Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Hogyan profitálj kriptovaluta airdrop-okból?

Hogyan profitálj kriptovaluta airdrop-okból?

Ugye tudtad, hogy nem csak kereskedésből lehet a kripto-piacon profitálni? Csatlakozz a privát kereskedőcsoportunkhoz, ahol a technikai elemzések mellett segítünk a kriptovaluta airdrop-okból is kihozni a maximumot! 😉👇🏼

gomb I Cryptofalka

 

Hogy működnek a kriptovaluta airdrop-ok?

Az airdropok a tokenek felhasználók, vagy potenciális felhasználók számára történő terjesztésének egyik módszere. A blokkláncprojektek létrehozhatják saját tokenjeiket, amelyeket felhasználhatják arra, hogy az embereket termékeik használatára ösztönözzék.

Ebből a blokkláncprojektek számára népszerű marketingformából is lehet passzív jövedelmet termelni, ezért hoztuk létre a privát kereskedő csoportunkban az "Alfa-infó" szobát, ahol megosztjuk a tagoknak az ígéretes airdrop projekteket és követelményrendszerüket!

Nézzünk is pár példát az elmúlt hónapból! 👇🏼🔥

 

Őrülten népszerű volt az Arbitrum airdrop

Az Ethereum 2. layer rollupja, az Arbitrum minden idők legmagasabb napi tranzakcióit és a hálózattal interakcióban lévő egyedi pénztárcaszámát érte el az airdrop előtt. 

Március 21-én és március 22-én a hálózat nagyjából 1,66 millió, illetve 1,56 millió tranzakciót bonyolított le. Ugyanezen két nap alatt több tranzakciót bonyolítottak le az Arbitrumon, mint az Ethereum mainnetjén.

Elemzőink kaptak az alkalmon és már januárban jelezték a tagok számára, hogy itt bizony valami készülődik, és nem árt rá felkészülni! 😉

airdrop I Cryptofalka

A várt airdrop végül március 23-án elindult. A nagy felhajtás közepette azonban a projekt honlapja egy rövid időre összeomlott, mert a felhasználói forgalom túlterhelte. Az oldal volt ugyanis az elsődleges lépés, amelyen keresztül a jogosult felhasználók igényelhették az ARB tokenjeiket.

Aki viszont kitartó volt, nem panaszkodhatott. Az Arbitrum 1,1 milliárd ARB tokent dobott ki a hálózat azon felhasználóinak, akik megfeleltek bizonyos tranzakciós kritériumoknak. Ez azt jelenti, hogy egy felhasználó átlagosan 1850 tokent kapott, amit ha 1,5$ környékén tudott értékesíteni, akkor kb. 2700$ ütötte a markát. (Arról már ne is beszéljünk, hogy voltak olyan tárcák, ahová közel 15 000$ értékű token is érkezhetett...)

 

Lemaradtál az ARB airdropról? A Falkatagok nem!
Lesznek még idén ígéretes projektek! Csatlakozz privát kereskedő csoportunkhoz, hogy időben értesülhess a legfontosabb drop-okról, mi majd segítünk behúzni őket! 😉

gomb I Cryptofalka

 

Hasonló fellángolás volt az Optimism airdrop körül is

Az Optimism egy Layer 2 skálázási megoldás az Ethereum számára, amely képes támogatni az Ethereum összes dappját. Ahelyett, hogy az összes számítást és adatot az Ethereum hálózaton futtatná, az Optimism az összes tranzakciós adatot a láncra helyezi, a számítást pedig a láncon kívül futtatja, növelve az Ethereum másodpercenkénti tranzakcióit és csökkentve a tranzakciós díjakat.

Az OP token 19%-át airdropra különítették el, amiből korábban még csak 5%-ot osztottak ki. Az első airdropból közel 250 000 felhasználó részesült, akkori árfolyamon átlagosan 1000$ értékű tokent bezsebelve.

airdrop I Cryptofalka

Akik résen voltak, és figyelték a privát discord csatornánkat, láthatták, hogy elemzőink már január közepén felhívták a falkatagok figyelmét az Optimism airdrop-ra. Akkor még pontosan nem lehetett tudni, hogy mit várhatunk a droptól, viszont mindenképp ígéretesnek tartottuk ezért hozunk róla egy rövid leírást, amivel a tagok is beszállhattak a dropba.

Március 20-án ki is jött a hivatalos infó, ez alkalommal 300 000 felhasználó kapott 11,7 millió OP tokent, tehát az airdrop értéke átlagban felhasználónként 100 dollár volt!

Ha még nem vagy falkatag, és szívesen látnál hasonló airdrop infókat, csatlakozz privát kereskedő csoportunkhoz! 

gomb I Cryptofalka

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.46% $64,520.15
Ethereum ETH -4.31% $3,401.1
BNB BNB -4.87% $579.34
Solana SOL -9.21% $132.18
XRP XRP -7.52% $0.479
Dogecoin DOGE -10.59% $0.1196
Cardano ADA -11.71% $0.3704
Litecoin LTC -8.35% $71.45
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!