Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
100 milliárd dollár napi forgalom felett jár a Binance Futures

100 milliárd dollár napi forgalom felett jár a Binance Futures

Míg a kriptovaluták ára korrekciót hajt végre, a Binance Futures kereskedési volumene rekordmagasságon, 100 milliárd dollár felett zárt.

A Binance hihetetlen fejlődést mutatott az elmúlt időszakban. Létrehozta a Binance Smart Chaint a DeFi projektekhez, ahol már van is egy 1 milliárd dollárt meghaladó projekt a PancakeSwap. 

 

Binance Futures kereskedés

A Binance Futures szolgáltatása nagyon népszerű a kereskedők között. A platformon tőkeáttételes long vagy short pozíciókkal is lehet kereskedni. Nagyobb kockázattal nagyobb profitot, de akár nagyobb veszteséget is lehet elérni. A határidős kereskedés lényege, hogy a long pozícióban lévő egyénnek a jelenben megkötött szerződés alapján meg kell vásárolni a jövőben az árut, a short pozícióban lévőnek pedig le kell azt szállítani. Így, ha a most kialkudott áron vásárolunk később drágább terméket, akkor profitot könyvelhetünk el. 

 

Binance Futures forgalma meghaladja a napi 100 milliárd dollárt

A tőzsde Binance Futures részlegének 24 órás kereskedési volumene tegnap meghaladta a 100 milliárd dollárt. Az adatokat a CoinGecko és a Coinmarketcap is megerősítette. A 2019-ben indított Binance Futures 2020 szeptemberében a kereskedési volumene alapján gyorsan a kriptopiac legnagyobb derivatív platformjává vált. 

Aaron Gong, a Binance Futures alelnöke megjegyezte, hogy bár a tőzsde izgalommal fogadja a nagy forgalmat a határidős kereskedésben, elég nagy kihívást is jelent ez számukra. Elismerte, hogy a Bitcoin és általában a kriptovaluták nagy intézményi befektetők általi elfogadása növelte a közvélemény figyelmét ezekre a virtuális eszközökre. Hozzátette még, hogy a tőzsdének lépést kell tartania a gyorsan növekvő ügyfélkörrel.

Bár izgalmas, a felhasználó-aktivitás és a kereskedelem mennyiségének jelentős növekedése nagy kihívást jelent az iparágban. A felhasználók természetesen gyors, pontos és zökkenőmentes kereskedési élményre vágynak, ezért sok időt töltünk fejlesztéssel, hogy olyan szintű élményt nyújtsunk, amelyet a felhasználók elvárnak egy vezető tőzsdétől. - mondta Gong.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

Javított felhasználói élmény és új termék

A Binance Futures folyamatosan javítja a felhasználói élményt a zökkenőmentes tranzakciók érdekében, amellett, hogy új befektetési termékeket is bemutat ügyfeleinek. A Binance Futures egyik legújabb befektetési terméke az USDT árréssel ellátott negyedéves határidős ügyletek, melyet a hónap elején fognak elindítani. 

A felhasználók számára lehetőséget ad, hogy két kereskedési paraméter alapján választhassanak. (USDT fedezet vagy coin fedezet). A nagy hagyományos intézményi befektetőknek a negyedéves kereskedési határidős opciók lehetővé teszik, hogy ugyanúgy vegyenek részt a kriptovaluta piacon, mint a hagyományos pénz piacokon.

 

5,8 milliárd dollár eltűnt a kriptovaluta piacról

Míg a Binance Futures napi kereskedési volumene ATH mérföldkőhöz érkezett, addig egyes befektetőknek veszteséget kell elszenvedniük. Az elmúlt 24-48 órában a kriptovaluta piac árfolyam korrekciót hajt végre. A Bitcoin árfolyama órák alatt 55-58 ezer dollárról 45 ezer dollár környékére esett. Az adatok azt mutatják, hogy a a tőzsdéken keresztül 5,8 milliárd dollárt likvidáltak a piacról. Egyelőre úgy néz ki, hogy természetes piaci korrekcióval állunk szemben. Nem utal még semmi jel egy medvepiac eljövetelére. 

Exchange Liquidations I Cryptofalka Forrás: https://cryptopotato.com/

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.61% $64,643.06
Ethereum ETH 0.43% $3,089.72
BNB BNB 1.30% $560.1
Solana SOL 5.27% $146.27
XRP XRP -0.43% $0.4987
Dogecoin DOGE 1.16% $0.1524
Cardano ADA 3.97% $0.474
Litecoin LTC -0.45% $81.24
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!