A UPS csomagküldő is belép a metaverzumba

Szerző: | ápr 14, 2022 | Kriptovaluta

A UPS öt szabadalmi kérelmet nyújtott be különböző metaverzum és NFT-vel kapcsolatos termékekre és szolgáltatásokra vonatkozóan.

 

A UPS hisz a virtuális gazdaságban

A United Parcel Service (UPS), egy amerikai multinacionális szállítmányozási és fogadási vállalat azt tervezi, hogy belép a metaverzumba. Mike Kondoudis, egy non-fungible token (NFT) védjegyjogász a mai nap folyamán egy tweetben számolt be a hírről. Elmondása szerint a cég új szabadalmi kérelmeket nyújtott be a United Parcel Service, a The UPS Store, a UPS és a UPS logó bejegyzésére. A cég április 5-én nyújtotta be a kérelmeket az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegyhivatalához (USPTO). A kérelmek számos virtuális és NFT terméket és szolgáltatást érintenek.
 
Metaverzum csomagküldés | Cryptofalka

Forrás: fxempire.com

 
A UPS konkrétan NFT-t, kriptogyűjteményt, NFT támogatott multimédiát, virtuális kiskereskedelmi szállítást és kézbesítést, virtuális ruházatot, csomagokat, járműveket, repülőgépeket, sportgyűjteményt, digitális áruk és NFT támogatott médiák piactereit, valamint kiskereskedelmi üzleteket fog létrehozni.
„A UPS globális szállítási és kézbesítési márka, és a védjegyeihez kapcsolódó érték jelentős. Ezek a bejelentések jelentik a következő logikus lépést a UPS márka védelmében, amint az belép a metaverzumba.” -nyilatkozta Mike Kondoudis NFT védjegyjogász.
 

A lépéselőny megszerzése

Az április 5-i szabadalmi bejelentések azt jelentik, hogy a UPS hisz a metaverzumban rejlő lehetőségekben. A UPS a virtuális gazdaság számára készíti elő védjegyeit és márkáját, hogy a metaverzum egyik vezető szereplőjévé váljon. A UPS szabadalmi bejelentései hasonló kérelmek hullámát indíthatják el a szállítási, logisztikai és csomagkézbesítési ágazatból.
 
Nexo kriptovaluta váltó
„Arra számítunk, hogy a szállítási, logisztikai és csomagkézbesítési szektorból származó NFT-kel, virtuális termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos védjegybejelentések száma növekedni fog, ahogy a márkák felismerik a védelem szükségességét a metaverzumban.”
 

A mainstream vállalatok egyike sem akar hiányozni a metaverzumból

Miután a Facebookt Metára változtatta a nevét, és bejelentette metaverzális ambícióit, gyorsan csatlakoztak az olyan mainstream vállalatok, mint a Samsung és a Disney. Azóta a metaverzum őrület nemhogy csökkent volna, egyre inkább növekszik. A nagy vállalatok olyan üzletpolitikát alakítanak ki, hogy az NFT-ket és a metaverzumot be tudják illeszteni stratégiájukba.
 
Metaverzum | Cryptofalka

Forrás: asia.nikkei.com

 
Például a Wendy’s gyorsétteremlánc április 6-án nyújtott be védjegykérelmet a Wendy’s, Frosty, Baconator, Wendyverse és The Wendy’s Logo számára. A Wendy’s virtuális ételeket és italokat, NFT-ket, digitális tokeneket és virtuális árukat árusító üzleteket hoz majd létre.
A Mastercard pénzügyi szolgáltató cég április 4-én 15 NFT-vel és metaverzummal kapcsolatos szabadalmi kérelmet is benyújtott. A 15 kérelem a Mastercardra, a Pricelessre és a cég logójára vonatkozott. Ezek az alkalmazások lefedik az NFT-alapú médiát, a fizetések feldolgozását a metaverzumban, a digitális áruk és NFT-k piactereit, valamint az e-kereskedelmi tranzakciókat a metaverzumban.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Nexo kriptovaluta valto 100 dollár

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.