Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A MicroStrategy népszerűsíti a Bitcoin intézményi befektetést

A MicroStrategy népszerűsíti a Bitcoin intézményi befektetést

A Microstrategy több ezer cégnek mutatta be és népszerűsítette a Bitcoin intézményi befektetés lehetőségét két napos online konferenciáján.

Az üzleti intelligenciával, elemzéssel foglalkozó vállalat, a MicroStrategy, a legnagyobb Bitcoin intézményi befektetők közé sorolható. A mára már több mint, 71.000 Bitcoint birtokló cég tavaly augusztus óta halmozza a legismertebb kriptovalutát. Hiszik, hogy az állami féktelen pénznyomtatás ellenszere lehet a Bitcoin értéktárként való használata. 

Annak ellenére, hogy a cég részvényeit a Citigroup kockázatos besorolású befektetésnek nyilvánította, az MSTR részvények 113%-kal emelkedtek tavaly decembere óta. Ez az értéknövekedés a befektetett Bitcoin értéknövekedésének köszönhető. Ahhoz, hogy az MSTR részvények továbbra is jól teljesítsenek, az kell, hogy a Bitcoin árfolyama tartósan 35.000 dollár körül maradjon, vagy emelkedjen. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

A Bitcoin intézményi befektetés népszerűsítése

Február 3-án és 4-én tartotta a MicroStrategy az online előadásokat, ahol több ezer vállalkozás számára népszerűsítették a Bitcoin intézményi befektetést. A monetáris integráció stratégiai előnyeiről, értéktárként használatról, valamint a bevezetés jogi és technikai procedúrájáról.

[embed]https://twitter.com/MicroStrategy/status/1356705847183892482[/embed]

A cég komolyan gondolja a Bitcoin intézményi befektetés népszerűsítését, ugyanis a cég, a vezetői attasé legtöbb tagját felvonultatja. Előadást tart Michael Saylor alapító, elnök-vezérigazgató; Ross Stevens alapító, vezérigazgató; Phong Le elnök, pénzügyi igazgató; Jeremy Price pénzügyi alelnök, pénzügyi tervezés; W. Ming Shao főtanácsos, J. Dax Hansen Tech & Digital Valuta csoport elnöke, Thomas S. Ward WilmerHale csoport elnöke; Ron Massey globális adószakértő.

A rendezvényre hatalmas az érdeklődés. Michael Syalor így nyilatkozott:

Még soha nem láttunk ennyi vezérigazgatót jelentkezni előadásainkra. Minden vállalat profitálhat a Bitcoin monetáris hálózatba történő integrálásából. 

 

Miért népszerűsíti a MicroStrategy a kriptovaluta befektetést?

Amióta a cég elkezdte kincstári eszközként kezelni Bitcoint, egyértelműen megnőtt más vállalkozások érdeklődése a befektetési lehetőség iránt. A Bitcoin egyre vonzóbb, mint értékörző, biztonságos menedék az infláció elől. Ennek bizonyítéka, hogy számos nagyvállalat kezdett Bitcoint vásárolni. Grayscale, a Massmutual, Square csak egy-egy példa a legnagyobb befektetőkre. 

Microstrategy Bitcoin készlet I Cryptofalka

A Bitcoin intézményi befektetések további bizonyítéka a nagyobb mennyiségű tőzsdei kivonások. A napokban több, mint 15.000 Bitcoint vontak ki a Coinbase tőzsdéről pénztárcákba. 

Hétfőn, a CryptoQuant kriptovaluta-elemző cég vezérigazgatója elmondta: 

Hatalmas Bitcoin kiáramlás történt a Coinbase tőzsdéről. 32.400 dolláros árfolyam mellett több mint 15.000 BTC-t vontak ki. A címeket tekintve, olyan pénztárcákhoz kerültek, melyek csak folyamatban lévő tranzakciókkal rendelkeznek. Valószínűleg intézményi befektetők tőzsdén kívüli ügyletei lesznek. Úgy gondolom, hogy ez a legerősebb bullish jel. 

Coinbase BTC kivonások I Cryptofalka Forrás: https://cointelegraph.com/

A Bitcoin nagy vállalati szereplők általi felhalmozása az Egyesült Államokban egybeesik a növekvő intézményi érdeklődéssel. A MicroStrategy sem fejezte be a Bitcoin gyűjtését. A legújabb vásárlása múlt héten történt, 10 millió dollár értékben adott hozzá a Bitcoint a meglévő eszközeihez. A vállalat jelenleg 71.079 Bitcoinnal rendelkezik, amelyeket 16.109 dollár átlagértéken vásárolt. 

A MicroStrategy hozzávetőlegesen 295 Bitcoint vásárolt, hozzávetőlegesen 10 millió dollár készpénzért, 33808 dollár átlagáron. Most 71079 Bitcoint tárolunk 1 milliárd 145 millió dollár értékben melyeknek átlagára 16.109 dollár volt. - nyilatkozta Michael Saylor, a MicroStrategy elnök-vezérigazgatója

 

Mi történik ezután?

Érdemes lesz figyelni a kriptovaluta elemző cégek grafikonjait, ha megnő a Bitcoin kiáramlás a tőzsdékről, azt jelentheti, hogy több lesz az Bitcoin intézményi befektetés, ami árfelhajtó hatással rendelkezik. Valószínű, hogy az 1.400 vállalat közül néhány a MicroStrategy nyomdokaiba lép.

MSTR részvények emelkedése I Cryptofalka Forrás: https://cointelegraph.com/

Valójában az MSTR azon kevés részvények egyike, amely az elmúlt hónapokban még a BTC árfolyam-növekedés dinamikáját is felülmúlta. Jelenleg a BTC árfolyama 38.000 dollár körül mozog, ami az utolsó ellenállás a 40-42.000 dolláros tartomány előtt. 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2019/2020; Cryptofalka
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -4.79% $67,493.24
Ethereum ETH -7.58% $3,266.72
BNB BNB -5.64% $589.63
Solana SOL -12.19% $153.12
XRP XRP -10.48% $0.5474
Dogecoin DOGE -13.69% $0.1727
Cardano ADA -12.82% $0.509
Litecoin LTC -12.76% $86.13
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!