Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Újabb nagy mennyiségű Bitcoin áramlott ki a Coinbaseről

Újabb nagy mennyiségű Bitcoin áramlott ki a Coinbaseről

Több, mint 550 millió dollár értékben hagyta el Bitcoin a Coinbase kriptovaluta tőzsdét. Újabb pozitív jel a nagymértékű felhalmozásra.

 

Egyre többen raktároznak hosszabb távra Bitcoint

Csak néhány nap telt el azóta, hogy a Coinbase kriptovaluta tőzsdéről nagy mennyiségű, 15.200 BTC-t vontak ki. A pénztárcákba utalt kriptovaluta értéke akkor 515 millió dollár volt. A CryptoQuant kriptovaluta-elemző cég vezérigazgatója elmondta, hogy valószínűleg  intézményi befektetők OTC ügyletei lehettek.

Bitcoin kiáramlása a Coinbaseről I Cryptofalka Forrás: https://cointelegraph.com/

OTC ügyleteket általában akkor hajtanak végre, amikor intézményi szintű szereplők nagy mennyiségű eszközt akarnak átruházni anélkül, hogy befolyásolnák a globális piaci árfolyamot. A nagy mennyiségű kiutalások azért tekinthető bullish jelnek, mert ha a tőzsdéken a kriptovaluta mennyiség csökken de a kereslet ugyanolyan marad vagy esetleg nő, a piac a magasabb árfolyammal alkalmazkodik az új feltételekhez. 

Egyes elemzők szerint, a pár nappal ezelőtti kiutalást mögött a Guggenheim Trust Fund állhat. A kiutalás azon a napon történt, amikor az alapkezelő megkapta az engedélyt az Amerikai Tőzsdefelügyelettől (SEC), hogy kriptovaluta-alapot hozzon létre. A Guggenheim 500 millió dolláros Bitcoin alap létrehozására kért és kapott engedélyt, pont annyira, mint amennyi BTC-t kiutaltak aznap a tőzsdéről. 

 

Tovább csökken a tőzsdék Bitcoin készlete

A legújabb kiáramlás 14.745 BTC. nagyjából 556 millió dollár értékben. Az CryptoQuant által kiadott adatok szerint a kiutalás egy tranzakció keretében történt. 

Bitcoin kiáramlása a Coinbaseről I Cryptofalka Forrás: https://decrypt.co/

 

A Bitcoin népszerűsége töretlen

Az elmúlt hónapokban óriási igény mutatkozott a Bitcoinra. Részben annak is köszönhető, hogy az intézményi befektetők halmozzák a kriptovalutát. A Glassnode kriptovaluta-elemző cég szerint, növekedett az 1000 vagy annál több BTC-t tartalmazó pénztárcák száma. 

https://twitter.com/glassnode/status/1357416376726601731

Míg az utóbbi időben a BTC iránti kereslet megnövekedett, addig a tőzsdéken az elérhető készlet csökkenő tendenciát mutat. A Glassnode adatai szerint, a kriptovaluta tőzsdéken már csak 2,3 millió BTC található a 2020 februári 3 milliós csúcs helyett. A tőzsdéken fellelhető BTC mennyiség 2018 augusztus óta nem volt ilyen alacsony. 

A kriptovaluta népszerűségét nem csak a tőzsdékről való kiutalás mutatja. A MicroStrategy online előadásokat tartott több ezer cégnek a Bitcoin adaptációról. Ennek hatására még több intézmény kapcsolódhat be a Bitcoin ökoszisztémába. A Grayscale befektető alapnak elérte a kezelt vagyona a 30 milliárd dolláros értéket, és körülbelül az összes Bitcoin mennyiség 3%-át birtokolja. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2019/2020; Cryptofalka
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.13% $51,547.08
Ethereum ETH 2.18% $3,014.54
BNB BNB -0.18% $378.47
Solana SOL 1.98% $102.89
XRP XRP 0.93% $0.5444
Cardano ADA 2.55% $0.5948
Dogecoin DOGE 0.73% $0.08575
Litecoin LTC 0.41% $69.8
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!