Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Tether kivezeti a kereskedelmi papírokat

A Tether kivezeti a kereskedelmi papírokat

Miután a Tethert sok kritika érte, a stabilcoin kibocsátó reméli, hogy minden kétséget eloszlat stabilitása körül. 

 

Stabilabb lett a Tether gazdálkodása

A Tether teljesen kivette tartalékai közül a kereskedelmi papírokat. A legnagyobb stabilcoin kibocsátó ezeket a befektetéseket amerikai kincstárjegyekre cseréli.
 

[embed]https://twitter.com/Tether_to/status/1580600942323720192[/embed]

A kereskedelmi papír egy vállalat által kibocsátott, fedezetlen, rövid lejáratú hitel. A Tether korábban előre vetítette, hogy csökkenteni fogja a kereskedelmi papírok állományát, és ezt idén fokozatosan meg is tette. A világ legtöbbet forgalmazott kriptovalutáját, az USDT-t kibocsátó Tethert a szabályozók bírálták, amiért nem elég egyértelmű, hogy mi alkotja a tokenjét támogató tartalékokat. A cég szerint a mai lépés segít kezelni ezt az aggodalmat.
"Ez a bejelentés része a Tethernek az átláthatóság növelésére irányuló folyamatos erőfeszítéseinek. A befektetővédelem áll a Tether tartalékainak kezelésének középpontjában. A kereskedelmi papírok nullára csökkentése bizonyítja a Tether elkötelezettségét amellett, hogy tokenjeit a piac legbiztonságosabb tartalékaival támogassa." - áll a cég nyilatkozatában.
Nexo kriptovaluta váltó
 
 

USDT, a kriptogazdaság gerince

Az USDT számos különböző blokkláncon fut, és mint a legtöbbet forgalmazott kriptovaluta, sokan a kriptogazdaság gerincének tekintik. A stabil érmék, amelyek általában az amerikai dollárhoz vannak kötve, de más fiat valutákhoz és eszközökhöz, például aranyhoz is köthetők, fontosak a kriptokereskedők számára. A stabilcoinokat más kriptovaluták kereskedéseibe történő gyors belépésre és kilépésre használják anélkül, hogy készpénzt használnának.
 
Az év elején olyan pletykák terjedtek el, hogy a Tether kereskedelmi papírok portfólióját „85%-ban kínai vagy ázsiai kereskedelmi papírok támogatják, és 30%-os kedvezménnyel kereskednek vele”. Tether azonban ezt tagadta, azt állítva, hogy a pletykákat azért koholták, hogy „további pánikot keltsenek annak érdekében, hogy további haszonra tegyenek szert az amúgy is stresszes piacon”.
 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.35% $67,366.41
Ethereum ETH -3.58% $3,686.3
BNB BNB -2.63% $595.88
Solana SOL -6.00% $165.45
XRP XRP -0.53% $0.5235
Dogecoin DOGE -4.61% $0.1587
Cardano ADA -3.69% $0.4616
Litecoin LTC -0.59% $85.38
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!