Vegyél részt a legnagyobb hazai blokklánc eseményen!

Szerző: | máj 2, 2023 | Árfolyam elemzés

Szeretnél naprakész információkat szerezni, izgalmas szakmai előadásokat hallgatni vagy meghatározó kapcsolatokat kiépíteni a blokklánc világban? Akkor Téged is vár Magyarország legnagyobb blockchain eseménye, a Blockchain Budapest!

 

Ne várj sokáig, ugyanis a jegyek rohamosan fogynak, és a jegyárak az eladási szám növekedésével folyamatosan emelkednek! 
👉🏼 Vásárolj 25% kedvezménnyel belépőjegyet “CRYPTOFALKA” kuponkóddal. 👈🏼

 

Idén is izgalmas témákkal érkezik a B-day!

Ha időnként figyelemmel kísérjük a gazdasági és technológiai híreket, akkor már tudjuk, hogy a blokklánc sokkal több, mint egy növekvő trend. Valójában mára teljesen egyértelművé vált, hogy a web3 nemcsak hogy kezd beszivárogni a top technológiai vállalatok portfóliójába, de lassan a mindennapjaink részévé válik. Érdemes tehát megfontolnunk, hogy szeretnénk-e akár személyesen is beleásni magunkat az iparágba és részt venni egy hazai blokklánc tematikájú találkozón.

Az idei év slágere, az mesterséges intelligencia kiemelt helyet kapott a 2023-as blokklánc konferencián, de nem ez az egyetlen témakör, amiért érdemes lesz ellátogatni május 11-én az eseményre.

B-day I Cryptofalka

Bitcoin, egyéb altcoinok és a mögöttük lévő blockchain technológia szinte minden aspektusát körbejárjuk. Szó lesz többek között a 2023-es év legújabb blockchain tredjeiről, az AI és blokklánc kapcsolatáról, a Bitcoin NFT-kről, jogi és szabályozási kihívásokról, Decentralizált pénzügyekről, Metaverzumról és web3 Gamingről is!

 

Kikkel találkozhatsz a konferencián?

A rendezvényen számos szakmai előadó és bemutató várja a látogatókat, többek között az iparág vezető szakértői és képviselői, akik átfogó betekintést nyújtanak a hazai és nemzetközi blokklánc technológiák jövőjéről.

A konferencia meghívottja a Cryptofalka alapítója, Honti Roland is, aki arról beszél majd, mik azok a tipikus hibák, amelyeket a kriptovaluta befektetők elkövetnek a kereskedés során, és hogyan tudjuk ezeket elkerülni.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

A Cryptofalka előadása mellett, találkozhatsz többek között Mogyorósi Attilával (CoinCash.eu társalapító, CoinCash & MrCoin CEO), Pinke Attilával (Blokklánc szakértő / Youtuber), Kalocsai Kornéllal (kriptovaluta adózási szakértő),  Engelhart Márkkal (AMG DAO),  illetve Six-szel (Polkadot head ambassador) is.

 

Miért érdemes részt venned a B-DAY 6.0-án?

Lehetőséged adódik új ismeretségeket teremteni, hiszen olyan emberekkel veheted magad körbe, akiknek hasonló az érdeklődési körük. Új barátokat szerezhetsz és ki tudja, talán évekkel később közösen építetek majd fel egy új web3-as vállalkozást vagy megtalálod a megfelelő személyeket arra, hogy befektessenek egy következő projektbe. 

B-day 5.0 2022 Blockchain Budapest I Cryptofalka

Forrás: blockchainbudapest.hu

A fellépő előadók jól képzett, a területet befolyásoló szakemberek, akik valós tanácsokkal tudnak Téged ellátni az iparágra vonatkozóan, így számos hasznos tapasztalattal gazdagodhatsz. Ha beleszerettél a kriptovaluták világába és közvetlen naprakész információkhoz szeretnél hozzájutni a szakma legjobbjaitól, akkor a Blockchain Budapest 2023-as blokklánc konferenciája neked szól!

 

Kedvezményes jegyek a Cryptofalka követőinek!

Ha kedvet kaptál az eseményhez, van egy jó hírünk: “CRYPTOFALKA kuponkóddal most 25%-os kedvezménnyel tudsz hozzájutni a jegyekhez. Ehhez nem kell mást tenned, mint ellátogatni a Blockchain Budapest hivatalos weboldalára, majd a jegyvásárlás fül alatt a “CRYPTOFALKA” kuponód megadásával regisztrálni az eseményre. 

Az “ALLIN + VIP” jegy megvásárlásával svédasztalos VIP vacsorára is jogosult leszel, ahol az előadókkal és szponzorokkal közvetlenül folytatódhat az eszmecsere. Viszont, ha erre a jegytípusra fáj a fogad, nem árt időben beszerezni a jegyed, ugyanis a létszám korlátozott!

 

Gyere és találkozzunk Közép-Európa egyik legnagyobb blockchain eseményén! 
👉🏼 Vásárolj 25% kedvezménnyel belépőjegyet “CRYPTOFALKA” kuponkóddal. 👈🏼

 

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.