Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Crypto.com Ázsiában terjeszkedik

A Crypto.com Ázsiában terjeszkedik

A Crypto.com bejegyzést tett közzé saját oldalán arról, hogy lezárta egy koreai fizetési rendszer szolgáltató (PnLink Co.) és egy virtuális eszközök biztosításával foglalkozó cég (OK-BIT Co.) felvásárlását.

 

Megállás nélkül tör előre a Crypto.com

A 2016-ban alapított szingapúri központú tőzsde 50 millió ügyfelet szolgál ki és 4000 alkalmazottat foglalkoztat. Az elmúlt 5 évben az egyik leggyorsabban fejlődő kripto tőzsdévé vált, ami annak is köszönhető, hogy hatalmas összegeket fordított marketingre. A gyors amerikai terjeszkedés után a cég most az ázsiai piacot vette célba, amit két pénzügyi szolgáltató felvásárlásával kezdett meg.

 

Nexo kriptovaluta váltó

 

PnLink és OK-BIT felvásárlás

"Ez egy izgalmas előrelépés a Crypto.com számára, egy igazán fontos piacon. Elkötelezettek vagyunk a helyi szabályozó hatóságokkal való együttműködés mellett, hogy a szolgáltatásaink olyan országokba is el tudjanak jutni, mint Dél-Korea, ahol a fogyasztók különösen nagy érdeklődést mutatnak a digitális fizetőeszközök iránt és az elfogadásuk is egyre szélesebb." - mondta a Crypto.com társalapítója és jelenlegi vezérigazgatója, Kris Marszalek.

Crypto.com Korea I Cryptofalka

"Hiszünk abban, hogy szolgáltatásaink nemcsak a koreai piac további erősödését segíthetik elő, hanem a Web3 ökoszisztéma kialakulását és fejlődését is támogathatják. Korea rendkívül fontos piac a Crypto.com számára a blokklánc-technológia előrehaladásának szempontjából."  - mondta Patrick Yoon, a cég dél-koreai ügyvezetője.

A Crypto.com bevallása alapján a cég továbbra is céljának tekinti, hogy ezeken a piacokon a szabályozóknak való megfeleléssel és magas biztonsággal váljanak a helyi piacok vezető szereplőivé és így várják leendő ügyfeleiket a koreai piacon is.

Ezzel folytatódik a Crypto.com ökoszisztémájának világszintű növekedése, ami már 50 millió felhasználóval büszkélkedhet, miközben a cég megkapta több helyi hatóságtól is már a működési engedélyét pénzügyi szolgáltatóként (Részletesebben az eredeti bejelentésben).


Ha nem szeretnél lemaradni az ehhez hasonló kripto hírekről, akkor iratkozz fel Ádám hírlevelére, ahol minden héten pár percben összefoglalja a hét legfontosabb történéseit! 

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.04% $69,993.12
Ethereum ETH -2.04% $3,721.58
BNB BNB 0.04% $615.99
Solana SOL 0.42% $179.84
XRP XRP -2.58% $0.5315
Dogecoin DOGE -3.76% $0.1647
Cardano ADA -4.72% $0.4787
Litecoin LTC -2.15% $86.26
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!