Bitcoin és Kripto E-book + Blokklánc szótár

Bitcoin és Kriptovaluta kezdőknek E-book + Blokklánc szótár 

Kezdő vagy a kriptovaluta kereskedésben? Sajátítsd el az induláshoz szükséges tudást aktuális oktatóanyagunkkal!
Legfrissebb, aktualizált kriptovaluta oktatóanyagunkban összeszedtük mindazt a tudásbázist, amivel azonnal belevághatsz a kripto kereskedésbe! Ha most ismerkedsz a blokklánc világával és szükséged lenne egy megbízható, könnyen érthető és naprakész tananyagra, akkor ez az e-book tökéletes választás.

2023-ban vedd saját kezedbe pénzügyeidet, ismerd meg a Bitcoint és a blokklánc technológiát! 
Szeretnéd megérteni, hogy mi is a bitcoin és a mögötte rejlő blokklánc technológia? Régóta gondolkozol már azon, hogy belevágj a kriptovaluta kereskedésbe, de eddig még nem szántad el magad, hogy összegyűjtsd az alapokhoz szükséges tudást? Kezdőként félsz, hogy rossz helyről tájékozódsz vagy az információk már nem is aktuálisak? Segítünk!

Aggaszt a forint és a gazdaság jelenlegi helyzete? A Bitcoin menekülőutat nyújthat!
Az idő pénz. A jelenlegi pénzügyi helyzetben ezt a mondást akár úgy is fordíthatnánk, hogy aki nem cselekszik most, az bizony elveszíti a nehéz munka árán megszerzett pénze értékét. Ne várj tovább, legyél naprakész 2023-ban is a lehetőségeiddel!

 

 

MIRŐL OLVASHATSZ A LEGÚJABB KRIPTOVALUTA TANANYAGUNKBAN?

A kezdőknek szánt Bitcoin és kripto alapok e-book egy olyan stabil indulást ad 2023-ban a kripto-világgal ismerkedő olvasónak, mely tudatában biztonságosan és hatékonyan lesz képes belevágni a kripto világába. Ezen ismeretek hiányában veszélyes és senkinek sem ajánljuk a kriptovalutákkal történő kereskedést!

 

  • A jelenlegi pénzügyi rendszer problémái, avagy hol rontottuk el?
  • Mi a bitcoin és mire kínál megoldást? Lufi vagy pénzügyi forradalom?
  • Altcoinok és tokenek, mi alapján válassz és hogyan diverzifikáld a portfóliódat?
  • Mik azok a konszenzus mechanizmusok és hogy működik a kripto bányászat?
  • Hogyan juss hozzá az első kriptovalutáidhoz, hol vásárolhatod meg őket?
  • Kriptovaluta tranzakciók érthetően, röviden: utalások lépésről-lépésre.
  • Ne legyél áldozat! Leggyakoribb scam-ek, milyen kockázatok vannak és hogyan tartsuk biztonságban a kriptovalutáinkat?
  • A technológia már itt áll a küszöbön. Jelenlegi felhasználási módok, amikről nem is hallottál.
  • Gyakori tévhitek, amiket fontos rendbe tenni!

9 naprakész fejezet, 80 vizuálisan is élvezhető A4-es oldal
NÉZZ BELE, MI TÉNYLEG MEGTÖLTÖTTÜK TARTALOMMAL!

MIRŐL NEM LESZ SZÓ AZ E-BOOK-BAN?

Kezdőknek szóló kriptovaluta tananyagunkban arra koncentráltunk, hogy összeszedjük azokat az információkat, amikkel biztos lábon állva vághatsz bele ebbe az új és komplex digitális világba. Nem kell már most blokklánc szakértőnek lenned! Lépésről-lépésre haladj, fontosabb a stabil tudás, mint a gyorsan megszerzett felületes tájékozottság!

A könyvben az alábbiakról biztosan nem lesz szó:

– 100x-es altcoinok, amikkel holnapra milliárdos leszel
– Jövőbelátás technikái, avagy melyik coin lesz a befutó
– Hány dollárt fog érni 1 hónap múlva a DOGE coin
– Tuti tippek, melyik shitcoint vásárold meg, hogy gazdag legyél
– Hogyan legyél tudás nélkül sikeres kriptovaluta kereskedő
– Haladó szintű MLM trükkök

 

KEZDŐKNEK SZÁNT OKTATÓANYAGUNK ELENGEDHETETLEN KELLÉKE A BLOKKLÁNC SZÓTÁR

Sokszor találkoztál már a “HODL, DYOR, Bagholder, Diamond hand” szlengekkel a kriptós közösségben, de még nem teljesen világos, hogy ezek mit is jelentenek?

Összezavarodsz, ha a kripto-tőzsdéken meglátod az “AMR, APR, APY és KYC” rövidítéseket?

Kriptovaluta alapozó oktatóanyagunk mellé elengedhetetlen kellék a blokklánc szótár! Számos új szó, kifejezés és rövidítés van a kripto-világban. Tulajdonképpen elmondható, hogy külön szakmai nyelvezete van ennek a területnek is, és sok szót még nem magyarosítunk. Ha bővítenéd a szókincsed és megismernéd a szakma gyakran használt kifejezéseit, ezt a szótárt minden bizonnyal Te is hasznosnak találod majd.

A közel 30 oldalas blokklánc szótárunkban több mint 250 szót találsz két fejezetre bontva.  A szótár első fejezetében külön olvashatsz az alap felkészültséghez elengedhetetlen kriptós szavakról és külön a haladó fejezetben találod azokat a szavakat, amelyekkel mélyebbre merülhetsz a szakmában.

KIK ÍRTÁK A KÖNYVET?

A Cryptofalka az ország első privát kriptopénz-kereskedelmi csoportja, amely 2018 óta működik. Szolgáltatásaink közé tartozik az edukáción kívül a hírközlés, személyes mentorálás, vállalati tréningek megszervezése valamint releváns online marketing és PR-tevékenységek.

Szakértőinket szívesen látják a legkülönfélébb eseményeken, legyen szó egyetemi előadásról, vállalati rendezvényekről vagy médiamegjelenésről.

Több mint 7 év tapasztalat a blokklánc iparban és a kriptovaluta kereskedésben. Kijártuk neked az utat, számos tapasztalatot szereztünk és alig várjuk, hogy átadhassuk NEKED ezt a tudást.

 

Megvásárolom az e-bookot és a szótárt!
(12 490 Ft)

A feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, tartalmazzák az ÁFA-t. Termékeinkről és szolgáltatásainkról a jogszabályoknak megfelelő számlát állítunk ki.