Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Megszűnik a Coinbase Pro

Megszűnik a Coinbase Pro

A 2018-ban indított Coinbase Pro-t úgy tervezték, hogy korlátlan kereskedési volument kínáljon, és több mint 250 kriptovalutát támogasson.

 

Leáll a Coinbase Pro, minden szolgáltatás egy helyen koncentrálódik

A Coinbase professzionális kereskedési platformja, a Coinbase Pro a jelenlegi formájában megszűnik létezni. A kriptovaluta tőzsde bemutatta a szolgáltatásainak átstrukturálására vonatkozó elképzeléseit. A terv az, hogy egyetlen platformba tömörítenek minden eddigi szolgáltatást. Az egyesült államokbeli kriptokereskedelemmel foglalkozó cég szerdán hivatalosan bejelentette, hogy megkezdi a Coinbase Pro leállítását, azért hogy az összes fejlett kereskedési szolgáltatást egyetlen egységes Coinbase fiókba integrálja.

A Coinbase Pro szolgáltatásai áttérnek az Advanced Trade-re. Ez a Coinbase új kereskedési részlege, amely a tőzsde webhelyén keresztül érhető el. A szekció eredetileg 2022 márciusában indult, és a kereskedők számára mélyreható elemzési lehetőséget, valamint tényleges kereskedést biztosít közvetlenül a Coinbase-en.

Nexo kriptovaluta váltó

A közlemény szerint az Advanced Trade ugyanazokat a  díjakat fogja biztosítani, mint a Coinbase Pro. A mennyiségtől és az átvevő vagy készítői rendelésektől függően a Coinbase Pro díjai 0% és 0,6% között mozognak a Coinbase hivatalos webhelyén.

 

Az Advanced Trade veszi át a Coinbase Pro helyét

A Coinbase Pro közelgő átállása az Advanced Trade-re fokozatosan, a következő hónapok során fog megtörténni. A tőzsde pedig továbbra is új, tervezett frissítéseket indít az Advanced Trade-re. A Coinbase értesíteni fogja ügyfeleit a Coinbase Pro leállításának pontos dátumairól, hozzátéve:

„A Coinbase Pro-on pénzeszközökkel rendelkező ügyfeleknek nincs teendője. A pénzeszközök biztonságban maradnak a Coinbase-en. Eközben az ügyfelek megkezdhetik az Advanced Trade használatát a Coinbase mobilalkalmazáson és a Coinbase.com oldalon.” áll a közleményükben.

A közlemény szerint a változás fő célja a tőzsde kereskedési folyamatának egyszerűsítése azáltal, hogy a professzionális kereskedők egy helyen, egyetlen egyenleg használatával érhetik el a fejlett kereskedési eszközöket. Továbbá ezzel egyidejűleg használhatják az általános Coinbase funkciókat.

Leáll a Coinbase Pro Forrás:bitcoinist.com

„A múltban a haladó kriptovalutakereskedők a Coinbase Pro-t használták alaposabb kereskedésekhez és elemzésekhez. A platform egyéb funkcióinak használatához azonban pénzt kellett utalnia az elsődleges Coinbase-számlára” – mondta a cég.

A 2012-ben indult kripto tőzsde egy nyilvánosan jegyzett vállalat, és a világ egyik legnagyobb kriptokereskedési platformja. A platform stablecoinja az USDC.A vállalat 2018-ban indította útjára a Coinbase Pro-t, amely a professzionális befektetőket célozza meg, és a kibővített kereskedési szolgáltatásokra összpontosít, illetve több kriptovalutát kínál.

 

Összefoglalva

Az eredeti platform elsősorban a kezdőket célozta meg, és körülbelül 100 kriptovalutát támogatott, amíg a Coinbase Pro több mint 250 digitális eszközzel való kereskedésilehetőséget biztosított. A Coinbase Pro korlátlan kereskedési mennyiséget kínált, míg az eredeti Coinbase platform kereskedési volumene a fizetési módoktól és régióktól függően korlátozott volt.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.76% $63,088.21
Ethereum ETH 1.25% $3,095.45
BNB BNB 0.94% $553.99
Solana SOL -1.93% $137.56
XRP XRP 1.10% $0.4923
Dogecoin DOGE 6.48% $0.1594
Cardano ADA 2.00% $0.4533
Litecoin LTC 0.85% $77.3
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!