100 milliárd dollár napi forgalom felett jár a Binance Futures

Szerző: | febr 26, 2021 | Kriptovaluta

Míg a kriptovaluták ára korrekciót hajt végre, a Binance Futures kereskedési volumene rekordmagasságon, 100 milliárd dollár felett zárt.

A Binance hihetetlen fejlődést mutatott az elmúlt időszakban. Létrehozta a Binance Smart Chaint a DeFi projektekhez, ahol már van is egy 1 milliárd dollárt meghaladó projekt a PancakeSwap. 

 

Binance Futures kereskedés

A Binance Futures szolgáltatása nagyon népszerű a kereskedők között. A platformon tőkeáttételes long vagy short pozíciókkal is lehet kereskedni. Nagyobb kockázattal nagyobb profitot, de akár nagyobb veszteséget is lehet elérni. A határidős kereskedés lényege, hogy a long pozícióban lévő egyénnek a jelenben megkötött szerződés alapján meg kell vásárolni a jövőben az árut, a short pozícióban lévőnek pedig le kell azt szállítani. Így, ha a most kialkudott áron vásárolunk később drágább terméket, akkor profitot könyvelhetünk el. 

 

Binance Futures forgalma meghaladja a napi 100 milliárd dollárt

A tőzsde Binance Futures részlegének 24 órás kereskedési volumene tegnap meghaladta a 100 milliárd dollárt. Az adatokat a CoinGecko és a Coinmarketcap is megerősítette. A 2019-ben indított Binance Futures 2020 szeptemberében a kereskedési volumene alapján gyorsan a kriptopiac legnagyobb derivatív platformjává vált. 

Aaron Gong, a Binance Futures alelnöke megjegyezte, hogy bár a tőzsde izgalommal fogadja a nagy forgalmat a határidős kereskedésben, elég nagy kihívást is jelent ez számukra. Elismerte, hogy a Bitcoin és általában a kriptovaluták nagy intézményi befektetők általi elfogadása növelte a közvélemény figyelmét ezekre a virtuális eszközökre. Hozzátette még, hogy a tőzsdének lépést kell tartania a gyorsan növekvő ügyfélkörrel.

Bár izgalmas, a felhasználó-aktivitás és a kereskedelem mennyiségének jelentős növekedése nagy kihívást jelent az iparágban. A felhasználók természetesen gyors, pontos és zökkenőmentes kereskedési élményre vágynak, ezért sok időt töltünk fejlesztéssel, hogy olyan szintű élményt nyújtsunk, amelyet a felhasználók elvárnak egy vezető tőzsdétől. – mondta Gong.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

Javított felhasználói élmény és új termék

A Binance Futures folyamatosan javítja a felhasználói élményt a zökkenőmentes tranzakciók érdekében, amellett, hogy új befektetési termékeket is bemutat ügyfeleinek. A Binance Futures egyik legújabb befektetési terméke az USDT árréssel ellátott negyedéves határidős ügyletek, melyet a hónap elején fognak elindítani. 

A felhasználók számára lehetőséget ad, hogy két kereskedési paraméter alapján választhassanak. (USDT fedezet vagy coin fedezet). A nagy hagyományos intézményi befektetőknek a negyedéves kereskedési határidős opciók lehetővé teszik, hogy ugyanúgy vegyenek részt a kriptovaluta piacon, mint a hagyományos pénz piacokon.

 

5,8 milliárd dollár eltűnt a kriptovaluta piacról

Míg a Binance Futures napi kereskedési volumene ATH mérföldkőhöz érkezett, addig egyes befektetőknek veszteséget kell elszenvedniük. Az elmúlt 24-48 órában a kriptovaluta piac árfolyam korrekciót hajt végre. A Bitcoin árfolyama órák alatt 55-58 ezer dollárról 45 ezer dollár környékére esett. Az adatok azt mutatják, hogy a a tőzsdéken keresztül 5,8 milliárd dollárt likvidáltak a piacról. Egyelőre úgy néz ki, hogy természetes piaci korrekcióval állunk szemben. Nem utal még semmi jel egy medvepiac eljövetelére. 

Exchange Liquidations I Cryptofalka

Forrás: https://cryptopotato.com/

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.