes tudni a Bitget kriptovaluta tőzsdéről?

Azok közülünk, akik már régebb óta tartózkodnak a kriptotérben, már mindent tudnak a Binance, a Coinbase, a KuCoin és más hasonló tőzsdetitánokról, amelyek jól szolgáltak minket az évek során. De talán itt az ideje egy innovatív, új belépőnek a térbe; valakinek, aki jön, és valami újat, valami mást kínál, és kicsit felrázza a dolgokat. Nos, a Bitget pontosan erre törekszik.

A Bitget egy jó hírű globális kriptotőzsde, amely az USA, az Egyesült Királyság, Kanada és a szankcionált országok kivételével a legtöbb országban elérhető. Ez az egyik legjobb platform, amely copy trading-et kínál, és népszerű a spot és határidős kereskedésben.

bitget I Cryptofalka

Már 25 millió felhasználóval büszkélkedik a Bitget

Beszéljenek hát a számok; a több mint 25 millió regisztrált felhasználóval és 20 milliárd USDT napi kereskedési volumennel büszkélkedő Bitget az egyik legnagyobb kriptokereskedési platform. A tőzsde több mint 800 kriptovalutával és 650 kereskedési párral büszkélkedhet.

Érdekesség, hogy a vállalatot a 2018-as medvepiac idején alapították, amikor a Bitcoin 3200 dolláros mélypontra zuhant, az Ethereum pedig még rosszabbul járt, több mint 90%-ot esett az akkori csúcsról.

A tőzsde a marketing erőfeszítéseik bővítéseként néhány igen lenyűgöző partnerséget és szponzorációt jelentett be, mint például Olaszország legrégebbi és legelismertebb futballklubjának, a Juventus F.C.-nek a szponzorálása, valamint a PGL Major, mint hivatalos eSport kriptopartner. Ha ez nem lenne elég lenyűgöző, a Bitget a világ futballsztárjával, Lionel Messivel is partnerségre lépett.

Bitget copy trading: Dőlj hátra és másolj le másokat 

A Bitget egyre nagyobb elfogadottságnak és gyors növekedésnek örvend, mivel megtalálták a piaci rést, és olyan kereskedőket vonzanak, akiket érdekelnek az olyan innovatív funkciók, mint a stratégiai kereskedés és a copy trading.

A "copy trading" pontosan azt teszi, amit a név is sugall; mások kereskedésének lemásolása. Nem alakítasz ki saját kereskedési stratégiát, hanem egyszerűen lemásolod egy hozzáértő, tapasztalt kereskedő ügyleteit, automatikusan vagy manuálisan. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy aktívan kereskedj a tőzsdéken anélkül, hogy pontosan tudnod kellene a dolgok működését. 

A sikeres kereskedők másolása hasznos tanulási folyamat lehet, ha valaki ki akarja tanulni a piac működését és a kereskedést, ráadásul nem igényel nagy erőfeszítést. Nem csak légből kapott tippeket kell manuálisan lekövetni, hanem lehetőséged van arra is, hogy amikor egy kereskedő másolhatóvá teszi ügyleteit, azokat a platform automatikusan tényleg meg is kösse.

Ha valaki teljes bizalmat szavaz a tapasztalt kereskedőnek és automatikusan copy tradel, akkor rengeteg időt meg tud spórolni. Amennyiben egyszerre követsz különböző kereskedőket, egyszerűbbé válik a tőke decentralizálása, a kockázatok minimalizálása és a nyereség maximalizálása.

Szimpatikus a Bitget kriptotőzsde, és te is kipróbálnád? Akkor ne habozz, mert ajánlói linkünkön keresztül 10% kedvezményben részesülhetsz a kereskedési költségekből! >> REF KÓD: zqen <<

Bitget promciós kód.webp

*A kedvezmény megszerzéséhez a regisztrációt követő 30 napon belül legalább egy spot kereskedést végre kell hajtanod. 

Nem mehetünk el szó nélkül a Bitget Web3 tárca mellett sem

A másolásos kereskedés mellett érdemes kiemelni a tőzsde saját web3 tárcáját. A Bitget Wallet egy Web3 multi-chain tárca, amely átfogó platformot kínál tárolási, swap, NFT piaci, DApp böngészése és Launchpad funkciókkal. 

A több mint 100 nyilvános láncot támogató Bitget Wallet a legjobb DEX-eket és NFT-piacokat összesíti, hogy a felhasználók számára a legjobb kereskedési árakat biztosítsa.

Bitget tárca I Cryptofalka

A Bitget Web3 Wallet lehetővé teszi a felhasználók számára a decentralizált alkalmazások és digitális eszközök egyszerű használatát, így gyerekjátékká teszi a Web3 ökoszisztéma által kínált lehetőségek kihasználását.

Érdemes nem csak a copy trading és a web3 tárcát kiemelni, számos olyan funkció van még a tőzsdén, amiben elmerülhet a felhasználó. Nézzük is meg a teljesség igénye nélkül, milyen lehetőségekkel találhozhatunk a platformon:

  • Spot kereskedés
  • Tőkeáttételes kereskedés
  • Kriptovaluta váltás (Convert)
  • Passzív jövedelem-szerzés: earn lehetőségek
  • Kriptovaluta kártya (VIP felhasználóknak)
  • Launchpad, Launchpool, airdropszerzési lehetőségek
  • NFT Marketplace
  • Kereskedő botok

EUR és GBP tranzakciók SEPA használatával, nulla díjjal!

2023-ban a Bitget hatalmas lépést tett előre a versenyben azzal, hogy EUR és GBP betéteket kínál SEPA/FPS használatával, nulla díjjal! Nagyon sok olyan tőzsde van, amely nem kínál natívan banki befizetési támogatást, ami azt jelenti, hogy a felhasználóknak harmadik féltől származó fizetési oldalon keresztül kell letudni a tranzakciót, amelyek gyakran magas díjakat számítanak fel.

Ezek a díjak még mindig komoly összegeket jelentenek azon felhasználók számára, akik bankkártyával vagy hitelkártyával kívánnak kriptót vásárolni. A banki átutalások ingyenes használatának lehetősége azonban magas színvonalú tőzsdék szintjére emeli a Bitget-et.

bitget I Cryptofalka

Ami a kereskedési díjakat illeti, a Bitget a legtöbb tőzsde által használt szintstruktúrától eltérő megközelítést alkalmaz:

Spot: Fix díj 0,1% a maker és a taker számára. Futures: 0,02% maker/0,06% taker. A kereskedési díjak akár 20%-kal is csökkenthetők azon kereskedők számára, akik a platform BGB tokenjével fizetik a díjakat. 

BGB: a Bitget kriptotőzsde saját tokenje

A BGB a Bitget platform ERC20-as tokenje, amelynek célja egy egyszerű, biztonságos és mindenki számára elérhető kriptoökoszisztéma létrehozása. Exkluzív kedvezményeket kínál minden tulajdonosának, azzal a céllal, hogy a Bitget növekedésének gyümölcseit minden felhasználóval megossza.

A BGB token többek között a platformon a kereskedési díjak csökkentésére is használható, és jelenleg a platform szerint 1%~18% APR-ért lehet lekötni, feltételektől függően.

A tőzsde nagyon tudatos a token disztribúciójában, minden egyes allokációhoz konkrét kibocsátási ütemterv és feltételek vannak felvázolva. A BGB tokenek teljes kínálata 2 milliárd darab, amelynek 25%-át a BFT swap-ekre szánják.

A fennmaradó 75%-ot a közösség megszerzésére, márkaépítésre és növekedésre, ökoszisztéma befektetési alapokra, a core team ösztönzésére és a befektetők védelmére osztják szét. 

Mennyire biztonságos a Bitget tőzsde?

A Bitget követi az iparág legjobb gyakorlatait, és pénzeszközeinek nagy részét offline, hideg tárcákban tartja, távol a hackerek próbálkozásaitól.

A tőzsde mögött a Qingsong Cloud Security, az Armors, a HEAP és a Suntwin Technology partneri kapcsolatban áll. Ami a kiberbiztonságot illeti, a Bitget a CER listáján szerepel, és a CER kiberbiztonsági pontszámával (CSS) mérve 2020-ban a biztonság szempontjából a 10 legjobb tőzsde közé sorolták, ami elég lenyűgöző.

CER bitget I Cryptofalka

Bár azóta hátrébb került a rangsorban, még mindig 3 csillagból 3 csillaggal és BBB pontszámmal rendelkezik, tehát még mindig meglehetősen biztonságos.

Mindemellett, a központosított tőzsdékre az FTX összeomlása után nagy nyomás nehezedett, hogy bizonyítsák, képesek a felhasználók pénzeszközeinek védelmére. A Proof of Reserves egy olyan kriptográfiai módszer, amely biztosítja az ügyfeleket arról, hogy pénzeszközeik bármikor kivehetők, így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a betétek teljes mértékben biztosítva vannak.

bitget por I Cryptofalka

A Bitget proof-of-reserves oldala lehetőséget kínál a felhasználóknak a tőzsde tartalékainak auditálására, és a blokklánc publikus mivoltának köszönhetően akár maguk ellenőrizhetik a tőzsde tartozásait és meglévő készleteit.

Érdemes megemlíteni, hogy a felhasználók még nagyobb biztonságban érezhetik magukat a Bitget Protection Fund által. Ez az alap ugyanis a kiberbiztonsági fenyegetésekkel szemben extra ellenálló képességet biztosít a platform felhasználóinak.

Azok a kereskedők, akiknek a számlája veszélybe kerül, vagy akiknek az eszközeit ellopják vagy elvesztik olyan események miatt, amelyek nem a saját cselekedeteiknek vagy kereskedési magatartásuknak tulajdoníthatók, a Bitget Protection Fund-on keresztül követelést nyújthatnak be.

Összefoglalva: Miért érdemes regisztrálni a Bitget-re? 

Itt az ideje egy új belépőnek a térbe. Valakinek, aki jön, valami újat/mást kínál, és felrázza a dolgokat. Nos, a Bitget pontosan erre törekszik.

Az egyszerű használat, az eszközválaszték, a biztonság, jó hírnév és a kereskedési díjak csak néhány dolog, amit szem előtt kell tartani, mielőtt kiválasztunk egy kriptovaluta-tőzsdét. A Bitget.com az egyik olyan tőzsde, amelyik a fent említett összes szempontot tökéletesen kielégíti.

Úgy tűnik, nem véletlen, hogy unikornisként pár év alatt ekkorát sikerült fejlődni a vállalatnak. A csapat megértette, hogy ahhoz, hogy ebben az iparágban versenyezzenek, zökkenőmentes szolgáltatásokat kell kínálniuk, és képesnek kell lenniük arra, hogy kielégítsék az újabb és újabb piaci igényeket.

A kezdők más kereskedőket másolhatnak, amíg megtanulják a szakma fortélyait. Ha pedig nem is szeretnénk kereskedni, de mégis több érmét és tokent tennénk zsebre, kiválóak az earn funkciók, ahol kiválasztott kriptovalutákat leköthetjük és így tehetünk zsebre elég szép a kamatokat.

Szimpatikus a Bitget kriptotőzsde, és te is kipróbálnád? Akkor ne habozz, mert ajánlói linkünkön keresztül 10% kedvezményben részesülhetsz a kereskedési költségekből! >> REF KÓD: zqen <<
Bitget promciós kód.webp
*A kedvezmény megszerzéséhez a regisztrációt követő 30 napon belül legalább egy spot kereskedést végre kell hajtanod. 

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.29% $66,913.6
Ethereum ETH 1.18% $3,519.14
BNB BNB -1.31% $585.29
Solana SOL -0.05% $177.31
XRP XRP 1.43% $0.6016
Dogecoin DOGE -0.77% $0.1361
Cardano ADA -1.89% $0.4248
Litecoin LTC -3.14% $71.61
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!