Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Mercédesz Polygon-on fejleszt adatmegosztó platformot

A Mercédesz Polygon-on fejleszt adatmegosztó platformot

A Mercédesz csoporthoz tartozó Daimler South East Asia Polygon blokkláncon alapuló adatmegosztó hálózatot fejleszt.

 

Polygon blokkláncon fejleszt a Mercédesz

A Mercédesz Benz csoporthoz tartozó Daimler South East Asia bejelentette, hogy létrehoz egy blokklánc technológián alapuló adatmegosztó hálózatot, amelyre az Ethereum Layer-2 skálázhatósági platformot, a Polygont fogja felhasználni.

[embed]https://twitter.com/sandeepnailwal/status/1552288590020849664[/embed]

Az Acentrink névre keresztelt új adatmegosztó platform lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy decentralizált környezetben adatokat vásároljanak vagy értékesítsenek. Az új platform a Daimler South East Asia és a Polygon partnersége révén jön létre. A termék elérhetővé teszi a felhasználók számára, hogy például biztosítási adatokkal kereskedjenek.
„A partnerség annak bizonyítéka, hogy a Polygon hálózatot a legnépszerűbb márkák széles körben alkalmazzák. A Polygon továbbra is bizonyítja, hogy a benne rejlő lehetőségek révén az egyik legjobb blokklánc platform, amelyre a vállalatok számíthatnak.” -nyilatkozta a Polygon vezérigazgatója.
 
 
 
Az olyan funkciókkal, mint a „Know Your Business” és más átfogó hozzáférés-szabályozással, az Acentrik fejlesztése az üzleti felhasználók igényeinek szem előtt tartásával történt. Valószínűleg nem ez az első blokklánc alapú adatmegosztó program, amely a blokklánc technológiát használja. Ahelyett, hogy az adatokat a blokkláncba mentenék, egy nem helyettesíthető tokent (NFT) használnak az egyes adatkészletek ábrázolására.
 
Nexo kriptovaluta váltó

 

 

Sokoldalú a Polygon

A felhasználók kriptovaluta helyett stabilcoinnal is fizethetnek az adatokért, bár minden tranzakció a Polygon hálózaton történik. Ennek eredményeként a Polygon tranzakciós díja a MATIC, a hálózat natív kriptovalutája. A Polygon MATIC kriptovalutája a közelmúltban komoly növekedést ért el. Ezenkívül a Polygon blokklánc nemrégiben bemutatta zkEVM megoldását, amely lényegesen nagyobb átviteli sebességet kínál az Ethereum hálózati biztonságának megőrzése mellett.
 
Polygon | Cryptofalka Forrás: theface.com
 
Bár az adatmegosztás nagyon érzékeny és gyakran ellentmondásos kérdés; az online szolgáltatások növekedésével azonban az adatmegosztás iránti igény robbanásszerűen megnőtt a különböző iparágakban. A gépi tanulás és a mesterséges intelligencia sok adatot igényel, míg a vállalkozások hatalmas adatmennyiséget birtokolnak anélkül, hogy kihasználnák annak teljes pénzügyi előnyeit.
 
Ez egy olyan adatpiac kialakulásához vezetett, ahol a vállalatok adatokat vásárolhatnak és értékesíthetnek. Ez a megközelítés lehetővé teszi az új technológiai vállalatok számára, hogy részt vegyenek a blokklánc-alapú adatmegosztási kezdeményezésekben, ami segít nekik megvetni a lábukat az adatvezérelt verseny világában, és nagyobb biztonságot és privacy-t biztosít a felhasználók számára.
 
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.50% $64,472.76
Ethereum ETH -4.36% $3,393.35
BNB BNB -4.96% $577.61
Solana SOL -9.57% $131.81
XRP XRP -7.35% $0.4782
Dogecoin DOGE -10.92% $0.1188
Cardano ADA -10.87% $0.3692
Litecoin LTC -8.30% $71.28
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!