Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Crypto.com a Miami Nagydíj névadó szponzora lett

A Crypto.com a Miami Nagydíj névadó szponzora lett

Ha a sport támogatásáról van szó, akkor a crypto.com élen jár a többi céghez képest. Az elmúlt évben először az Aston Martin támogatásával, majd a Forma 1 globális szponzori tevékenységével lépett be a leglátványosabban a sportba. A száguldó cirkuszhoz fűződő kapcsolata most új fejezethez érkezett. Megmutatjuk mit kell tudni erről!

 

Továbbra is terjeszkedik a Crypto.com

Van egy kimondatlan szabály a marketing logikában, mely szerint elsőnek lenni egy piacon mindig meghatározó élményt jelent a vásárló fejében. Nem meglepő, ha ezt a logikát véljük felfedezni a crypto.com stratégáinak döntései mögött is. Elsők között érkeztek a forma 1-be, a UFC-be, legutóbb pedig a los angeles-i aréna körüli névváltás verte fel az állóvizet. Ehhez kapcsolódóan pedig az NBA sztár LeBron James alapítványával is együttműködési megállapodást kötöttek, amiről mi is szintén hírt adtunk.

 

Miami – a varázslat városa 

A napfény államában fekvő Miamit sem kell senkinek bemutatni. Miami City népességét tekintve ugyan csak a 44. legnagyobb város az USA-ban a maga 467.000 lakosával, ám a környező vonzáskörzettel együtt nézve, máris a 12. helyre ugrik előre. Egy 2018-as, svájci befektetési banki felmérés szerint vásárlóerő tekintetében azonban a második leggazdagabb város az Egyesült Államokban és a harmadik leggazdagabb a világon. Turisztikai desztinációként pedig New York után a második legerősebb vonzerőt képviseli az észak-amerikai kontinensen. Nem csoda tehát, ha ,,Magic City” becenévvel illetik a várost.

 

Miami – a forma 1 városa

Ezek után talán abban sincs semmi csodaszerű, ha az idén májusban megrendezendő futammal a varázslat városa is belép a versenyt rendező helyszínek sorába és Austin mellett a másik amerikai nagydíjnak ad majd ebben az évben otthont. Az 5,41 km hosszú pálya a Miami Dolphins amerikai foci csapatának otthont adó Hard Rock Stadium körül kanyarog majd és a melbournei Albert Park-ban lévőhöz hasonló utcai pálya lesz.

 

Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás
 

 

Miami – a Crypto városa

Miamitól nem idegen a kripto világa sem. Számtalanszor adtunk már hírt a polgármester Francis Suarez nyilatkozatairól, amely szerint átcsábítaná a kínai Bitcoin bányászokat vagy éppen a város pénzét kriptovalutába fektetné. És ebbe a varázslatos közegbe érkezett meg a Crypto.com, ami a fenti előzmények ismeretében talán nem is volt váratlan. Ha hozzátesszük, hogy a cég szemmel láthatóan az amerikai piac ,,megdolgozásán” van, egyáltalán nem nevezhető váratlan fordulatnak, bár hivatalosan csak február 9-én jelentették be az együttműködést.

Crypto.com F1 | Cryptofalka A Crypto.com terasz. Forrás: Crypto.com

 

Miami – a Crypto.com városa

Kilenc évre szóló megállapodást kötött a crypto.com platform a névadó szponzori tevékenységéről, aminek értelmében a verseny hivatalos neve ,,Formula 1 Crypto.com Miami Grand Prix” lesz a következő közel egy évtizedben. Ezen felül a díjátadó ceremónián is szerepelnek majd a logók, akárcsak a trófeákon.

Létrehoznak továbbá a pálya közepén egy "Crypto.com teraszt" is, ami egyrészt exkluzív vendégek fogadására alkalmas helyszín lesz, ám az első szintet a rajongók is használhatják. Ez utóbbiakra külön nagy hangsúlyt fektetnek a szervezők, mivel a Hard Rock Stadium közepén kialakításra kerül a Crypto.com Fan Zone és a május 6. és 8. között megrendezett futam alatt biztosít majd szórakozási lehetőséget.

 

Összefoglalás

Megállíthatatlanul robog tehát a crypto.com marketing úthenger. Akár szereti valaki a platformot akár nem, az mindenképpen örömteli, hogy a szemünk láttára válik egyre ismertebbé a ,,crypto” kifejezés. Ezt a szót pedig összekapcsolni a napfény államának varázslatos városával igazán jövőbemutató dolog.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.39% $64,567.84
Ethereum ETH -4.21% $3,403.86
BNB BNB -4.83% $579.17
Solana SOL -9.26% $132.15
XRP XRP -7.49% $0.4793
Dogecoin DOGE -10.46% $0.1197
Cardano ADA -11.25% $0.3703
Litecoin LTC -8.27% $71.48
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!