Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Itt az airdrop szezon? Két népszerű projekt a láthatáron!

Itt az airdrop szezon? Két népszerű projekt a láthatáron!

A kriptovaluta bikapiac visszatéréséért való remények közepette folytatódik a felhasználóknak szánt "free money" áradat. Itt van két új airdrop, amire mostanában felkapta a fejét a kriptoközösség! 

Elkezdődött az airdrop szezon?

Az airdrop egy népszerű módja annak, hogy egy kriptoalkalmazás vagy protokoll a korai felhasználókat tokenekkel jutalmazza, ami szintén segít decentralizálni a kormányzást.

Az elmúlt hetekben a kriptopiac felívelésével egyre több token airdrop volt, és az olyan protokollok, mint a Jito és a Pyth nemrégiben több százmillió dollár értékű tokent tettek a felhasználók pénztárcájába. 

Az újonnan induló projektek sorra teszik a bejelentéseket, így aki résen van némi energiabefektetéssel szintén részesülhet még hasonló ajándékozásokban.

Januárban érkezik a Portal airdrop

A Portal egyetlen tokennel és platformmal igyekszik áthidalni a kriptojátékok és a blokklánc hálózatok közötti szakadékot. És most már azt is tudjuk, hogy a tokenje mikor kerül a keringésbe.

A Portal airdrop januárban kerül a felhasználók tárcájába- jelentette be a projekt hivatalos Twitter-fiókja hétfőn, a jelenlegi Crystal Dash airdrop farmjáték ekkor fejeződik be. Ekkor a felhasználók "airdropra válthatják a szilánkjaikat", és igényelhetik a Portal tokeneket.

A november végén indított Crystal Dash egy promóciós kampány, amelynek keretében a kriptohasználók pontokat szerezhetnek a Portalhoz kapcsolódó tartalmak Twitteren történő megosztásával és interakciójával. A felhasználók ezután a pontokat kristályszilánkokra válthatják át, és végül feloldhatják a Portal tokenek allokációját.

Mi olyan nagy szám a Portalban?

Nemrég kiderült, hogy a Grand Theft Auto franchise mögött álló egyik eredeti elme csatlakozott a Portal projekthez. A Rockstar Games társalapítója, Jamie King a projekt tanácsadójaként szerződött le. Ezen felül a múlt héten a népszerű nemzetközi tehetségkutató ügynökség, a WME szintén megerősítette, hogy társul a Portallal, és képviselni fogja a projektet.

A Portal azt állítja, hogy olyan blokkláncokkal működik közre, mint a Solana és a Polygon. A projekt a múlt héten előértékesítést tartott, amely az első 15 percben közel 10 millió dollárt hozott az Ethereum és a Solana rendszeren keresztül, több millió tranzakciós kéréssel.

Érdemes lehet tehát figyelemmel kísérni a projekt útját akkor is, ha lemaradtunk az indulásról! 

Ha hidegen hagy a gaming, viszont kereskedtél NFT-vel...

A Frame NFT platform ma bejelentette, hogy hamarosan elindítja a FRAME tokent, és minden felhasználó, aki az elmúlt két évben NFT tranzakciót hajtott végre Ethereumon, mostantól jogosult különböző mennyiségű FRAME-re. 

A felhasználók által bezsebelt airdropok mennyiségének kritériumai között szerepel a végrehajtott NFT-tranzakciók száma, ezen tranzakciók volumene és a tranzakciók során kifizetett alkotói jogdíjak összege.

A felhasználók már megkezdték az ingyenes FRAME tokenek igénylését. Egyesek arról számoltak be, hogy több ezer tokent kaptak NFT kereskedési tevékenységük alapján. 

Később is lesz még FRAME airdrop 

A Frame a bejelentéssel egy időben azt is nyilvánosságra hozta, hogy az Electric Capital által új tőkebevonásban részesült a vállalat, amelyben több kriptoipari alapító és befolyásoló személyiség, köztük a Pudgy Penguins vezérigazgatója, Luca Netz is részt vesz. 

A mai airdrop csak az első a sok FRAME ajándékozás közül, közölte a csapat. Amint a projekt a jövő hónap végén elindul, további tokeneket kezd el szétosztani a felhasználók és a közösség tagjai között, hogy ösztönözze az aktivitást. Ezek alapján némi energiabefektetéssel a későbbiekben akár Te is jogosult lehetsz a következő drop-ra!

Mi az a blokklánc validátor? Ismertető

A validátorok kulcsfontosságú elemei a blokkláncnak: felelősek az új blokkok hozzáadásáért és az elfogadásra váró tranzakciók ellenőrzéséért.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 4.16% $56,888.41
Ethereum ETH 2.01% $3,242.7
BNB BNB -1.25% $396.25
Solana SOL -1.51% $108.37
XRP XRP 7.14% $0.5896
Cardano ADA 1.65% $0.6252
Dogecoin DOGE 10.63% $0.09891
Litecoin LTC 2.79% $74.31
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!