Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Már a Gucci üzletekben is fizethetsz Bitcoinnal

Már a Gucci üzletekben is fizethetsz Bitcoinnal

A Gucci divatmárka 5 amerikai üzletében, 12 féle kriptovalutával fizethetnek a vásárlók. Ha a projekt beválik, 111 további üzlet csatlakozhat.

 

Meme coinokat is elfogadnak a Gucci üzletekben

A Gucci divatóriás több Web3-mal kapcsolatos projektben is részt vesz. Mára a divatmárka 12 kriptovaluta elfogadásról számolt be néhány kiválasztott üzletben, a jövőben pedig még ennél is szélesebb körű bővítést terveznek. Az olasz Gucci a közelmúltban bejelentette, hogy a hónap végén megkezdi a kriptovaluta fizetések elfogadását öt egyesült államokbeli üzletében. A tervek szerint a jövőben kiterjesztik ezt a szolgáltatást mind a 111 észak-amerikai üzletükre.

Már a Gucci üzletekben is fizethetsz Bitcoinnal Forrás:thefloki.net

A Gucci 12 kriptovalutát fogad el, köztük a Bitcoint (BTC), a Bitcoin Cash-t (BCH), az Ethert (ETH), a Wrapped Bitcoint (wBTC), a Litecoint (LTC), a Shiba Inu-t (SHIB), és a Dogecoint (DOGE) is. Továbbá a legnagyobb öt amerikai dollár stabilcoint is a listára tették. A Gucci innovatív döntéséről a Vogue Business számolt be.

Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó

 

A Gucci személyzete is az NFT-ről tanul

A New York-i, Los Angeles-i, Miami-, Atlantai- és Las Vegas-i helyszíneken az üzletben kriptoval fizető ügyfelek QR-kódot tartalmazó e-mailt kapnak a digitális eszköztárcán keresztül történő fizetéshez.

A hatékonyság megtartsa érdekében az alkalmazottak képzését és oktatását elkezdték. Az oktatás tematikájában kriptográfiai ismeretek elsajátítása is szerepel, továbbá információt kapnak az alkalmazottak a nem helyettesíthető tokenekkel (NFT-kkel) és a Web3-mal kapcsolatban is, a minél alaposabb felkészülés érdekében.

https://twitter.com/TheSandboxGame/status/1491396664166387716?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1491396664166387716%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcointelegraph.com%2Fnews%2Fgucci-the-latest-luxury-brand-to-accept-crypto-payments-in-store

A Gucci a közelmúltban két NFT-kollekcióval is előállt. Még a 2022 elején indult a Web3-as „SUPERGUCCI” kollekcióval kezdte a sort. Ezt februárban követte a "SUPERPLASTIC" játékmárkával együttműködésben, a „Gucci Grál” kollekcióval pedig márciusban. Ez egyébként a már meglévő bluechip NFT projektek tulajdonosait célozza meg. Csak úgy mint például a Bored Ape Yacht Club, a Pudgy Penguins és a World of Women csapata is tette azt.

 

Összefoglalva

A Gucci első NFT-je egy Aria című négyperces film volt, amely az azonos nevű ruhakollekcióból merített ihletet. Ez 2021 júniusában 25 000 dollárért kelt el a Christie’s által szervezett online aukción. A Gucci tovább terjeszkedett a Web3-ban azáltal, hogy februárban vásárolt virtuális földterületet a The Sandboxban. Következő lépésként a Vault e-áruházban egy virtuális kiskereskedelmi élményt akarnak átadni, a metaverzum nagyközönségének. Itt nem állnak meg, már a fizikai üzletükben is szerephez jutnak a kriptovaluták, ami azt mondtatja, hogy rendkívül nyitottak a technológia iránt. 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.35% $64,532.13
Ethereum ETH 0.39% $3,084.52
BNB BNB 1.04% $558.55
Solana SOL 4.28% $145.65
XRP XRP -0.61% $0.4993
Dogecoin DOGE 1.36% $0.1526
Cardano ADA 2.82% $0.471
Litecoin LTC -0.82% $81.21
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!