Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Brazília elindította az első környezetbarát Bitcoin ETF-et

Brazília elindította az első környezetbarát Bitcoin ETF-et

Az új környezetbarát Bitcoin ETF (BITH11) -el, Brazíliának már 4 kriptavalutához kapcsolódó ETF áll rendelkezésre.

Brazília továbbra is halad a kriptovalutákkal kapcsolatos új befektetési lehetőségek megteremtésének útján. Ezen a héten egy vadonatúj Bitcoin ETF-et indított el, ami környezetbarát. A BITH11 jelölés alatt futó részvény, Hashdex Nasdaq Bitcoin referenciaárat követi. Ez lenne a második olyan Brazíliában elérhető ETF, amely 100% -os Bitcoin kitettséget biztosít a befektetők számára. Versenytársa a QR CME CF Bitcoin (QBTC11), amelyet szintén nemrég hagytak jóvá.

 

Környezetbarát Bitcoin ETF

Hiába hasonló a BITH11 ETF a QR ETF-hez, néhány szempontban azonban eltérnek egymástól. A BITH11 Bitcoin ETF -nek a célja a Bitcoin befektetésekből származó szén-dioxid kibocsátás semlegesítése. Az úgynevezett First Green Bitcoin ETF (első zöld Bitcoin ETF) Brazíliában a német Crypto Carbon Ratings Institute (CCRI) által végzett auditok alapján határozza meg a BITH11 befektetések környezeti hatásait, lehetővé téve, hogy likvid eszközeinek 0,15%-át szén-dioxid kibocsátási hitelekbe és környezetbarát technológiákba fektesse.

Zöld Bitcoin ETF | Cryptofalka Forrás: https://www.investopedia.com/

Rogerio Santana, a B3 (Brazília fő tőzsdéje) igazgatója kiemelte a kezdeményezés fontosságát, megjegyezve, hogy az ország törvényi előírásainak megfelelése mellett a BITH11 nemcsak az iparra, hanem az egész ökoszisztémára is pozitív hatást gyakorol. Büszke volt arra is, hogy az egész régióban az egyik legszélesebb körű kriptovaluta befektetési terméket kínálják.

Az új Bitcoin ETF szabályozott, biztonságos és fenntartható módon kínál befektetőknek kitettséget a világ vezető digitális eszközeibe, annak növekedési potenciáljával és értékmegőrző lehetőségével együtt. -nyilatkozta Rogerio Santana

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

Ez lenne a Hashdex által kezelt második ETF. Az első, a HASH11 vagy a Hashdex Nasdaq Crypto Index, amely a Nasdaq Crypto Index (NCI) teljesítményét replikálja. Különböző kriptovaluták, például a Bitcoin, az Ethereum, a Chainlink, a Bitcoin Cash és a Stellar Lumens elméleti kosárját követi nyomon.

A BITH11 Bitcoin ETF elindítása előtt néhány nappal az első 100% -os Ethereum ETF -et is jóváhagyták. A QR CME CF Ether referenciaárfolyamot követi. Ily módon a Hashdex és a QR Assets irányítja a brazil kripto -ETF -piacot. A két befektetési vállalkozás az országot a kriptovaluta ETF -ek legkülönfélébb kitettségű helyeinek dobogójára is pozícionálta.

 

Brazíliában növekszik a kripto-ökoszisztéma

Brazíliában meglehetősen szigorú szabályozási rendszer van a kriptobefektetések tekintetében, azonban az ország nemrég jelentős szabályozási reformot is végrehajtott, amely segíti a befektetőket a céljaik elérésében. Emellett a szolgáltatók növekvő ökoszisztémája is hozzásegíti a befektetőket ahhoz, hogy gyorsan, biztonságosan és szabályosan szerezzenek kriptovaluta kitettséget. 

Környezetbarát Bitcoin | Cryptofalka Forrás: https://news.bitcoin.com/

Az olyan szolgáltatások, mint a Z.ro Bank, az Alter és az Uzzo Pay lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy ingyenes bankszámlájuk legyen és Bitcoint adjanak vegyenek. A felhasználók fizethetnek hitelkártyákkal is, amelyekkel a fiat számlájukról származó pénzt használják fel.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.72% $64,111.27
Ethereum ETH -1.14% $3,065.56
BNB BNB 0.58% $561.15
Solana SOL -0.74% $144.25
XRP XRP 2.96% $0.5145
Dogecoin DOGE 1.38% $0.1559
Cardano ADA 8.25% $0.4971
Litecoin LTC 1.40% $82.66
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!