Rekord alacsony az Ethereum készlet a tőzsdéken

Szerző: | máj 12, 2021 | Ethereum hír, Kriptovaluta

A Glassnode elemzői szerint, a Bitcoin befektetők májusba jórészt Ethereumra váltottak, ezzel szűkössé vált az elérhető Ethereum készlet.

 

Csökken a tőzsdei Ethereumok száma

Az on-chain elemző Glassnode elemzése szerint, az Ethereum tőzsdei mennyisége csaknem két éve a legalacsonyabb szintre esett vissza. A cég becslései szerint jelenleg csak 13,3 millió Ethereum van a központosított tőzsdéken, ami a legalacsonyabb szint 2019 júniusa óta. Mint ilyen, a centralizált platformok nagyjából 52,4 milliárd dollár értékű ETH-t, vagyis az Ethereum teljes készletének 11,5% -át tartják.

Ethereum I Cryptofalka

Forrás: https://bitcoinist.com/

Az ETH száma a központosított tőzsdéken 9 hónap alatt 30% -kal csökkent, mióta 2020 szeptemberében elérte a 19 millió darabot. Az Ethereum alacsony tőzsdei egyenlege általában a piacok számára növekvő jelentőségű, mivel a népszerű kereskedési platformok keresletéhez képest csökken a kínálat. A csökkenő devizamérleg azt sugallja, hogy a hosszú távú befektetők vagyonukat biztonságos tárolóba költöztetik, vagy elzárják pénzeszközeiket.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

A hétfői “Week on Chain” jelentésben az adatelemző cég azt is megjegyezte, hogy az Ethereum javára némi csökkenés tapasztalható a Bitcoin kitettségében. A Glassnode megvizsgálta a meglehetősen régi, 6 hónap és 3 év közötti Bitcoin el nem költött tranzakciós kiadások magatartását, és azt állapította meg, hogy a hosszú távú befektetők nemrégiben az Ethereumra felé fordultak. 

ETH vs BTC I Cryptofalka

Forrás: Glassnode

A jelentésből az is kiderül, hogy az elmúlt négy hétben az Ethereum on-chain aktivitása jelentősen megnőtt az ETH legutóbbi bikafutása közepette. Az okosszerződéses lehívások, a Uniswap tranzakciók és a napi tranzakciók teljes száma az év eleje óta jelentős emelkedést mutat. A napi tranzakciók ezen a héten minden idők legmagasabb értékét, 1,63 milliót értek el, ami 22,5% -os növekedést jelent 2017 decemberének előző csúcsához képest.

 

Összegzés

Az Ethereum nem hiába a legnépszerűbb platform, az ETH token újabbnál újabb csúcsokat döntöget. A befektetők már nagyon várják a hálózat firssítését, hogy csökkenjenek a gas díjak és gyorsuljon a hálózat. Ha hamarosan megérkezik az Ethereum 2.0, és tovább csökken az Ethereumok száma a tőzsdéken, valószínű folytatódik a token bikapiaca. Mindenesetre most is az látszik, hogy hiába a hálózat leterheltsége és az egekbe szökött gas díjak, a platform soha nem látott népszerűségnek örvend. 

OKEX_banner_Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.