Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
SBF akár 700 millió dollárt is veszíthet

SBF akár 700 millió dollárt is veszíthet

Sam Bankman-Fried (SBF) akár 700 millió dollárt is veszíthet az Egyesült Államok kormányával szemben a legfrissebb bírósági papírok szerint.

 

SBF vagyonát lefoglalják

Az FTX kegyvesztett alapítója, Sam Bankman-Fried (SBF) akár 700 millió dollár értékű vagyonát is elveszítheti az Egyesült Államok kormányával szemben a január 20-án benyújtott új bírósági dokumentumok szerint.

A beadványból kiderült, hogy a kriptoeszközök a részvények és a bankokban elhelyezett fiat betétek mellett szintén lefoglalás tárgyát képezhetik.

SBF | Cryptofalka robinhood.com

 

A bírósági dokumentumok alapján SBF több mint 55 millió Robinhood részvényt - amelyek jelenleg körülbelül 525 millió dollárt érnek -, valamint nagyjából további 171 millió dollárt veszíthet el, amelyek egyelőre a hozzá kötődő bankszámlákon vannak. A lefoglalt banki eszközök között szerepel több mint 100 millió dollár a Silvergate Banknál, 20,7 millió dollár az ED&F Man Capital Markets-nél, és 50 millió dollár a Moonstone Banknál vezetett számlákon.

Emellett a hatóságok a Binance és a Binance.US számláiról is lefoglaltak egy meg nem nevezett összeget.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Még mindig sok a kérdés az FTX-et illetően

Egy másik fejleményben Christy Goldsmith Romero, az Amerikai Határidős Árutőzsdei Kereskedési Bizottság (CFTC) egyik biztosa megkérdőjelezte az FTX intézményi befektetői által alkalmazott átvilágítási intézkedéseket.

Egy január 21-i Bloomberg-interjúban Romero kifejezte kétségeit a csődbe ment tőzsdén lévő befektetéseiket leíró kockázati tőkebefektetők átvilágításával kapcsolatban. Szerinte az FTX vezérigazgatójának, John Ray-nek a tőzsde nyilvántartásainak és belső pénzügyi ellenőrzésének hiányáról szóló megnyilatkozásai "komoly kérdéseket" vetnek fel.

SBF | Cryptofalka cryptonomist.ch

 

Romero kételkedik, hogy vajon "volt-e valamilyen konfliktus, ami megakadályozta őket abban, hogy valóban odafigyeljenek az átvilágításra és a feltárt tényekre".

Az FTX novemberi csődbejelentése óta legalább három intézményi befektető, mint az Ontario Teachers', a szingapúri tulajdonú Temasek és a Sequoia Capital befektetési cég, közzétette a válallatban lévő befektetésével kapcsolatos információkat. E cégek mindegyike azt állította, hogy alapos átvilágítást végeztek a csődbe ment tőzsdén.

 

Mi a helyzet az FTT-vel?

Az FTX natív tokenje, az FTT az egyik legjobban teljesítő digitális eszköz volt az elmúlt egy hétben. A CoinMarketCap adatai azt mutatják, hogy a token több mint 60%-kal emelkedett ebben az időszakban.

Az FTT értéke több mint 100%-kal nőtt 2023-ban, az eszköz átlépte a 2 dolláros szintet, miután december 30-án 0,82 dollárra zuhant. A harcedzett token újbóli érdeklődésnek örvendett Ray kijelentését követően, miszerint a tőzsde újraindulhat.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.52% $64,698.44
Ethereum ETH 1.82% $3,154.18
BNB BNB 2.07% $571.71
Solana SOL 4.58% $150.9
XRP XRP 4.28% $0.5295
Dogecoin DOGE 5.26% $0.1628
Cardano ADA 7.17% $0.5063
Litecoin LTC 4.92% $85.43
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!