ATH-on a Binance tőzsde napi kereskedési volumene

Szerző: | jan 6, 2021 | Kriptovaluta

A Binance tőzsde megdöntötte az eddigi legnagyobb napi kereskedési forgalmát. Az új volume csúcsa már 80 milliárd dollár felett van.

A kriptovaluta kereskedelmi óriás a 24 órás kereskedési volumenben új, mindenkori csúcsot döntött meg. Ezzel meghaladva a 80 milliárd dollárt mind az azonnali, mind derivatív platformon keresztül. Az egész kriptopiac 24 órás kereskedési volumene nagyjából 180 milliárd dollár.

 

Binance tőzsde kereskedési forgalma a csúcson

A Binance tőzsde kereskedési volumene kétszerese a korábbi, minden idők legmagasabb értékének. Meghaladta a 80 milliárd dollárt is. – mondta Changpeng Zhao, a Binance vezérigazgatója

A CoinmarketCap adatai szerint a Binance spot kereskedés meghaladja a 23,6 milliárd dollárt, míg a derivatívák volumene 56,8 milliárd dollár volt. Utoljára ilyen kedvező adatokat a 2017-es év végi Bitcoin rali után mértek. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

Ugyankkor ez a volumenerősödés a kisebb-nagyobb skálázhatósági problémákat is a felszínre hozta.

Láttunk néhány problémát a méretezéssel kapcsolatban is. Valószínűleg további problémákat fogunk tapasztalni, ahogy tovább növekszünk. Nem vagyunk prefektusok, de a lehető leggyorsabban megoldjuk őket. Nagyra értékeljük a megértést és támogatást. – mondta CZ, a Binance vezérigazgatója

A közelmúltban is volt rá példa, amikor a Bitcoin árfolyama 20 ezer dollár fölé ment, akkor a Coinbase és a Binance is problémákkal küzdött. 

A kriptovaluták még nincsenek igazán a mainstream kereskedői tudatban. Az intézményi befektetők még csak most ismerkednek a legnagyobb kriptovalutákkal. Ha a befektetői kedv ilyen marad, akkor biztos sokszorozódni fog a tőzsdéken a kereskedői volumen is. 

Ha kipróbálnád a vezető kriptovaluta tőzsde a Binance platformját, akkor itt találsz hozzá egy összefoglalót a kezdeti lépésekhez.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2019/2020; Cryptofalka
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka