Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Regisztrálj a BYBIT-re, és zsebeld be a 35$ belépőbónuszt!

Regisztrálj a BYBIT-re, és zsebeld be a 35$ belépőbónuszt!

Regisztrálj a Bybit kriptotőzsdére most és zsebeld be a 35$ belépőbónuszt! Továbbá élvezd az exkluzív jutalmakat akár 100 000$ értékben!

A cikk egy sorozatnak a része:

  Szerezz értékes ajándékokat a Cryptofalkával a Bybit kriptotőzsdén!

  Örömmel tudatjuk veletek, hogy a Binance után az egyik legnagyobb (ha nem a legnagyobb) kriptotőzsdét, a BYBIT-et is már a hivatalos partnereink között üdvözölhetjük!

  Na, de mit jelent ez a Cryptofalka követői számára? Cryptofalka partnerlinken keresztül most nem csak 10%-ot spórolsz a kereskedési költségeken, de egyéb kifejezetten a követőinknek szóló extra kedvezményeket és jutalmakat szerezhetsz a tőzsde platformján

  Nézzük is meg, milyen kampányokkal tudunk némi ajándékpénzt a zsebünkbe tenni!

  Zsebeld be a 35$ belépő bónuszt Bybit regisztrációval!

  Cryptofalka partnerlinken keresztül most nem csak 10%-ot spórolsz a kereskedési költségeket, de még a ~12 000 Ft értékű belépőbonuszt is behúzhatod!

  Regisztrálj Cryptofalka partnerlinken keresztül, majd töltsd fel a számládat 100 USDT-vel, hogy megszerezhesd a 35 USDT ajándékot (20$ stabilcoin + 15$ bónusz kupon)!

  Mit kell tenned? 

  Először is regisztrálj és végezd el a KYC-t az alábbi linken keresztül: https://partner.bybit.com/b/falkablog

  • Fizess be a számládra 100 USDT-t
  • Kereskedj minimum 100$ értékben derivatív (margin, futures) eszközökkel a KYC utáni 7 napon belül
  • Ne essen le a számlád egyenlege 7 napig 100$ alá.

  Nem kell mást tenned, a feladatok elvégzése után a Rewards Hub-ban a kampány végét követő 1 hónapon belül jóváírják számodra a bónuszt.

  A promóció időszaka: 2024. május 30. - 2024. június 30.

  Duplázd a nyereményt! Próbálj szerencsét, és nyerj akár 100 000 dollárt!

  Regisztrálj a Cryptofalka linkjén keresztül, töltsd fel a számládat minimum 100$ értékben, próbálj szerencsét és nyerj értékes jutalmakat!

  Mit kell tenned, hogy részt vehess a sorsoláson?

  Először is nyisd meg az alábbi linket: https://www.bybit.com/en/promo/campaign/luckydrawforallocations?affiliate_id=82668

  Majd a „Regisztrálj most” gombra kattintva erősítsd meg a részvételed az eseményre. A regisztráció és KYC elvégzése után töltsd fel 100 dollárral a számlád 7 napon belül, és próbálj szerencsét a szerencsekereken.

  Ha szerencséd van, az alábbi nyereményeket teheted zsebre:

  • 100 000 dollárt
  • 50 000 dollárt
  • F1 belépőt (szállás és repülőjegy támogatással)
  • Bitcoin nyereményeket
  • Ethereum nyereményeket
  • APTR Launchpad részesedést
  • USDT airdrop-ot

  Bybit regisztráció I Cryptofalka

  Teljesíts további küldetéseket az esélyeid növelésére! A résztvevők az egyes feladatok elvégzése után automatikusan szerencsesorsjegyeket kapnak, amivel pörgethetnek a szerencsekereken.

  Csak azok a csatlakozott felhasználók csatlakozhatnak az eseményhez, akik a kampányra való regisztráció előtt még soha nem fizettek be a számlájukra vagy nem hajtottak végre P2P tranzakciót (kivétel a fent említett 35$-os belépőbónusz kampány).

  Az esemény hivatalos befejezését követő 10 munkanapon belül érkeznek a jutalmak a Spot számlára.

  A promóció időszaka: 2024. május 23. – 2024. június 30.

  Ismerd meg a Bybit kriptovaluta tőzsdét

  Ha még nincs Bybit számlád de érdekel, hogy hogyan tudott a tőzsdék dobogójára felkerülni ez a kriptós vállalat, akkor olvasd el a Bybit tőzsde ismertető cikkünket.

  Mi a Bybit bónusz?

  A Bybit bónuszok fedezetként használhatók. A kereskedési veszteségek lefedésére, valamint az örökös és határidős ügyletek (a spoton kívül) kereskedési díjainak kiegyenlítésére is felhasználhatóak a felhasználó saját tőkéje helyett.

  A bónuszok nem vonhatók vissza, míg a bónuszokkal való kereskedésből származó nyereség kivehető.

  Mi a Bybit kupon?

  A Bybit kuponok a perpetual és futures kereskedési megbízások kereskedési díjainak kiegyenlítésére használhatók (a spotot nem). A kuponokat a felhasználó saját tőkéjét megelőzően vonják le a díjak fedezésére.

  Jó, ha tudod:

  Minden feladat és jutalom korlátozott számú, és a nyeremények kiosztása regisztrációs sorrendben történik.

  A felhasználóknak teljesíteniük kell az Lv. 1. szintű személyazonosság-ellenőrzést (KYC) ahhoz, hogy megkapják a jutalmakat.

  A kereskedési utalványok spotra jelenleg nem támogatottak, csak perpetual és futures kereskedési megbízások kereskedési díjainak kiegyenlítésére használhatók.

  Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

  Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

  Válassz tagságaink közül

  Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

  Bitcoin BTC -2.05% $61,112.98
  Ethereum ETH 0.78% $3,388.26
  BNB BNB 1.26% $573.99
  Solana SOL 9.91% $136.53
  XRP XRP 1.57% $0.4778
  Dogecoin DOGE 4.12% $0.1234
  Cardano ADA 4.03% $0.387
  Litecoin LTC -0.13% $70.76
  További árfolyamok
  A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!