Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Hagynád, hogy egy robot kezelje a portfóliódat?

Hagynád, hogy egy robot kezelje a portfóliódat?

Túlságosan kiszámíthatatlan a piac és képtelenség megmondani, hogy milyen irányt vesznek az árfolyamok? Pihenj meg egy percre és próbáld ki magad az automatizált kereskedésben. Nézd meg, mit tehet érted a KuCoin Trading Bot!

 

KuCoin, a "hétköznapi emberek tőzsdéje"

A KuCoin mögött két tech guru áll, akik a blokklánc korai alkalmazói voltak. Michael 8 éves korában kezdett el kódolni, 16 évesen pedig megalapította első startupját, és azonnal BTC-t kezdett bányászni, amikor főnökétől, Eric-től hallott a Bitcoinról. Amikor azonban megpróbált eladni néhány BTC-t a Mt. Gox-on, rájött, hogy a világ akkori legnagyobb platformját kezdők számára nagyon bonyolult használni.

Ahogy a blokklánc elterjedése tovább folytatódott, Michael és Eric rájöttek, hogy a pénzügyi rendszer olyan innováció előtt áll, amely nem csak a leggazdagabb keveseket, hanem a világ minden emberét kiszolgálja - még a kevésbé képzetteket, munkanélkülieket és a bank nélkül maradottakat is. 2013 végére egy kávézóban írták meg a KuCoin első kóddarabjait, és ezzel megkezdték egy olyan "hétköznapi emberek" számára is egyszerűen használható kereskedelmi platform útját, amely lehetővé teszi mindenki számára, hogy részt vegyen a kriptobizniszben.

kucoin I Cryptofalka

És hol tart ma a vállalat? A KuCoin gyorsan az iparág egyik legnagyobb kriptotőzsdéjévé nőtte ki magát. Ma már egy világszerte elismert és több mint 10 millió felhasználóval rendelkező kriptotőzsde, amely lehetővé teszi a különböző szintű kereskedők számára, hogy több mint 200 kriptovalutával és digitális eszközzel kereskedjenek. 

A könnyen kezelhető felület és a szolgáltatások széles skálája vonzó opcióvá teszi a KuCoint a kereskedők számára. Emellett nem kényszerít KYC-ellenőrzést minden felhasználójára, ami továbbra is értékes előny az adatvédelemre törekvő egyének számára.

 

Kulcsfontosságú stratégiai lépés a jövőre nézve

A KuCoin a napokban jelentette be, hogy jelentős stratégiai befektetésben részesedett a SIG-től, az egyik legnagyobb kvantitatív kereskedési cégtől. A mintegy 10 millió dolláros befektetés mellett a két fél együttműködik majd a blokklánc startupok inkubációjában és a KCS & KCC ökoszisztéma kiépítésében. 

A SIG a világ egyik legnagyobb kereskedési vállalataként lényegében minden tőzsdén jegyzett pénzügyi termék és eszközosztály kereskedésének szakértője. A származtatott termékekre összpontosítva naponta több millió tranzakciót bonyolít le a tőzsdéken világszerte.

A KuCoin a szerzett forrásokat a platform infrastruktúrájának korszerűsítésére és a termékkínálat szélesítésére fogja felhasználni, felkészülve a következő bullrun-ra, valamint a SIG-gel közösen vágnak bele az ígéretes kripto startupok inkubációjába, elsősorban befektetés és tanácsadás révén. Mindezen felül a tőke a KuCoin globális terjeszkedését és további munkahelyek teremtését is támogatni fogja.

Johnny Lyu, a KuCoin vezérigazgatója elmondta:

"A KuCoin már túl van néhány kriptocikluson, és elkötelezettek vagyunk az építkezés mellett, bármi is történjen. Örömmel jelentjük be, hogy találtunk egy másik partnert, akinek ugyanaz a jövőképe és értékei vannak. A SIG támogatása megszilárdítja vezető szerepünket központi tőzsdeként, és megkönnyíti ökoszisztémánk bővülését a decentralizált Web 3.0 világban."

 

Kedvet kaptál ahhoz, hogy belekezdj a kereskedésbe a KuCoin kriptotőzsdén? Ne várj tovább, ugyanis ha most a Cryptofalka referral kóddal regisztrálsz,
20%-os kedvezményben részesülsz a kereskedési díjakból!

CRYPTOFALKA REFERRAL KÓD: rP5CQ7K 

KATTINTS IDE A REGISZTRÁCIÓHOZ

 

 

Automatizált tőzsdei kereskedés botokkal?

Sok ember álma, hogy találjon egy "pénznyomtató gépet", és soha többé ne kelljen dolgoznia. Azonban mindannyian tudjuk, hogy ez nem lehetséges. Mégis, attól a vágytól vezérelve, hogy annyi pénzt keressünk, hogy soha többé ne kelljen dolgoznunk, magas hozamú befektetéseket keresünk.

A kripto az egyik ilyen, és sokan, akik belépnek ebbe a térbe, a gyors meggazdagodás módját keresik. Ez azt eredményezi, hogy az emberek aktívan próbálnak kereskedni a piacokon, viszont sokak számára azonban problémát jelent, hogy nincs elég idejük az árdiagramok elemzésére. Itt jönnek a képbe a kereskedési robotok.

A kereskedési bot olyan szoftver, amely a kereskedések automatizálására használható. Egyszerűen fogalmazva, a kriptokereskedési botok olyan algoritmusok, amelyek bizonyos kriptokereskedési stratégiák követésére vannak programozva. A legegyszerűbbek olyan szabályokat követnek, mint például "vegyél 1 bitcoint, ha az árfolyam eléri a 20 000 dollárt". A legbonyolultabbak különböző mintákat és jeleket keresnek, majd kereskednek, ha minden kritérium teljesül. 

Bár a kriptohasználóknak csak 38%-a kereskedik botokkal, ez az arány 86%-ra emelkedik, ha figyelembe vesszük a mozgatott pénzösszegeket. Ugyanis a legtöbb befektetett vagyonnal intézményi kereskedők kereskednek, és ezeket a kereskedéseket legtöbbször botok végzik.

kucoin I Cryptofalka

A modern kriptokereskedő botok többek, mint egyszerű kriptokereskedők - mivel mesterséges intelligencián, gépi tanuláson és más intelligens technológiákon alapulnak, API-k segítségével valós időben képesek nagy mennyiségű kriptopiaci adatot gyűjteni. Ezt követően előre meghatározott kereskedési stratégiák segítségével elemzik ezeket az információkat, hogy hasznos és cselekvésre alkalmas mérőszámokat vagy következtetéseket, úgynevezett kereskedési jeleket vonjanak le.

A legjobb kriptokereskedési botok több közösségi forrásból, híroldalakról, kriptopiaci piackutatókról és sok más forrásból merítenek információkat. Ezért mesterséges intelligenciát és gépi tanulást alkalmaznak annak megfejtésére, hogy milyen hírek gyakorolnak társadalmi hatást, és melyek fogják valószínűleg nagymértékben befolyásolni a piaci árakat.

 

KuCoin trading bot nem csak profiknak

A botokat külön-külön is meg lehet vásárolni egyetlen szoftverként vagy kriptotőzsdékbe integrálva. A KuCoin például sokkal több funkciót kínál már a puszta vételen és eladáson kívül, beleértve a kereskedési botokat is, aminek a legnagyobb előnye az átláthatóság és az egyszerűség. 4 fajta kereskedési stratégiát tesz lehetővé az automatizált kereskedésben:

  • Klasszikus spot: Ez egy egyszerű kereskedési stratégia, amely a vételi és eladási megbízások elhelyezésével igyekszik profitálni a piaci ingadozásokból.
  • Futures Grid:  Határidős és a rácsos kereskedés kombinációja.
  • DCA Bot: A bot a dollárköltség-átlagolási befektetési stratégiát használja ki. Ez az egyik legrégebbi befektetési stratégia, amelyet az ismétlődő jelleg tesz hatékonnyá.
  • Intelligens újraegyensúlyozás: Ennek a stratégiának a lényege, hogy a portfólió százalékos aránya ne változzon, miközben a vagyonod növekszik. Tegyük fel, hogy 100 dollár értékű kriptót vásárolsz: 40 dollár BTC-ben, 30 dollár ETH-ban és 30 dollár ADA-ban. A bot biztosítja, hogy még ha a teljes befektetésed 1000 dollárra nő is, az eszközök aránya ugyanaz maradjon.

 

kucoin I Cryptofalka

 

Nem hazudtolván meg a KuCoin szlogenét, valóban akár egy kezdő kereskedő számára is könnyen kezelhetőek az automatizációk. Rendkívül egyszerű a botok beállítása, és nem tarthat tovább néhány percnél, ha már tartunk pénzeszközeinkből a tőzsdén. Ráadásul teljesen ingyenes ezeknek a botoknak a használata, ami egy újabb ok, amiért a KuCoin tökéletes az újoncok számára.

 

Ha túlságosan kiszámíthatatlan a piac és képtelenség megmondani, hogy milyen irányt vesznek az árfolyamok, akkor állj meg egy percre és próbáld ki magad ebben a világban is. Ráadásul, ha most a Cryptofalka referral kóddal regisztrálsz,
20%-os kedvezményben részesülsz a kereskedési díjakból!

CRYPTOFALKA REFERRAL KÓD: rP5CQ7K 

KATTINTS IDE A REGISZTRÁCIÓHOZ

 

Összefoglalva

A kriptovilágban nincsenek pihenőnapok. Ha nem szeretnénk elszalasztani az adódó lehetőségeket, akár a KuCoin segítségével is nyugodtabban alhatunk. Ha pedig ébren vagyunk? Sokszor irracionális dolgokat teszünk. Különösen, ha félelem vagy kapzsiság tör ránk. A botok ezzel szemben kőszívűek, és csak az általunk adott utasításokat követik, ami erre a konkrét célra tökéletes. Pénzt keres, amikor a piac folyamatos lendületet vesz egy bullrun során, viszont megóvják a portfóliónk a hatalmas veszteségektől azokon a napokon, amikor a kriptovilág eladási hullámot él át.

Tökéletes kriptokereskedési bot azonban nincs annak ellenére, hogy akár dollármilliókba is kerülhetnek. Gyakran veszteségeket termelnek, bár a veszteségek korlátozására törekszenek. Ráadásul a legjobb kriptokereskedési botokat emberi beavatkozás mellett használják. Ne feledjük, a botok által elért nyereség attól is függ, hogy milyen szakértelemmel tudjuk konfigurálni őket.

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.38% $67,277.57
Ethereum ETH -3.83% $3,667.09
BNB BNB -2.72% $594.45
Solana SOL -6.15% $165.51
XRP XRP -0.44% $0.5239
Dogecoin DOGE -5.29% $0.1577
Cardano ADA -4.46% $0.4604
Litecoin LTC -0.89% $85.28
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!