Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A kriptoközösség közös ellenséget talált a SEC-ben

A kriptoközösség közös ellenséget talált a SEC-ben

Brian Armstrong érdekes hasonlatot tett, amikor arra kérték, hogy magyarázza meg a SEC közelmúltbeli "Wells-értesítését".

 

A Coinbase-t ismét támadja a SEC

Az amerikai értékpapír- és tőzsdefelügyelet (SEC) a Coinbase, az Egyesült Államok első számú kriptopénz-tőzsdéje ellen indított eljárásának híre futótűzként terjedt a kripto-közösségben, és egzisztenciális vitát váltott ki arról, hogy mit jelenthet ez a kriptopénzek számára az Egyesült Államokban.

"Mostanra már kristálytisztán világossá kellene válnia, hogy a Biden-adminisztráció azt akarja, hogy minden kriptót - még a legális részét is - kifelé futtassanak az Egyesült Államokból" - tweetelte a Custodia Bank alapítója és vezérigazgatója, Caitlin Long. "Lásd a Fehér Ház tegnapi gazdasági jelentését is, amely minden pénzügyi innovációra tunkolt, miközben a hagyományos bankok "stabilitását" hirdette."

SEC Coinbase I Cryptofalka

Brian Armstrong, a Coinbase kriptotőzsde társalapítója és vezérigazgatója az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletét (SEC) egy pickleball-játék "futballbíróihoz" hasonlította, bírálva az amerikai szabályozókat, amiért nem tudnak "megegyezni a szabályokról" "ebben az új játékban".

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Armstrong éles kritikával illette a SEC tevékenységét

A megjegyzésekre azt követően került sor, hogy Armstrong nyilvánosságra hozta, hogy cégének március 22-én kiadtak egy Wells-értesítést, amely "megelőzi a végrehajtási intézkedéseket".

A Coinbase ma kapott egy Wells értesítést a SEC-től, amely a staking eszközlistákra összpontosított.

A Coinbase vezérigazgatója kritikusan nyilatkozott az amerikai szabályozók látszólagos tisztázatlanságáról a kripto-rendszer szabályozása körül. Folyamatos vita alakult ki arról is, hogy ki legyen a kripto elsődleges szabályozó szerve.

coinbase sec I Cryptofalka

Arra a kérdésre, hogy magyarázza meg a legújabb fejleményt "NFL-nyelven", Armstrong viccelődött:

"Képzeljük el, hogy a pályán futball- és futballbírók is vannak, de valójában pickleballt játszunk (jelenleg népszerű új sportág Amerikában). A játékvezetők nem igazán tudnak megegyezni ennek az új játéknak a szabályairól, és egyikük úgy dönt, hogy megváltoztat egy 2021 áprilisában hozott döntést".

A "2021 áprilisában meghozott döntésükre" való hivatkozás a Coinbase tőzsdére lépési kérelmének SEC általi jóváhagyására utal. Armstrong azzal érvelt, hogy a bejelentései "világosan elmagyarázták" az eszközlistára való bevezetési folyamatát, és "57 utalást tartalmazott a stakingre".

 

A twitter-közösség kiáll a Coinbase mellett

Míg más cégek, mint például a Kraken, olyan egyezséget kötöttek a SEC-vel, amely arra kötelezte őket, hogy hagyjanak fel a staking szolgáltatások nyújtásával az amerikai ügyfeleknek, Armstrong többször is azt állította, hogy a Coinbase staking szolgáltatásai nem értékpapírok, és hogy a cég szívesen megvédi ezt az álláspontot a bíróságon, ha szükséges.

A kriptoközösség széles körben elítélte a friss SEC értesítést, sokan egyetértenek azzal, hogy a felügyelet megváltoztatta korábbi álláspontját a Coinbase-zel kapcsolatban. Sokan twitteren fejezik ki a támogatásukat és a Coinbase mögé álltak. Úgy tűnik, a legtöbben egyetértenek abban, hogy a Coinbase az egész amerikai kriptoipar nevében harcol.

 

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.35% $67,109.9
Ethereum ETH 0.66% $3,122.78
BNB BNB -0.30% $579.81
Solana SOL 0.88% $174.58
XRP XRP -0.29% $0.5224
Dogecoin DOGE -0.13% $0.1557
Cardano ADA -0.73% $0.4808
Litecoin LTC 0.20% $84.21
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!