Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A KuCoin kriptotőzsde kész DeFi szolgáltatásokat nyújtani

A KuCoin kriptotőzsde kész DeFi szolgáltatásokat nyújtani

A KuCoin kriptotőzsde várhatóan 2022 második negyedévében decentralizált termékeket fog piacra dobni, és a közeljövőben tervezi bevezetni a Windwave NFT piacterét is.
 

 

Fejlődik a KuCoin kriptotőzsde

A KuCoin globális kriptovaluta tőzsde célja, hogy túllépjen a központosított kereskedési (CEX) szolgáltatásokon, és a Web3-ra összpontosítson. A projekteket egy új befektetési körrel finanszírozná, amelyet olyan cégek támogatnak, mint a Circle Ventures.
 
KuCoin I Cryptofalka Forrás: outlookindia.com
 
A kriptotőzsde május 10-én hivatalosan is bejelentett egy 150 millió dolláros B sorozat előtti finanszírozási kört, amellyel a cég értéke 10 milliárd dollárra emelkedik. A legutóbbi finanszírozási kör fő célja a tőzsde és a főbb iparági szereplőkkel való partnerség megerősítése, valamint a kripto és a blokklánc technológia tömeges elterjedésének elősegítése.
„A KuCoin pénzügyileg stabil. Továbbra is számos kockázatitőke-társasággal tartjuk a kapcsolatot, és nyitottak vagyunk egy újabb fordulóra a közeljövőben, amennyiben találunk olyan partnereket, akik ugyanazt az értéket és jövőképet képviselik mint mi.” -nyilatkozta Johnny Lyu, a KuCoin vezérigazgatója.
A legutóbbi KuCoin finanszírozási kört a Jump Crypto vezeti, amely fontos kripto iparági szereplő, a Jump Trading Group kriptovaluta üzletága. A Circle Ventures, az USD Coin (USDC) stabilcoin kriptobefektetési részlege az új befektetési kör befektetői között van. A már meglévő befektetők közé tartozik az IDG Capital és a Matrix Partners magántőke-befektetési alap, amely részt vett a KuCoin 20 millió dolláros A sorozatú finanszírozási körében még 2018 novemberében.
 

 

Bővíti üzletágait a kriptotőzsde

A KuCoin új jövőképének része, hogy decentralizált kereskedési szolgáltatásokra és Web3-ra összpontosít. A vállalat kriptopénztárcák, decentralizált pénzügyekhez kapcsolódó szolgáltatások (DeFi), GameFi és nonfungible token (NFT) platformok kiépítését és bevezetését tervezi. A cég a jövőben nagyobb hangsúlyt fektet a KuCoin Labs-ra, a KuCoin Ventures-re, valamint a KCC néven ismert nyilvános közösségi láncra is.
 
Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó
„A decentralizáció megállíthatatlan tendencia, de úgy gondoljuk, hogy a centralizáció és a decentralizáció a jövőben együtt fog létezni. A KuCoin azt reméli, hogy jobban ki tudja elégíteni a befektetők minden rétegének igényeit. A cég várhatóan 2022 második negyedévében decentralizált pénztárcatermékeket és NFT platformot fog piacra dobni.” – nyilatkozta a vezérigazgató. 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.19% $67,125.98
Ethereum ETH 0.02% $3,517.56
BNB BNB 0.32% $594.95
Solana SOL 3.30% $174.27
XRP XRP 2.61% $0.5929
Dogecoin DOGE 7.06% $0.1341
Cardano ADA -0.85% $0.4363
Litecoin LTC -0.54% $73.33
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!