Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Tovább terjeszkedik Európában a Coinbase

Tovább terjeszkedik Európában a Coinbase

A folyamatban lévő, teljes körű kripto-válság ellenére az amerikai kriptotőzsde bővíteni kívánja jelenlétét Európában. Az egyesült államokbeli Coinbase óriáscég több európai országban szeretné megszerezni a hatósági jóváhagyást, hogy kiterjessze jelenlétét a régióban.

 

Európai piacok felé nyit a Coinbase

Nana Murugesan, a Coinbase nemzetközi és üzleti fejlesztésekért felelős alelnöke elmondta, hogy a kripto vállalat Olaszországot, Franciaországot, Spanyolországot, Svájcot és Hollandiát célozza meg, miután Írországban, Németországban és az Egyesült Királyságban már kapott engedélyeket. Míg a tőzsde felvette első alkalmazottját Svájcban, Murugesan elmondta, hogy a Coinbase regionális vezetőt szeretne kinevezni európai tevékenységeihez.
 
Coinbase | Cryptofalka Forrás: bitcoinworld.co.in
„Amikor beléptünk az Egyesült Királyságba és Európába, ez valójában az utolsó nagy medvepiac idején volt 2015-2016-ban. De ha előre tekintünk 2017-2018-ra, az Egyesült Királyság immár jelentős része volt üzletünknek. Nehéz időszak volt, de ez jelentősen megtérült.”
Noha a Coinbase a legnagyobb kriptovaluta tőzsde az Egyesült Államokban, erős versennyel néz szembe. A európai piacon olyan riválisai vannak, mint a Binance és az FTX. A Binance amerikai részlege a közelmúltban megszüntette a négy bitcoin kereskedési pár díját, ami a Coinbase részvényeinek zuhanását okozta.
 
Emellett mind a Binance, mind az FTX az Egyesült Államokon kívül terjeszkedik, és engedélyeket szereztek a Közel-Keleten is. A Binance emellett erőfeszítéseket tesz egész Európában való elterjedésére. Törekvései révén májusban két hatósági engedélyt kapott Franciaországtól és Olaszországtól a Digital Asset Service Provider (DASP) működésére, és aktívan törekszik a licenc megszerzésére Németországban.
 
Murugesan megjegyezte, hogy a Coinbase tőzsdén jegyzett vállalatként való státusza magasra teszi a mércét, hozzátéve, hogy „néha kicsit tovább tart bizonyos dolgok megvalósítása. De szeretnénk az élmezőnyben maradni.”
 
Nexo kriptovaluta váltó
 

 

Nehéz időszak ez a Coinbase számára is

A Coinbasere is hatással van a kriptopiaci visszaesés, több kriptovaluta ára drasztikusan esett. Az amerikai vállalat több mint 1000 alkalmazottat bocsátott el, ami globálisan a munkavállalók 18%-át jelenti. Ezenkívül a Goldman Sachs globális befektetési óriás a Coinbase részvényeit semlegesről „eladásra” minősítette le. Murugesan azt is elmondta, hogy a tőzsde globális havi tranzakciókat végző felhasználóinak kevesebb mint 50%-a használja az alkalmazást kereskedési tevékenységre.
 
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.36% $58,061.06
Ethereum ETH 1.93% $3,135.99
BNB BNB 2.74% $536.06
Solana SOL 2.50% $139.09
XRP XRP 10.99% $0.5155
Dogecoin DOGE 2.54% $0.1091
Cardano ADA 5.48% $0.4227
Litecoin LTC 1.75% $70.31
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!