A Coinbase listázása közvetlenül a Nasdaq-on várható

Szerző: | márc 2, 2021 | Kriptovaluta

A Coinbase kriptovaluta tőzsdét hivatalosan is, nyilvánosan jegyzett társaságként veszik fel a Nasdaq-ra. A NASDAQ a második legnagyobb elektronikus részvénykereskedelmi rendszer az Egyesült Államokban és a világban piaci kapitalizációja és kereskedelmének volumene alapján.

 

Nasdaq-on listázhatják a Coinbase papírjait

A Coinbase már korábban, 7 hónappal ezelőtt, benyújtotta az Amerikai Tőzsdefelügyelethez (SEC) a kérvényt, miszerint a vállalat részvényeket bocsátana ki. A mostani publikációban azonban kiderült a Coinbase pénzügyi teljesítménye, továbbá az, hogyan kívánja felhasználni pénzeszközeit. 

Az S-1 formanyomtatványon a vállalat fontos részleteket tárt fel a pénzügyeivel kapcsolatban, még mielőtt a részvényei piacra kerülnének. A Coinbase nyilatkozatából kiderül, hogy az ‘A’ osztályú törzsrészvényeit a Nasdaq-on a ‘COIN’ szimbólum alatt kívánja listázni. 

Korábban bizalmas volt a SEC-hez benyújtott S-1 nyomtatvány tartalma. Most azonban a SEC nyilvánosságra hozta azt. Ez azt jelzi, hogy a Coinbase kriptovaluta tőzsde értékpapírjait minden bizonnyal listázni is fogják a tőzsdéken. 

Coinbase regisztráció Bitcoin vásárlás I Cryptofalka

 

A Coinbase hozama nagyban függ a kriptovalutáktól

A Coinbase meglepően jól teljesített 2020-ban a Bitcoin árának megugrása végett. A cég 1,2 milliárdos bevételt termelt és az évet 322 millió dolláros nyereséggel zárta. Egyébként ez volt az első teljes év amikor a társaság nyereséget ért el. Noha 2020-ban 322 millió dolláros nyereséget könyvelt el, 2019-ben 30,4 millió dolláros veszteséget szenvedett. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

A Coinbase azt is nyilvánosságra hozta, hogy 2012 óta, mióta a vállalkozást alapították, a vállalat kriptovalutákat vezetett a mérlegébe. Annak ellenére kívánja folytatni a folyamatot, hogy a kriptovaluták volatilitása potenciális kockázati tényezőként szerepel:

Minden bevételi forrásunk függ a kriptográfiai eszközöktől és a tágabb kriptaipartól is. Nincs biztosíték arra, hogy bármely támogatott kripto eszköz megtartja az értékét, vagy, hogy a kereskedési szintek értelmes szinteken maradnak. Ha a kripto eszköz ára vagy a kereskedési volumen csökken a kripto eszköz iránt, az nagyban hátrányosan befolyásolja az anyagi helyzetünket. 

 

Nő a Coinbase népszerűsége

2020 végéig 43 millió ellenőrzött felhasználót regisztráltak. Havi szinten 2,8 millió tranzakciót dolgoztak fel, és a Coinbase kezelt vagyona (AUM) összesen elérte a 90 milliárd dollárt. A cég, az indulása óta 456 millió dollár értékű tranzakciót bonyolított le. 

Ha szeretnél regisztrálni a Coinbase tőzsdére, azt itt megteheted.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka