Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Korszakváltás: már 200 millióan használják a Binance-t

Korszakváltás: már 200 millióan használják a Binance-t

A Binance gigantikus felhasználói bázisa a korszakváltásnak nem oka, inkább következménye, és egy nagyobb hullám kezdetét jelentheti. Richard Teng úgy nyilatkozott, hogy ezzel a mérföldkővel az "early-adopters" korszakból "early-majority" időszakba lép a kriptotőzsde.

200 millió felhasználó a piacvezető kriptotőzsdén

A Binance június 8-án jelentette be, hogy elérte a 200 millió regisztrált felhasználót, ami ez alapján a mérőszám alapján messze előzi az iparág többi szereplőjét. 

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy 200 millió regisztrált felhasználót üdvözölhettünk, és hogy ez a szám egyre csak növekszik. Ez az eredmény megtestesíti a Binance ökoszisztémába vetett bizalmat a közösség és az iparág részéről.” - nyilatkozta Teng.

Csak két év kellett a Binance-nek a duplázáshoz

A Binance-en regisztrált felhasználók száma 26 hónap alatt 100 millióról 200 millióra nőtt. Teng szerint ez a gyors növekedés az iparág általános elfogadottságának is köszönhető:

"Ez egy fontos mérföldkő de nem pusztán a Binance diadala. Ez a szélesebb kriptoszektor erőteljes növekedésének és érettségének jele is. Ez tükrözi a kripto korai alkalmazóitól (early adopters) a korai többséghez (early majority) való átmenetet, ami azt jelzi, hogy a globális lakosság egyre nagyobb része talál rá a kriptóra és annak határtalan lehetőségeire." 

Egymilliárd kriptovaluta-kereskedő a cél

A Binance nem tud a babérjain ülni, a következő cél ugyanis az őrületes egymilliárd felhasználó elérése. Ez a küldetés már statisztikailag is hatalmas falat: a jelenlegi kriptovaluta tulajdonosok számának megduplázására lesz szükség, és globális szinten minden nyolcadik embernek kellene a Binance felhasználójává válni. 

 „A Binance jövőjét továbbra is a pénzügyi inkluzivitás és az innovációt elősegítő kezdeményezések határozzák majd meg." - mondta Teng

A cél eléréséhez a globális szabályozó hatóságok politikai támogatására is szükség lesz, különösen az Egyesült Államokban, ahol közel 50 millió kriptotulajdonost tartanak számon, ez a globális felhasználói bázis mintegy 10%-a.

Beszédes szám, főleg akkor, ha figyelembe vesszük, hogy az USA-ban továbbra is szabályozási bizonytalanság jellemzi a piacot, amíg az SEC és hasonló kormányzati szervek mérlegelik a nemzet jogi álláspontját az iparág különböző aspektusait illetően.

A közelgő elnökválasztás lehet nagyobb katalizátor a közeljövőben, mivel a republikánusok jelöltje, Donald Trump nemrég kijelentette, hogy megválasztása esetén ő lesz a kriptovaluták elnöke.

Még nem regisztráltál a világ legnépszerűbb kriptotőzsdéjére? 
Tedd meg most, és velünk 20%-ot spórolhatsz a kereskedési költségeiden! 
>>REF KÓD: LKD5PAZW <<binance kedvezményes regisztráció referral cryptofalka

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.19% $60,935.49
Ethereum ETH 0.07% $3,368.95
BNB BNB 0.96% $571.24
Solana SOL 8.94% $135.5
XRP XRP 1.15% $0.4761
Dogecoin DOGE 3.39% $0.1226
Cardano ADA 4.37% $0.3874
Litecoin LTC -0.26% $70.53
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!