Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Bitcoin hodlerek rekordszinten vásárolták fel az árfolyamesést

A Bitcoin hodlerek rekordszinten vásárolták fel az árfolyamesést

Április 16-án rekordmennyiségű, 27 700 Bitcoint küldtek "felhalmozási címekre", miközben az árfolyam 63 000 dollár alá zuhant.

A Bitcoin felhalmozás rekordjai

A keménymaghoz tartozó Bitcoin tulajdonosok egyetlen nap alatt rekordmennyiségű, 1,7 milliárd dollár értékű BTC-t utaltak a "felhalmozási" címekre, amikor a Bitcoin ára a hét elején 63 000 dollár alá esett.

A korábbi rekordot - amikor egyetlen nap alatt 25 500 BTC-t küldtek a felhalmozási címekre - idén március 23-án jegyezték fel, amikor a Bitcoin ára szintén a 63 500 dolláros határ körül mozgott.

Ezek az adatok azt mutatják, hogy a 63 000 dolláros tartományban megemelkedik a vásárlások szintje, ami arra utal, hogy a nagy, elkötelezett befektetők továbbra is bíznak a Bitcoin felhalmozásában és hosszú távú tartásában.

whale Bitcoin.webp

Felhalmozási címeknek az olyan Bitcoin tárcákat nevezzük, amelyeken történt korábban kiutalás, és több mint 10 BTC egyenleggel rendelkeznek. Ezeket a címeket átvilágították és kizárták belőlük a Bitcoin-bányászokkal és kriptotőzsdékkel kapcsolatban álló tárcákat. További kritérium, hogy ezeknek a tárcáknak az elmúlt hét évben aktívnak kellett lenniük. 

Bitcoin halving: árfolyam és kilátások

Több piaci elemző is azt jelezte előre, hogy az idei év első néhány hónapja lehet az utolsó alkalom, amikor a befektetők "akciós áron" vehetik meg a Bitcoint, mielőtt a halving utáni rally bekövetkezne. A Bitcoin halving a Bitcoin bányászoknak járó blokkjutalom felezését jelenti, amelyről ebben a cikkben írtuk részletesen.

Az elemzések szerint a közelmúltbeli esés - amely során a BTC több mint 14%-ot zuhant a március 13-i 73 600 dolláros történelmi csúcsról - a "halving előtti árfolyamesés" várható része volt. Azt jósolták, hogy a Bitcoin a felezési eseményt követően - amelyet jelenleg április 20-ra ütemeznek - "újrafelhalmozási fázisba" léphet.

Ezt követően, amint a Bitcoin kitör az újra felhalmozási zónából, parabolikus emelkedő trendbe léphet. „Visszatekintve korábbi ciklusokra, ez a fázis alig több mint egy évig tartott (~385 nap), azonban a most zajló potenciális gyorsított ciklussal ez a szám a felére csökkenhet” -vélik az elemzők.

A korábbi halvingok árfolyamdinamikáját szakértőnk is analizálta a napokban a Discord-csatornánkon a falkatagok számára, ebben a podcastünkben pedig részletesen beszélünk is róla. Ha te is a „buy the dip”-en gondolkodsz nézz szét a Cryptofalka shopban és felkészülten, körültekintő kutatás után hozd meg befektetési döntéseidet.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.20% $67,748.22
Ethereum ETH -1.22% $3,787.08
BNB BNB -0.25% $597.23
Solana SOL 1.35% $169.53
XRP XRP 0.45% $0.5299
Dogecoin DOGE 1.91% $0.1659
Cardano ADA 0.75% $0.4581
Litecoin LTC 1.49% $83.92
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!