Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Újabb leépítések: Hogyan reagál a kripto közösség?

Újabb leépítések: Hogyan reagál a kripto közösség?

A bátorítástól kezdve az elbocsátottak toborzásáig, a kripto közösség tagjai eltérően reagáltak a közelmúltban történt leépítésekre.

 

Hol történtek ismét leépítések?

Ahogy több kriptovállalat elkezdte leépíteni a személyzete egy részét a közelmúltban, hogy átvészelje a medvepiac hatásait, a kripto közösség tagjai különböző reakciókat tettek közzé az interneten, a bátorítástól kezdve az elbocsátott szakemberek felvételéig.

A hétvégén két kiemelkedő kriptotőzsde jelentett be elbocsátásokat, ugyanis a kriptotél hatása továbbra is erősen érezhető. A Bybit munkaerejének 30%-át bocsátotta el, ez pedig a második alkalom volt 2022-ben, hogy a tőzsde leépítéseket hajtott végre. Továbbá az ausztrál Swyftx tőzsde szintén elbocsátotta személyzetének mintegy 40%-át, miközben az FTX kiesése okozta hullámokat próbálja átvészelni.

leépítések | Cryptofalka forkast.news

 

"Nehéz döntés született ma, de a nehéz idők nehéz döntéseket követelnek. Éppen most jelentettem be a létszámcsökkentési terveinket az üzletág folyamatban lévő átszervezésének részeként, ahogyan a mélyülő medvepiacra való tekintettel újra összpontosítjuk erőfeszítéseinket" - mondta Ben Zhou, a Bybit vezérigazgatója vasárnap.

A Swyftx CEO, Alex Harper szerint:

"A Swyftx nincs közvetlenül kitéve az FTX-nek, de nem vagyunk immunisak az FTX által a kriptopiacokon okozott veszteségekre. Ennek eredményeképpen előre fel kell készülnünk a legrosszabb forgatókönyvre, miszerint a jövő év első felében a globális kereskedelmi volumenek további jelentős visszaesése várható, és több fekete hattyú típusú esemény is bekövetkezhet".

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Hogyan reagál a kripto közösség az elbocsátásokra?

A Bybit leépítéseire reagálva egy Twitter felhasználó, aki azt állította, hogy együtt dolgozott a Bybit vezérigazgatójával, úgy vélte, hogy a tőzsde helyes döntést hozott, és kezeskedett a szervezet tagjaiért. Egy másik közösségi tag úgy fogalmazott, hogy bár még mindig bíznak a Bybit-ben, félnek nagyobb üzleteket kötni komolyabb pénzekkel. A Twitter felhasználó azt is felvetette, hogy a bizalom visszaszerzése érdekében egy nagy könyvvizsgáló által végzett auditra lenne szükség.

A Swyftx elbocsátásairól szóló hírek hallatán egy közösségi tag azt írta, hogy ennek "meg kellett történnie" és, hogy később még több csődeljárás is bekövetkezhet. Eközben egy Swyftx felhasználó némi bátorítást adott a platformnak a leépítések bejelentésekor. Szerinte jó dolgok várnak a tőzsdére, ha képesek lesznek átvészelni a vihart.

leépítések | Cryptofalka financefeeds.com

 

Záró gondolatok

Az elbocsátások hatására, amelyek a kripto tapasztalattal rendelkező tehetségeket útjukra engedték, néhányan megragadták az alkalmat, hogy reklámozzák toborzási folyamataikat és megpróbálják összegyűjteni a nemrég leépített alkalmazottak önéletrajzait.

A mai hír kevesebb mint egy héttel azután érkezett, hogy a Kraken kriptotőzsde bejelentette, hogy körülbelül 1100 alkalmazottat, azaz a létszám 30%-át csökkenti. A távozó vezérigazgató, Jesse Powell szélesebb körű gazdasági aggodalmakra és a kripto medvepiacra hivatkozott, amely még nem látszik enyhülni.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.53% $64,128.14
Ethereum ETH 0.08% $3,419.17
BNB BNB 0.21% $571.79
Solana SOL 2.22% $161.21
XRP XRP -6.60% $0.5523
Dogecoin DOGE -0.92% $0.12
Cardano ADA -2.90% $0.4238
Litecoin LTC -0.47% $71.35
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!