Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Már 3400$ és új csúcsokat döntöget az Ethereum árfolyama

Már 3400$ és új csúcsokat döntöget az Ethereum árfolyama

3400$ felett 1 Ethereum (ETH) ára. Ezzel a világ legnagyobb, okosszerződéseket feldolgozó blokklánca az Ethereum, már nagyobb piaci kapitalizációval rendelkezik mint a Bank of America. 

 

Csúcson az Ethereum árfolyama

Az Ethereum ETH coinja hétfőn átlépte a lélektani háromezer dolláros határt, és azóta is emelkedik. Az árfolyam-emelkedés által az Ethereum olyan intézményeket előzött meg, mint a The Walt Disney Company és a Bank of America.

Ethereum chart 05.04 I Cryptofalka

Az Infinite Market Cap adatai szerint, a világ legnagyobb okosszerződéssel támogatott 1. szintű blokklánca a héten több, mint 25%-kal, 346,72 milliárd dollárra nőtt. Összehasonlításképpen: a Bitcoin (BTC) jelenleg 1,079 milliárd dolláros piaci kapitalizácót mutat, közvetlenül a nemesfém ezüst teljes piaci kapitalizációja alatt, amely 1,416 milliárd dollár. Piaci szereplők szerint az Ethereum kapitalizációja, hosszú távon akár még a Bitcoint is megelőzheti, mint világ legnagyobb digitális pénzneme. (Ez azért szerintünk egyelőre elég utópisztikus gondolat)

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

Új tőke áramlik az Ethereum projektébe

Több tényező is felelős az Ethereum árfolyam emelkedéséért. Az első a blokklánc folyamatos aktivitása, beleértve az intézményi egységeket is. A hét elején az Európai Beruházási Bank bejelentette, hogy kétéves digitális kötvényt bocsát ki 121 millió dollár értékben, együttműködve olyan banki szervezetekkel, mint a Goldman Sachs. A másik, a lakossági érdeklődés a decentralizált pénzügyek iránt szintén nőtt, a befektetett teljes érték elképesztő magasságot ért el és már 100 milliárd dollár felett jár.

OKEX_banner_Cryptofalka

 

Újabb csúcsok várhatók

Valószínű az igazi árfolyam-emelkedés még hátra van. A befektetők, a kiskereskedők, a DeFi használók mind-mind, az Ethereum 2.0-t várják. A London hard fork, amely magába foglalja az EIP-1559 átalakítást, ugyanis a hálózat ezen frissítései várhatóan jelentősen csökkentik az utalási díjakat, valamint csökkentik a bányászoknak jutalmazott ETH összegét - ami viszont várhatóan csökkenti az eszközre gyakorolt eladási nyomást.

David Hoffman, az Ethereum Bankless oktatási médiavállalkozás házigazdája a különböző kezdeményezéseket három külön „felezéssel” egyenértékűnek gondolja, amelyek nagyjából négyévente zajlanak, amikor a Bitcoin blokkos támogatás felére csökken. A felek vélhetően hozzájárulnak a Bitcoin árának drágulásához.

https://twitter.com/TrustlessState/status/1385294483093291008

 

Összegzés

Az Ethereumnak azonban vannak versenytársai, más okosszerződéssel támogatott első-szintű blokkláncok formájában, például a Polkadot (DOT). Az Ethereum népszerűségét részben a túlzott tranzakciós díjak (bár ezek kissé alábbhagytak az elmúlt hetekben), és az életképes skálázási megoldások, például a rollupok hiánya törte meg a közelmúltban. Ezek a hibák teret engedtek több versenytárs megerősödésének.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás
Mi az a blokklánc validátor? Ismertető

A validátorok kulcsfontosságú elemei a blokkláncnak: felelősek az új blokkok hozzáadásáért és az elfogadásra váró tranzakciók ellenőrzéséért.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 4.62% $57,078.19
Ethereum ETH 2.31% $3,246.72
BNB BNB -1.31% $396.18
Solana SOL -1.47% $108.38
XRP XRP 7.15% $0.5893
Cardano ADA 1.49% $0.6254
Dogecoin DOGE 9.84% $0.09875
Litecoin LTC 2.81% $74.2
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!