Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
2 éves mélyponton az USDC bálnák tartalékai

2 éves mélyponton az USDC bálnák tartalékai

Ahogy a kriptovaluta piac visszaesése folytatódik, az USDC bálna tárcák százalékos aránya az elmúlt közel két év mélypontjára esett.

 

Mélyponton az USDC bálna címek tartalékai

A Glassnode kriptovaluta elemző cég közzétette az USDC mérőszámairól szóló legfrissebb adatokat. A piaci kapitalizáció alapján a második legnagyobb amerikai dollárral fedezett stabilcoin közelmúltbeli eladását tükrözik.

[embed]https://twitter.com/glassnodealerts/status/1561537552041099267[/embed]

Az Egyesült Államok pénzügyminisztériuma által a Tornado Cash-sel szemben kirótt szankciók jelentős hatással voltak az USDC és legnagyobb versenytársa, a Tether (USDT) kapitalizációjára is. Míg az USDT piacok csaknem 2 milliárd dolláros növekedést értek el a szankciókat követő napokban, az USDC piaci kapitalizációja csökkent, miután kibocsátója, a Circle úgy döntött, hogy befagyasztja a Tornado Cash-hez kapcsolódó címeken birtokolt mintegy 75 000 USDC tokent.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 
 

USDC-ből USDT-be menekülni?

Elemzők azt javasolták, hogy egyes felhasználók az USDC-ről az USDT-re helyezzék át az tartalékaikat. A Glassnode adatai azt mutatják, hogy a címek felső 1%-a által birtokolt USDC százalékos érték elérte a 22 hónapos mélypontot, 87,667%-ot. A láncon belüli adatok azt sugallják, hogy az elmúlt két hét során USDC eladási hullám indult meg, a USDC tőzsdebetétek hétnapos mozgóátlaga is elérte a mélypontot.
 

[embed]https://twitter.com/glassnodealerts/status/1561612938926034946[/embed]

Míg az USD Coin piaci kapitalizációja csökkent, a stabilcoin három éves csúcsot ért el a heti átlagos tranzakciós volumen tekintetében, meghaladva a korábbi, 2022 júniusában regisztrált csúcsot.

[embed]https://twitter.com/glassnodealerts/status/1561522414734934016[/embed]

Az USD Coint 2022 júliusában a piaci kapitalizáció alapján 2022 legjobb stabil érméjének titulálták, 11 milliárd dollárral meghaladta a Tether piaci kapitalizációját. Ez a százalék a Tornado Cash összeomlása óta csökkent. A Tether egyelőre nem nyilatkozott, arról, hogy a szankcionált mixerhez kapcsolódó USDT tokeneket feketelistára helyezi-e vagy leállítja. 
 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.13% $65,710.11
Ethereum ETH -3.86% $3,450.65
BNB BNB -1.42% $597.1
Solana SOL -7.61% $137.41
XRP XRP 0.70% $0.4938
Dogecoin DOGE -9.64% $0.1224
Cardano ADA -7.82% $0.3805
Litecoin LTC -5.87% $73.53
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!