Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Bitcoin és kriptovaluta befektetés hasznos oldalai

Bitcoin és kriptovaluta befektetés hasznos oldalai

A kriptovaluta és Bitcoin befektetés leghasznosabb oldalait gyűjtöttük össze, hogy többet hozz ki a portfoliódból és mindig képben legyél.  

Kriptovaluta árfolyam oldalak, kripto ranglisták

A Cryptofalka árfolyam oldala lehetővé teszi a kriptovaluták árainak és piaci trendjeinek követését egy helyen, így könnyedén tájékozódhatunk a kriptovaluta befektetéseink állapotáról. Bitcoin és más altcoinok árfolyamának gyors és egyszerű áttekintéséhez alkalmas. E mellett számos hasznos információt tudhatunk meg az altcoinokról is. Projekt ismertetők, hasznos linkek, fontos adatok.

➡️ Magyar: Cryptofalka árfolyamok ➡️ Angol: Coinmarketcap, Coingecko

Kriptovaluta árfolyam elemző software - Tradingview

A tőzsdei elemző szoftver hasznos, mert kiváló eszköz a kriptovaluta kereskedéshez, amely lehetővé teszi a valós idejű árfolyam figyelését, technikai elemzések készítését és különböző kereskedési eszközök használatát a sikeres kereskedés érdekében. Erre a legjobb oldal a tradingview.com. Mi is és a legtöbb kereskedő is a trandingview-t használja, ezért mindenkinek bátran ajánljuk a kriptovaluta befektetés kimaxolásához. Ha gondolkodnátok a fizetős verziójában, célszerű lehet a teszt időszak lejárta után, vagy black fridayen vásárolni akciósan.

tradingview grafikon Ha a következő link segítségével regisztrálsz 15 dollárban részesülsz: https://www.tradingview.com/gopro/?share_your_love=CryptoFalkaHungary Tradingview referral kedvezmény I Cryptofalka

Tőzsdék kriptovaluta befektetésekhez

Ha a legköltséghatékonyabban szeretnénk Bitcoint vagy kriptovalutát vásárolni, akkor azt egy kriptovaluta tőzsdén tudjuk megtenni. Ők általában 0,1% körüli költség mellett váltanak, ami jóval alacsonyabb, mint a legtöbb kriptovaluta váltó díja.

➡️ Binance, a legnépszerűbb kriptovaluta tőzsde
➡️ Nexo,
kriptovaluta váltó kamatozó tárcával
➡️ Coinbase, a szabályozott amerikai kriptovaluta tőzsde
➡️ OKX, feltörekvő kripto tőzsde Ázsiából
➡️ KuCoin,
a hétköznapi emberek kripto tőzsdéje,

A fent említett tőzsdékről itt találtok részletes regisztrációs és vásárlási útmutatókat ➡️ Megbízható tőzsdék Bitcoin és kriptovaluta kereskedéshez Binance vs Coinbase kriptovaluta tőzsde I Cryptofalka

Kriptovaluta tárcák befektetéseink biztonságos tároláshoz

Ha már rendelkeztek Bitcoinnal vagy más kriptovalutákkal, akkor a következő lépés, hogy el kell döntened hol fogod tárolni kriptovaluta befektetéseidet. Ha szeretnél sűrűn kereskedni akkor egy részét hagyhatod a tőzsdén is, de hosszú távra érdemes lehet vagy biztonságos saját tárcákban, vagy kamatozó tárcákban elhelyezni azokat. ledger-nano-s ➡️ Metamask , Nem csak ERC20-at, de Binance Smart Chain (BEP20) coinokat is képes tárolni. Főként DeFi-k használatához ajánlott tárca (Uniswap, Pancakeswap stb)
➡️ Ledger, Biztonságos hardware wallet hosszú távú tárolásra
➡️ Trezor, Biztonságos hardware wallet hosszú távú tárolásra
➡️ Myetherwallet, Ethereum alapú (ERC20) coinok biztonságos tárolásához A fent említett tárcákról itt találtok részletes útmutatókat
➡️ Kriptovaluta tárolás menete, hogyan tároljuk a coinokat? Ledger referral kedvezmény I Cryptofalka

Kriptovaluta befektetés decentralizált módon DeFi

A decentralizált pénzügyi (DeFi) rendszer egy új és dinamikus területet nyitott a kriptovaluták világában. A DeFi a hagyományos pénzügyi tőzsdék és intézmények szerepét kívánja átalakítani, lehetővé téve a közvetlen pénzügyi szolgáltatások nyújtását a blokklánc technológia segítségével.

Az egyik kiemelkedő része a DeFi-nek a decentralizált váltók, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy közvetlenül és peer-to-peer módon cseréljenek, kölcsönözzenek vagy likviditást biztosítsanak kriptovaluták számára. 
➡️ Uniswap, legelső és legnagyobb decentralizált váltó
➡️ Pancakeswap, Binance Smart Chain-en működő decentralizált váltó.
➡️ Dune,
Blokklánc analitikai platform.
➡️ DefiLama,
DeFi aggregátor és elemző platform.
➡️ Aave,
Decentralizált hitelező
➡️ Curve,
Kriptovaluta likviditási protokoll stabilcoinokhoz  

On-chain elemző softwarek

Az on-chain kriptovaluta elemző szoftverek rendkívül hasznosak a blokk adatok alapján történő elemzéshez és döntéshozatalhoz. Ezek a szoftverek lehetővé teszik a blokklánc adatok mélyreható vizsgálatát, például a tranzakciók, címek, blokkok és hálózati aktivitás elemzését. Az on-chain elemző szoftverek segítségével átfogó képet kaphatunk a kriptovaluták viselkedéséről, a forgalomról, a likviditásról és más fontos mutatókról.
➡️ Santiment
➡️ Messari
➡️ Glassnode

➡️ IntoTheBlock
 

Kamatozó kriptovaluta tárcák

Ha szeretnétek némi kamatokat begyűjteni a Bitcoin és a kriptovaluták világában, akkor egy kamatozó tárcában kell elhelyeznetek a coinjaitokat. Ezért cserébe pedig éves szinten nagyjából 4-8% kamatban részesültök.
➡️ Nexo, jelenleg ők nyújtják a legideálisabb feltételeket
➡️ Crypto.com, jelenleg alacsonyabb kamatokat adnak, de van már hitelkártyájuk
➡️ Binance earn, főként stakelhető coinokhoz ideális (ADA, ATOM, TRX...)  

Hazai kriptovaluta váltók

Ha nem a költségekre, hanem a kényelemre szeretnétek optimalizálni és esetleg az angol nyelv használata nagy problémát jelent, akkor vannak hazai kriptovaluta váltók is, akiket nyugodtan tudunk használni. Azzal célszerű viszont tisztában lenni, hogy a kényelemnek ára is van, ők több %-os felárral váltanak nektek Bitcoint vagy más kriptovalutákat. Ha viszont elakadtok akkor magyar nyelven tudtok segítséget kérni az ügyfélszolgálattól. Ez mellett számos Bitcoin ATM-el rendelkeznek az említett szolgáltatók főként Budapesten, de már több vidéki nagyvárosban is.
➡️ CoinCash ➡️ MrCoin

Bitcoin és kriptovaluta ATM I Cryptofalka

 Bitcoin és kriptovaluta közösség

Szeretnéd kihozni a maximumot a Bitcoin és altcoin kereskedésedből? 💪 Növeld a profitodat és a kereskedési képességeidet, tanulj hatékonyan a privát csoportunkban📚📈 ➡️ Bitcoin és kriptovaluta kereskedő közösség  

Kriptovaluta események és hírek

A legjobb kriptovaluta hírportálok és blogok számos friss és releváns információval szolgálnak a kriptovaluta piacról. Itt találhatók elemzések, hírek, interjúk és piaci előrejelzések, amelyek segítenek tájékozódni és hozzájárulnak a helyes befektetési döntésekhez.
➡️ CoinMarketCal, eseménynaptár
➡️ Magyar híroldalak: Cryptofalka hírek, Bitcoinbázis, kriptoworld
➡️ Angol híroldalak: Cointelegraph, Coindesk  

Tájékozódás, Kriptovaluta szótár, Ebook, Podcast

Ha szeretnétek jobban képbe kerülni a Bitcoin és a blokklánc világával, akkor a további ismeretterjesztőket tudnánk ajánlani
➡️ Bitcoin és kriptovaluta szótár
➡️ Bitcoin és kriptovaluta Ebook
➡️ Bitcoin kisokos podcast  

További hasznos kriptovaluta oldalak kriptovaluta befektetéshez

➡️ Blokkfelezések, hasznos adatok ➡️ 100 leggazdagabb Bitcoin tárca ➡️ Intézményi befektetők Bitcoin készletei ➡️ Grayscale alapkezelő mérlege ➡️ Braiins bányászati kalkulátor ➡️ Bányászati kalkulátor ➡️ Bitcoin blokklánc tranzakciók nyomon követése ➡️ Ethereum blokklánc tranzakciók nyomon követése ➡️ Ethereum gas fee égetési kalkulátor ➡️ Bitcoin ATM térkép ➡️ Bitcoin whitepaper

Mi az a Bitcoin felezés (halving)? Bitcoin

A Bitcoin felezés 4 évente történik, ekkor a bányászoknak járó Bitcoin jutalmak mennyisége megfeleződik, mely több szempontból is fontos esemény.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.73% $61,203.92
Ethereum ETH -3.45% $2,976.49
BNB BNB -0.20% $544.06
Solana SOL -7.26% $130.04
XRP XRP -2.66% $0.4911
Dogecoin DOGE -8.02% $0.1429
Cardano ADA -3.99% $0.4404
Litecoin LTC 0.51% $79.29
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!