Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Nike piacra dobta az első metaverzum cipőt

A Nike piacra dobta az első metaverzum cipőt

A Nike sport- és divatóriás az RTFKT stúdióval közreműködve kiadta első CryptoKicks cipőjét az Ethereum láncon.

 

Megkérik a virtuális Nike cipők árát

A Nike Dunk Genesis Cryptokicks néven ismert cipő 20 000 NFT-ből (nem helyettesíthető tokenből) álló gyűjtemény, amelyet a metaverzumban való használatra terveztek.

https://twitter.com/RTFKT/status/1517595067736858625?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1517595067736858625%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcryptoslate.com%2Fnike-launches-first-metaverse-kicks-in-partnership-with-rtfkt%2F

A cipő  virtuális megjelenését megváltoztathatjuk a „Skin Vials” gyűjtemény használatával. Ez pedig minimum 0,8 ETH-ért (2500 USD) lehetséges. Az egyes skinek (külső kinézetet befolyásoló elemek) ritkasága eltérő lesz. A legritkább skinek némelyike ​​magasabb áron kapható.

Az egyik CryptoKick egy ritka skinnel például 45 ETH-ért (nagyjából 133 000 dollár) kelt el, míg a kollekció legritkább darabja, az Alien fiola 150 Ethereum-ba (449 500 dollár) került. Az RTFKT azt is kijelentette, hogy bizonyos online küldetések teljesítésével lehetséges lesz a skinek fejlesztése. Ezekről a küldetésekről azonban még nem árultak el részleteket.

Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó

 

A Nike mellett az Adidas is a metaverzumban terjeszkedik

Az RTFKT egy tweet-ben jelentette be a projekt indulását. Nem közölt további információt arról, hogy az NFT tulajdonosai fizikailag is kapnak-e cipőt. Ezzel ellentétben egy Snapchat szűrőt biztosítottak a tulajdonosok számára, hogy megmutathassák cipőjüket a kiterjesztett valóságban és a közösségi médiában is.

Nem a Nike az egyetlen cipőgyártó, amely a metaverzumra fogad. Közeli versenytársa, az Adidas 30 000 NFT-ből álló gyűjteményt adott ki a Bored Apes-szel együttműködve még 2021-ben. Az Into the Metaverse nevű NFT kollekció elérhető az OpenSea-n. Ebben az esetben az NFT tulajdonosa virtuális és valós ruhákat is kap a vásárláskor.

A Nike piacra dobja az első metaverzum cipőt Forrás:boardroom.tv

 

A két nagyvállalat közötti rivalizálás a virtuális térben is megindult. A Nike egy virtuális üzlet tulajdonosa a Roblox-on, ameddig az Adidas nemrégiben vásárolt telket a játékorientált Sandbox-ban.

 

Összefoglalva

Az emberek különösen a nagyvárosokban viszonylag kevés szabad térrel rendelkeznek és lehetséges, hogy a jövőben virtuális terekbe "menekülnek" majd. Mindkét említett cégben nagy az érdeklődés a metaverzum iránt. A két óriás mellett még a Dolce & Gabbana, a Gucci és a Burberry csupán néhány olyan márka, amelyek metaverzumban indítottak projektet. Az NFT-től a blokkláncon futó virtuális üzletekig, számos újdonsággal próbálkoznak a gyártók.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.06% $51,123.51
Ethereum ETH 0.41% $2,959.85
BNB BNB 0.95% $380.39
Solana SOL -0.02% $102.19
XRP XRP 1.31% $0.5438
Cardano ADA 0.55% $0.5897
Dogecoin DOGE 1.46% $0.08566
Litecoin LTC 2.86% $70.57
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!