Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Mutatjuk 2021 legnépszerűbb kripto applikációit

Mutatjuk 2021 legnépszerűbb kripto applikációit

A kripto applikációk a piachoz való hozzáférés kulcsfontosságú kapuivá váltak. A közösség masszív növekedése miatt pedig a felhasználókért folytatott verseny egyre élesedik.

 

Tarolnak a kripto applikációk 2021-ben

A bitcointól kezdve az NFT-ken, a Web 3-on és a metaverzumon át a kripto és a digitális eszközök 2021-ben az egyik legnépszerűbb technológiai trenddé váltak, ezt támasztja alá a kriptoalkalmazások letöltésének több mint 400%-os növekedése is.

A kripto applikációk 2021-ben óriási felhasználói növekedést értek el 2020-hoz képest; a telepítések 400%-kal, a munkamenetek pedig 567%-kal nőttek az előző évhez viszonyítva - derül ki az Adjust mobilmarketing-elemző platform és az Apptopia alkalmazás-intelligencia szolgáltató nemrég közzétett közös jelentéséből

 

kripto applikáció I Cryptofalka Forrás: Apptopia.com

 

Az Apptopia statisztikái szerint a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance volt a legtöbbet letöltött kriptopénz-alkalmazás 2021-ben, ezzel két helyezést lépve előre 2020-as harmadik helyezéséből. A Binance letöltéseinek több mint 20%-a Törökországból származott, míg csupán körülbelül 9,3%-a az Egyesült Államokból.

A második legtöbbet letöltött alkalmazás a Crypto.com volt, míg a Coinbase, amely az első helyet foglalta el 2020-ban, a harmadik helyre esett vissza. A Trust és a MetaMask a negyedik, illetve az ötödik helyen végzett a letöltések számát tekintve.

A jelentésből az is kiderül, hogy a kriptoalkalmazások növekedése világszerte 902%-kal ugrott meg éves szinten 2021 negyedik negyedévében. A növekedési ütemek alapján kiemelkedő piacok az Egyesült Államok (645%), az ázsiai és csendes-óceáni térség (475%), Európa, Közel-Kelet és Afrika (284%), valamint a Latin Amerikai térség (182%).

 
kripto applikáció I Cryptofalka Forrás: apptopia.com

 

Mi vezetett a kripto applikációk sikeréhez?

A Bitcoin megjelenése olyan vállalatoknál, mint a Microstrategy, Square és a Tesla, számos híresség és vállalati vezető nyílt támogatása, a Bitcoin törvényes fizetőeszközként történő elfogadása El Salvadorban mind hozzájárult ahhoz, hogy a kriptopénz egyre nagyobb teret nyerjen a világban. 

Az olyan memcoinok, mint a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu Coin hatalmas népszerűségre tettek szert 2021-ben. Bár technológiai hasznosságuk nincs, szenvedélyes közösségük irigylésre méltó, így újabb és újabb felhasználókat tudtak bevonzani a kriptovilágba.

A CryptoPunk és Bored Ape Yacht Club profilképeket viselő hírességektől kezdve a Christie's aukciósház által 69 millió dollárért eladott Beeple alkotásokig, az NFT-k a tavalyi évben hatalmasat mentek, a digitális eszközök és blokkláncok iránti érdeklődés tömeges hullámát inspirálva, és segítve egy új technológiai trend és vízió kialakulását a metarverzummal és a Web3 koncepciójával karöltve. Ezek mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy mára a kriptoalkalmazások uralják a mobil marketinget.

A kripto reklámok szerepét nem lehet alábecsülni, mivel a kriptoalkalmazások letöltése 280%-kal megugrott az idei Super Bowl reklámjait követően. Nem is beszélve arról, hogy a Crypto.com egy 100 millió dolláros globális reklámkampányba kezdett Matt Damon hollywoodi színésszel, hogy kihasználja a kripto bikapiacot.

Az Apptopia alelnöke, Adam Blacker kijelentette:

"Adataink azt mutatják, hogy a kriptotárcák és tőzsdék iránti kereslet masszívan megnőtt az elmúlt évben. Arra számítunk, hogy a kriptoalkalmazások növekedése a digitális valutával párhuzamosan folytatódik."

kripto applikációk I Cryptofalka Forrás: apptopia.com

 

Végezetül érdemes megemlíteni, hogy a felhasználók elkötelezettségét tekintve a kriptopénz-alkalmazások jobban teljesítenek a hagyományos tőzsdei kereskedési alkalmazásoknál. Az olyan felhasználói elkötelezettségi mutatókat tekintve, mint a munkamenet időtartama, az egy felhasználóra jutó napi munkamenetek, a felhasználómegtartási arányok és az ügyfelek elköteleződése, a kriptoalkalmazások felülmúlták társaikat.

 

Összefoglalva

A kriptovaluták a tavalyi évben látványosan megköveteltek egy darabot a világból, az eszközosztály iránti érdeklődés mondhatni szökőárat generált. Olyan hírességek és üzleti vezetők, mint Elon Musk vagy Jack Dorsey nyilvánosan támogatták a kriptoeszközöket, a memecoinok - köztük a Dogecoin és a Shiba Inu - tömeges követőket generáltak, az NFT-k szenzációvá váltak, a kriptoalkalmazások pedig a mobil marketing egyik fő mozgatórugóivá nőtték ki magukat.

 

Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.59% $64,060.1
Ethereum ETH -0.27% $3,152.56
BNB BNB 2.50% $612.41
Solana SOL -2.29% $147.32
XRP XRP -0.25% $0.526
Dogecoin DOGE -0.10% $0.1516
Cardano ADA -0.28% $0.4723
Litecoin LTC -0.65% $83.75
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!