Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Homlokára tetováltatta a Solana feliratot az ismert rapper

Homlokára tetováltatta a Solana feliratot az ismert rapper

Lil Pump Solana tetoválása vegyes reakciókat váltott ki a rajongók és a kriptoközösség körében; néhányan kritizálták, másoknak tetszett.

Lil Pump tényleg tart Solanát?

Az amerikai rapper, Gazzy Garcia, ismertebb nevén Lil Pump, egy Instagram-posztban osztotta meg a blokklánc platform, Solana ihlette tetoválását.

A posztban Garcia azt állította, hogy már eladta Solana tokenjeit, és megkérdezte több mint 14 millió követőjét az Instagramon, hogy tetszenek-e nekik az új tetoválásai.

 „Tetszenek az új tetoválásaim? Eladtam a SOL tokenjeimet.” - írta a posztban Garcia.

Lil Pump2 Cryptofalka

Garcia a 2017-es Gucci Gang című daláról ismert, amely a Billboard Hot 100 listáján a harmadik helyig ért fel.

A reakciók Lil Pump Solana tetoválására

Az Instagramon a rajongók nem voltak túl elégedettek a tetoválással. Egy felhasználó azt írta, hogy szükségük van egy kis löketre a Solana árfolyamban, utalva arra, hogy talán Garcia is szeretné manipulálni a SOL coin árfolyamát.

responds Cryptofalka

Eközben más kommentelők megkérdőjelezték, hogy a tetoválás valódi-e vagy sem, de többen örömmel fogadták az ingyen promót, amely potenciálisan növelheti a SOL árfolyamát.

„To the moon! Gucci gain, Gucci gain, Gucci gain!”

A hírességek kriptovalutáinak bukása

Garcia új tetoválása akkor jelent meg, amikor a legtöbb híresség által támogatott kriptoprojekt árfolyama visszaesett. A mai napra a hírességek által promótált tokenek ára legalább 66%-kal csökkent. Caitlyn Jenner, az amerikai rapper Rich the Kid és a nigériai énekes David Adedeji Adeleke Oon által támogatott kripto tokenek mind visszaestek a kezdeti nyereségek után.

A boksz legenda Floyd Mayweather és az amerikai rapperek Moneybagg Yo (SPEAK) és Trippie Red (BANDO) által reklámozott kripto coinok közül több is körülbelül 90%-os mínuszban van.

Andrew Tate Solana alapú coinja

Ennek ellenére a hírességek továbbra is új tokeneket bocsátanak ki. Június 11-én az ellentmondásos közösségi média figura, Andrew Tate, egy Solana-alapú mémcoin, a Daddy Tate (DADDY) népszerűsítését kezdte el. A token megelőzte Iggy Azalea projektjét, annak ellenére, hogy bennfentes kereskedelemmel vádolták.

Eközben az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin elégedetlenségét fejezte ki a hírességek mémcoin őrületével kapcsolatban. Buterin úgy véli, hogy a pénzügyi növekedés csak akkor igazolható, ha értéket teremt a társadalom számára, például előmozdítja a művészetet vagy a kreativitást.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.50% $66,936.4
Ethereum ETH 0.90% $3,514.45
BNB BNB -1.47% $585.17
Solana SOL -0.60% $177.49
XRP XRP 0.86% $0.6
Dogecoin DOGE -1.14% $0.1359
Cardano ADA -2.86% $0.4231
Litecoin LTC -3.30% $71.6
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!