Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Megjelent az első kripto fedezetű hitelkártya, a Nexo Card

Megjelent az első kripto fedezetű hitelkártya, a Nexo Card

A Nexo a Mastercard együttműködésével hivatalosan is elindította saját kriptovaluta fedezetű hitelkártyáját, a Nexo Card-ot.

 

A világ első kripto fedezetű hitelkártyája a Nexo-tól

Nemrégiben beszámoltunk nektek arról, hogyan segít a CeFi és a Nexo a hatékony passzív jövedelemszerzésben, illetve milyen innovatív pénzügyi szolgáltatásokat ajánl felhasználóinak a platform. Nem kellett sokat várnunk, itt az újabb úttörő kripto szolgáltatás;

Az elsősorban kriptovaluta-hitelezéssel foglalkozó Nexo a Mastercarddal és a DiPocket peer-to-peer fizetési startuppal együttműködve elindította a Nexo Card-ot. A szolgáltatás egy olyan kriptokártyát biztosít a felhasználók számára, amely lehetővé teszi, hogy digitális valutáikat fedezetként használják, ahelyett, hogy eladnák azokat. A Nexo így lehetővé teszi azt, hogy a kártyatulajdonosok például Bitcoinnal (BTC) fizethessenek a szolgáltatásokért anélkül, hogy eladni kényszerülnének kriptovalutáikat.

"A Nexo Card a Nexo kriptohitelkeretén keresztül működik, ami azt jelenti, hogy a vásárlásokhoz szükséges pénzeszközök a rendelkezésre álló hitelkeretből származnak, miközben a digitális eszközportfólió érintetlen marad." - mondta a Nexo szóvivője.

Nexo Card I Cryptofalka

 

Bankolj a Nexo-val extra költségek nélkül

A cég nyilatkozata alapján a Nexo Card hitelkerete 0%-os teljeshiteldíj-mutatóval kezdődik, amin nem is terveznek változtatni a közeljövőben sem. Nincsenek korlátozások arra vonatkozóan, hogy az ügyfél mennyit költhet vagy vehet fel a nyitott hitelkeretből, és csak a ténylegesen felhasznált hitelösszeg után fizet a felhasználó kamatot.

A kártya emellett nem igényel minimális törlesztőrészletet, ezért az ügyfél határidők nélkül saját tempójában fizetheti vissza az igényelt hitelkeretet a futamidőn belül. Nincs havi inaktivitási díj, továbbá 20 000 euró (21 700 dollár) erejéig a Nexo nem számol fel devizaköltséget. A hagyományos itthoni pénzintézetektől eltérően a vállalat havonta 10 ingyenes ATM készpénz felvételt biztosít felhasználóinak. Ez azt jelenti, hogy havonta megközelítőleg akár 4 millió forint értékig – 10000 euró összegig érhető el a díjmentes ATM limit.

Nexo kriptovaluta váltó

A hagyományos Mastercard hitelkártyákhoz hasonlóan a Nexo Card virtuális és fizikai kártyaként is elérhető, és közvetlen Apple Pay és Google Pay integrációval rendelkezik. A virtuális kártya igénylése ezen felül teljesen díjmentes, és azonnal elérhetővé is válik az alkalmazáson belül.

A Nexo arra számít, hogy a Nexo Card-ot a Mastercard partnerségnek köszönhetően világszerte akár 92 millió kereskedő fogadja majd el, és lehetővé teszi a befektetők számára, hogy kriptojuk fiat-értékének akár 90%-át másodpercek alatt elköltsék anélkül, hogy bármit is eladnának belőle - olvasható a közleményben.

 

Fizess kriptovalutával, anélkül, hogy ténylegesen megválnál tőle

A Nexo új hitelkártyája a veterán HODLereket célozza, hiszen arra motivál, hogy felhalmozd kriptovalutáidat ahelyett, hogy eladd őket – még akkor is, ha szükséged is van némi készpénzre. A vállalat honlapja szerint a Nexo kártya kezdetben 29 elsősorban európai ország lakosai számára érhető el, köztük Belgiumban, Cipruson, a Cseh Köztársaságban, Finnországban, Franciaországban, Németországban, az Egyesült Királyságban és hazánkban is. A Nexo társalapítója és ügyvezető partnere, Antoni Trenchev hangsúlyozta, hogy az új termék bevezetése kulcsfontosságú a meglévő pénzügyi hálózat és a digitális eszközök közötti szinergia szempontjából.

"Ez az egyedülálló termék lehetővé teszi majd emberek millióinak - először Európában, majd világszerte -, hogy azonnal költsenek anélkül, hogy le kellene mondaniuk a kriptovalutáikban rejlő lehetőségekről, így példátlan mindennapi hasznosságot kínál a feltörekvő eszközosztály számára" - tette hozzá.

Raj Dhamodharan, a Mastercard kripto- és blokklánc-termékekért felelős vezetője reagálva a Nexo közleményére hozzátette, hogy a vállalat továbbra is a kriptovaluta-iparágra összpontosít.

"A Mastercard hisz abban, hogy a digitális eszközök forradalmasítják a pénzügyi tájképet, és mi élen járunk az innovációban olyan programokkal, mint a Nexoval kötött partnerségünk, hogy új és egyedülálló választási lehetőségeket nyújtsunk az embereknek kriptovaluta-állományuk aktiválására és mindennapi használatára."

Kriptovaluta alapú betéti kártyák -  például a Crypto.com kártyája vagy a Binance Card  - már régóta velünk vannak a kriptopiacon. Ezek lehetővé teszik, hogy a felhasználók a kártyás vásárlások során az egyenlegünkön lévő kriptopénzt adott pillanatnyi árfolyamon váltva tranzakciókat teljesítsenek. 

Nexo Card I Cryptofalka


A Nexo új kripto-kártyája azonban most valami újat tudott mutatni. Egy ilyen színvonalú együttműködés újabb példa arra, hogy a digitális fizetőeszközök térnyerésével a kripto- és a hagyományos pénzügyi hálózatok szorosabbra fűzik a kapcsolatot. 

 

Még nem regisztráltál a Nexo-ra? Van számodra egy jó hírünk!

Amennyiben nincs még Nexo fiókod, ne késlekedj. Bár a Nexo üdvözlő bónusz kampánya hivatalosan március 31-én véget ért, tekintettel a növekvő érdeklődésre a programot a platform továbbra is nyitva hagyta. Ezért, ha úgy döntesz belevágnál, ez lehet a megfelelő alkalom!

100 $ befizetése esetén 10 $ bónusz üti a markod
200 $ befizetése esetén 20 $ bónusz üti a markod
500 $ befizetése esetén 50 $ bónusz üti a markod

1000 $ befizetése esetén pedig már 100 $-t zsebelhetsz be!

    ITT tudod érvényesíteni a kedvezményeket!

Regisztrálj az oldalra és zsebeld be a belépő bónuszt! A bónusz teljesítéséhez a fent látható összegek valamelyikével kell feltöltened az új, a linkünkkel létrehozott fiókodat, majd a megvásárolt coint tartani legalább 30 napig. Ami a legszuperebb, hogy erre a 30 napra is fizet kamatot a Nexo! Otthon, kényelmesen a kanapéból elvégezhető az egész folyamat. Ki sem kell mozdulnod a lakásból, így elkerülheted a sorbanállást és a hosszadalmas ügyintézést, nem beszélve a szükségtelenül drága szolgáltatásokról, amit a hagyományos hitelintézetek tartogatnak számunkra.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Nexo kriptovaluta valto 100 dollár

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 3.74% $66,709.43
Ethereum ETH 6.97% $3,261.8
BNB BNB 4.42% $583.65
Solana SOL 7.71% $154.07
XRP XRP 5.22% $0.5169
Dogecoin DOGE 5.71% $0.1655
Cardano ADA 4.72% $0.4915
Litecoin LTC 2.95% $82.05
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!