Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Hiányzik a Binance kriptokártya? Íme egy remek alternatíva!

Hiányzik a Binance kriptokártya? Íme egy remek alternatíva!

A Bybit Card egy Mastercard betéti kártya, amely egyszerű és biztonságos hozzáférést biztosít a fiat- és digitális pénzeszközökhöz, anélkül, hogy kiutalnád a tőzsdéről a tőkéd. Megmutatjuk lépésről lépésre, hogyan igényelhetsz Bybit kriptovaluta kártyát.

Legyél kezdő vagy haladó kriptovaluta befektető, a Bybit.com-on biztosan megtalálod a hozzád illő kereskedési szolgáltatást. Referral kódunkkal 30 napig 10%-ot spórolhatsz a kereskedési költségeiden! >> FALKABLOG <<

A cikk egy sorozatnak a része:

Igényelj kriptovaluta kártyát a Bybit kriptotőzsdén

Egyszerre akár több kriptovaluta használatával könnyedén bonyolíthatsz le tranzakciókat világszerte, közvetlenül a Bybit funding számládról. Nincs szükség extra tárcákra, és staking követelmény sincs a kártya rendeléséhez. Nincs éves díj, sem rejtett díjak. Lássunk is hozzá!

  1. Lépj be a Bybit fiókodba. Ha még nem regisztráltál, akkor kattints erre a linkrehttps://partner.bybit.com/b/falkablog , így rögtön a tőzsde regisztrációs oldalára kerülsz. Ez egyben a saját ajánlói linkünk is, mely segítségével 10% kedvezményben részesülsz 30 napon keresztül a kereskedési költségekből.
  2. Bybit gombbybit regisztráció I Cryptofalka Ha már regisztráltunk, akkor a felső menüsorban rögtön fel is tűnik a "Card" opció. Kattintsunk rá.

bybit card I Cryptofalka

3. Kattintsunk az "Apply Now" gombra. 

bybit kártya rendelés I Cryptofalka

Érdemes tudni, hogy a Bybit Card jelenleg csak korlátozott számú országban érhető el, így például szerencsére az EEA térségben, ahová Magyarország is tartozik. Azonban ahhoz, hogy bizonyítsuk, hogy ezen régió lakosai vagyunk, a kártya megrendeléséhez nem elég a KYC, szükségünk lesz egy Lvl 2-es azonosításra. 

Mi az Lv.2 extra hitelesítési beállítás?

A "Lv.2 Verification" státusz elérése lehetővé teszi a felhasználók számára a nagyobb pénzügyi tranzakciók végrehajtását, valamint hozzáférést biztosít bizonyos különleges szolgáltatásokhoz és előnyökhöz a Bybit platformon, így például a kriptovaluta-kártya igényléséhez is ez az első belépő.

Ehhez egy rövid kérdőívet kell kitöltenünk, valamint csatolni egy a lakcímünket igazoló dokumentumot. Víz, áram vagy bankszámla dokumentumot ajánlott csatolnunk, ami tartalmazza a hivatalos lakcímünket. 

bybit kártya I Cryptofalka

Válasszuk ki azt az országot, amelynek lakosai vagyunk, és kattintsunk a "Confirm" gombra. 

Ha már korábban elvégeztük a KYC-t, akkor már csak a lakóhelyünket kell igazolnunk. Kattintsunk a "Vertify" gombra. (Ha még nem vitted végig a személyazonosságod ellenőrzését, akkor ebben a cikkben találod meg hozzá az útmutatást)

Bybit Card I Cryptofalka

Itt a kriptovaluta-tőzsde felsorolja mik azok a dokumentumok, amelyekkel érvényesen igazolhatod a lakcímedet (banki kivonat, közüzemi számla, internet számla stb.).

Bybit Card I Cryptofalka

Kattintsunk a "Next" gombra, és töltsünk fel egy olyan dokumentumot, amelyen jól látszik a nevünk és a lakcímünk.

Ha ezzel megvagyunk, akkor maximum 1 óra, és a Bybit jóvá is hagyja az extra hitelesítési szintet. Jöhet a kártyaigénylés!

Szerezz ajándék 10 USDT-t a Bybit Card igénylése során

Lépjünk vissza a kártyaigénylés oldalára. Ha minden igaz, akkor az e-mail címünk helye már ki lesz töltve, viszont érdemes megadnunk egy referral kódot is, amivel ajándék 10 USDT-t szerezhetsz.  

Referral kód: 58WKPV2

Bybit Card I Cryptofalka

Ez az összeg az első kártyatranzakciót követő 14 napon belül érkezik majd meg a Funding számládra, tehát a jutalom feltétele, hogy igénylés után használd is a kártyát!

Ha ezzel megvagyunk, kattintsunk tovább a "Submit" gombra.

Bybit kártya I Cryptofalka

A felbukkanó üzenet szerint a virtuális kártya igénylése általában csupán néhány percet vesz igénybe. Bizonyos esetekben azonban egy további felülvizsgálat legfeljebb hét munkanapra hosszabbíthatja meg a folyamatot. 

Virtuális kriptovaluta-kártya és fizikai Bybit Card igénylés

A Bybit kriptovaluta-tőzsde virtuális Bybit kártyát kínál online fizetésekhez, de fizikai Bybit kártyát is tudsz igényelni, amelyet az üzletekben vagy ATM-nél történő készpénzfelvételnél is használhatsz. Nézzük meg, hogyan!

  1. Kattints a fiókodban a "Card" menüpontra, ott pedig a "Physical Bybit Card Application" bannerre.
  2.  Itt, ha szükséges, módosítsd a kártyán szereplő megjelenített nevet. 

Bybit card I Cryptofalka

3. Következő lépésként ellenőrizd meg a szállítási címedet. A szállítási címnek meg kell egyeznie a virtuális Bybit kártya címellenőrzésénél megadott címmel.

4. Ha ez megvan, állítsd be a PIN-kódot.

Bybit Card I Cryptofalka

5. Ha a címed felülvizsgálata jóváhagyásra került, ki kell fizetni a fizikai kriptokártya kibocsátási díját, amit a tőzsde közvetlenül a Funding számláról von le. Válasszd ki a kívánt fizetési módot, végezd el a 2FA azonosítást, és kattints a "Confirm" gombra. 

Bybit card I Cryptofalka

Ha a fizetés befejeződött, egy felugró ablakban megjelenik, hogy az igénylés sikeres volt.

Sikeresen megigényelted a Bybit kriptovaluta kártyádat! A kártya kézbesítése 30 napot is igénybe vehet, és arra sajnos nincs mód, hogy a küldemény állapotáról részleteket kapj, így hát nincs más hátra, mint türelmesen várni, hogy csöngessen a postás.

Szimpatikus a BYBIT kriptotőzsde, és te is kipróbálnád? Akkor ne habozz, mert most a 35$ üdvözlő bónusz* mellett még 10% kedvezményt is bezsebelhetsz a kereskedési költségekből, ha regisztrálsz! Részletek

Bybit gomb

*Végezd el a KYC-t, majd helyezz el és tarts 7 napig a BYBIT számládon 100$-t. Kereskedj minimum ilyen összeg értékben derivatív termékekkel. Ne csökkenjen a számlád értéke 7 napon belül 100$ alá! Bónusz: 20$ stabilcoin + 15$ bónusz kupon. Kampány ideje: 2024 május 28. - 2024. június 30.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.60% $66,842.64
Ethereum ETH 1.24% $3,526.38
BNB BNB -1.04% $587.22
Solana SOL -0.32% $177.31
XRP XRP 0.69% $0.602
Dogecoin DOGE -1.24% $0.136
Cardano ADA -1.94% $0.4253
Litecoin LTC -2.80% $71.73
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!