BitPadre, itt az új magyar Bitcoin és kriptovaluta váltó

Szerző: | ápr 27, 2021 | Kriptovaluta

BitPadre néven új hazai Bitcoin és kriptovaluta-váltó indult. Automatizált és gyors váltás, saját tárcával és magyar ügyfélszolgálattal.

Partnerlinkünk regisztrációhoz: https://app.bitpadre.com/r/wsVF4VwXMz

 

Röviden az új hazai kriptovaluta váltóról, a BitPadre-ról

A BitPadre Magyarországon és az Európai Gazdasági Térségben (EGT) teljesen legálisan működő, minden szükséges hatósági engedéllyel rendelkező Észt bejegyzésű vállalkozás. A társaság 2019 óta rendelkezik kripto/fiat váltó és pénztárca-szolgáltató licenccel. Nagy előnye, hogy a 99%-ban automatizált a váltás, így rugalmas és azonnali szolgáltatást biztosít.

BitPadre kriptovaluta váltó I Cryptofalka

 

Miért éri meg BitPadre kriptovaluta váltót használni?

A BitPadre kripto-tárcájában tárolt ügyfélvagyon biztonságáért egy nemzetközi szinten is elismert technológiai partner a felelős. A szolgáltatásukon keresztül az ügyfelek által beutalt kriptopénzekről az egyik legszigorúbb szakmai tanúsítvánnyal (SOC 2 Type II) biztosított eszközkezelő gondoskodik, melynek megfelelősségét egy független szervezet rendszeresen auditálja.

BitPadre kriptovaluta váltó I Cryptofalka

 • Gyors, egyszerű, 0/24-ben rendelkezésre álló szolgáltatás. A váltás folyamata teljesen automatizált. Az átváltásnál a beküldés idejét veszik figyelembe, így nincs árfolyamkockázati tényező. A számlán a FIAT valuta azonnal jóváírásra kerül, és azonnal használhatóvá válik.
 • A szabályozott jogi környezet és a folyamatos pénzügyi monitorarás és ellenőrzés végett, az értékek teljes biztonságban vannak. Bár szinte kizárt, hogy kellemetlen meglepetések adódjanak az automatizált rendszerben, ha mégis bekövetkezne egy nem várt esemény, a cég szoftverszolgáltatójának biztosítója jótáll a BitPadren tárolt értékekért.
 • Nem kell külső pénztárcát csatolni a szolgáltatáshoz. A rendszer beépÍtett digitális pénztárcával rendelkezik. Kártyával, bankszámláról vagy készpénzzel váltott FIAT valuta tárolása mellett kriptovaluta is utalható a BitPadre pénztárcájába
 • A cégnél a folyamatos innováció és fejlesztések mellett nagy hangsúlyt fektetnek az ügyfelelégedettségre is. A supportnak küldött e-mailekre 24 órán belül kivétel nélkül válasz érkezik. 

A kiemelt ügyféltámogatás mellett a BitPadre ajánló (affiliate) partnerprogrammal is rendelkezik. Így a hűséges ügyfelek jutalomban is részesülhetnek. Mindössze egy egyedi, rendszer által generált ajánlói (referall) linket kell megadniaz új regisztációkor, és máris elszámolásra kerül a jutalék. A jutalékot a rendszer BTC-ben írja jóvá és az kiutalható vagy a BitPadrén is megtartható. Ha az új ügyfél regisztrációja az egyedi linken megtörténik, az ajánló (linket kibocsátó) azonnali 20%-os jutalékban részesül minden váltás után. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

Hogyan kell regisztrálni a BitPadre kriptovaluta váltóra? 

A regisztrációt a Bitpadre.com weboldalon kell megtenni. A regisztrációs folyamat nagyon egyszerű, csupán e-mail címre és egy erős jelszóra van szükség, majd a használati feltételek elfogadása után kész a regisztráció. A regisztrációs panelen érdemes hozzájárulni a hírlevél fogadásához is, hogy értesüljünk a legújabb szolgáltatásokról, változásokról, ajánlatokról. 

Ha a regisztráció sikeres volt, akkor egy visszaigazoló e-mailnek kell érkezni a postafiókunkba. Az e-mailben található linkre kattintva az ügyfélfiókunk aktiválásra kerül. A Bejelentkezés gombra kattintva azonnal be is léphetünk a fiókunkba. Azonban, hogy használhassuk a rendszer összes funkcióját, szükségünk lesz a teljes ügyfelazonosításra, a KYC azonosításra. 

Első feladatok a regisztráció után

Mint minden jelszóval védett szolgáltatásnál, különösen igaz egy pénzügyi szolgáltatásra, be kell állítani a 2FA azaz kétlépcsős azonosítást, és a KYC (know your customer) azonosítást.

KYC (know your customer) azonosítás beállítása

 • A jobb felső sarokban található felhasználói ikonra kattintva láthatjuk a FIÓK ADATOK menüpontot. Rákattintva lehet beállítani a kétlépcsős (2FA) azonosítást. 
 • Először is, nyilatkoznunk kell, hogy közszereplők vagyunk e. Ehhez pipáljuk vagy ne pipáljuk ki a megfelelő checkbox-ot és kattintsunk az Elfogadom gombra. 
 • Ezután a rendszer kéri a telefonszámunkat, ugyanis az azonosításhoz a rendszer egy visszaigazoló kódot fog küldeni. Kód kérése gombra kattintva megjön az sms. 
 • Írjuk be az sms-ben található kódot a felugró ablakba, majd kattintsunk az Ellenőrzés gombra.
 • Megjelenik egy felhasználási feltételek ablak. Itt pipáljuk ki a két checkboxot, majd kattintsunk a NEXT gombra. 

 

Személyi azonosságunk hitelesítése

 • Válasszuk ki az országunkat a legördülő menüből, majd válasszuk ki melyik dokumentumunkkal szeretnék elvégezni az azonosítást. Kattintsunk a megfelelő kör checkboxra. Lehet választani vezetői engedélyt, személy igazolványt, útlevelet és lakcímkártyát. Az általunk kívánt dokumentumra kattintunk, akkor a rendszer megadja a a helyes feltöltési paramétereket: Legyen világos, éles és teljes fotó. A dokumentum elejéről és hátuljáról is kell fényképet készítenünk. A dokumentumról készült képeket az elejéről a számítógépünkről és a telefonunkról is feltölthetjük. Ha a telefonunkról szeretnék egyből feltölteni a képeket, akkor a ‘continue on your phone’-ra kell kattintani a lap alján. Ekkor vagy bemásoljuk a kapott linket a telefon böngészőjébe vagy beolvassuk a qr kódot a fényképezőgép segítségével. A beolvasott qr kód után ugyanez a felület jelenik meg. Kattintsunk az első upload ikonra és válasszuk ki a fotótárból a dokumentum elejét. Majd a második ikonra kattintva a fotótárból válasszuk ki a dokumentum hátulját. Ha a rendszer feltöltötte a képeket kattintsunk a net gombra. 
 • A dokumentum feltöltése után selfie-t kér a rendszer. Ha készen állunk kattintsunk az ‘Im ready’ gombra. Engedélyezzük az applikációnak a mobilkameránkhoz való hozzáférést. 
 • A hiteles fotóhoz forgassuk körbe a fejünket. Ez azért fontos, hogy a rendszer tudja, hogy élő embert fotóz és nem egy képről készít fényképet. 
 • Ha mindent talál a rendszer a selfie kiírás mellett egy verify szó jelenik meg. Ez esetben kattintsunk a NEXT gombra. 
 • A rendszer ellenőrzést végez, hogy az adatok, a dokumentumok és a selfi-k is rendben vannak e, és összehasonlítást végez. Ha minden rendben talált akkor kiírja, hogy ‘VERIFICATION COMPLETE’ 

Ha mindent jól csináltunk a rendszer engedélyt ad a szolgáltatások igénybevételéhez. Ezzel elvégeztük a KYC azonosítást, amely ahhoz kell, hogy a váltó szolgáltatást és a ki-be utalást igénybe tudjuk venni. Ahogyan egyre szabályozottabbá válnak a kriptovaluta váltók és tőzsdék, úgy késztetik a hatóságok őket a megfelelő ügyfélazonosítás megkövetelésére.

 

Kétlépcsős azonosítás beállítása

A főoldal jobb oldalán közép tájon találjuk az ajánlást a kétlépcsős azonosításra Google Authenticator-ral. Mindenkinek ajánljuk a beállítás bekapcsolását ugyanis nagyban növeli az kriptovalutáink biztonságát.

 1. kattintsunk a 2FA beállítása zöld gombra. 
 2. Kattintsunk a párosítsa készülékét gombra
 3. Nyissuk meg a mobiltelefonunkon a Google Authenticator azonosító appot. (Google és applestoreból letölthető)
 4. Az applikáción kattintsunk a hozzáadás gombra, aztán a QR kód beolvasása gombra, majd olvassuk be a számítógépen kapott QR kódot.
 5. A QR kód beolvasás után megjelenik a Google Authenticator app-ban a BitPadre azonosítója. 
 6. A változó azonosító kódot írjuk be a BitPadre felületén található helyre, majd kattintsunk az ELLENŐRZÉS gombra. Ha kész, a rendszer kiírja, hogy a sikeres azonosítás megtörtént. 

 

Hogyan utaljunk kriptovalutát a BitPadre tárcánkra?

A főképernyőn találhatók a tárcák. Kétféleképpen lehet kriptovalutát elhelyezni a tárcákban. Az egyik, a külső tárcáról vagy tőzsdéről beutalás, a másik a vásárlás. A tranzakciók kizárólag akkor engedélyezettek, ha a KYC azonosítás megtörténik. Utalás vagy vásárlás csak Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), USD Coin (USDC), USD Theter (USDT), Maker Dai (DAI) esetében lehetséges. 

BitPadre kriptovaluta tárcák I Cryptofalka

 

Hogyan utaljunk kriptovalutát külső tárcáról vagy tőzsdéről?

Kiválasztjuk az elhelyezni kívánt coint. A zöld plusz jelre kattintva máris megjelenik az adott tárcának a címe. Ezt a címet kell beírni a külső tárcába utaláskor. Fontos, hogy mindig ügyeljünk a megfelelő hálózaton való küldésre. 

Bitcoin cím BitPadre I Cryptofalka

 

Hogyan vásároljunk kriptovalutát?

Az adott coin tárcáknál láthatjuk az egyenlegünket és a középárfolyamot. Mellette található egy narancssárga Buy Now gomb. A gombra kattintva a rendszer végigvezet minket a vásárlás folyamatán. 

 

Hogyan küldjünk külső tárcára kriptovalutát?

A jól megszokott tárca felületen található a zöld gomb mellett egy szürke negatív jelzést mutató ikon. Arra kattintva megjelenik a kiutalás felülete. Ha még nem adtunk hozzá tárcát akkor kattintsunk az új tárca hozzáadására, majd töltsük ki a tárca címet mezőt. Nervezzük el melyik tárcánk az, hogy legközelebb könnyen be tudjuk azonosítani. Tárca létrehozása gombra kattintva, a rendszer létre is hozza az új tárcát. Új tárca rögzítésénél szükség van a Google Authenticator kódra amit a kétlépcsős azonosításhoz hoztunk létre. Ha beírtuk a kódot, kattintsunk a tárca mentése gombra. 

Bitcoin Külső tárcára utalás BitPadréról I Cryptofalka

Kiutaláshoz vissza kell térni a tárcákhoz és újra az adott coin szürke kiutaló gombjára kattintani. A kifizetés képernyőjén már csak az összeget kell beírnunk és a Google Authenticator kódunkat. Ha ez megvan, a kifizetés gombra kattintva elindul a kifizetési folyamat. 

Mindenkinek kellemes használatot kívánunk az új kriptovaluta váltóhoz! 

Regisztráció: https://bitpadre.com/

 

További ajánlott cikkeink:

 1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
 2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
 3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
 4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
 5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
 6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Így gyűjts passzív jövedelemet a PancakeSwap segítségével

A PancakeSwap egy Binance Smart Chain (BSC) alapú DEX (decentralizált tőzsde), amit ismeretlen fejlesztők hoztak létre. Alapötletében az Ethereum blokkláncon működő SushiSwap-hoz hasonlít, tehát közösségi irányítással üzemel, és farmolásra nyújt lehetőséget likviditás biztosítása ellenében, valamint további funkciókat kínál jutalmak bezsebelésére.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka