Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Bitpanda és német LBBW bank közös partnerséget indít

A Bitpanda és német LBBW bank közös partnerséget indít

A Bitpanda együttműkődésre lép az LBBW bankkal, mely a második félévben indítja el a vállalati ügyfeleknek szóló kriptovaluta szolgáltatást.

Új partner a Bitpanda oldalán

Bitpanda egyre több hagyományos bankot von be partnerként, hogy lehetővé tegye számukra a belépést a kriptovilágba. A kriptotőzsde Ausztriában már együttműködik a Raiffeisenlandesbank Niederösterreich-Wiennel, most pedig egy német bankkal lép partnerségre, méghozzá a Landesbank Baden-Württemberggel (LBBW). A Landesbank a második félévben tervezi elindítani a vállalati ügyfelek számára szóló kriptókínálatot.

Németország már tervez a kriptovalutákkal

Az LBBW messze nem az első német bank, amely lépést tesz a kriptoszektorba. Már tavaly megkapta az első német univerzális bank, a Commerzbank saját kriptotárolási engedélyét a pénzügyi felügyelettől. A Landesbank Baden-Württemberg azonban "kezdetben csak a kriptotárolás tiszta formáját kívánja kínálni." Az ajánlat most még kizárólag intézményi ügyfeleket céloz.

commerzbank.jpg

Ezenkívül a Deutsche Bank is kérelmezett egy kriptovaluta tárolási engedélyt - és az engedély megszerzése után szintén el szeretné indítani a digitális eszközök tárolását ügyfelei számára. Az LBBW-nek nincs saját tárolási engedélye, ezért együttműködve a Bitpandával, annak white label megoldását használja.

"A Bitpanda rendelkezik a szükséges kapacitással és évek óta megszerzett szakértelemmel. Ennyi idő alatt nem tudnánk ilyen vállalkozást saját erőből elindítani." - mondta Stephan Paxmannt, a LBBW-t a digitalizációért és az innovációért felelős mukatársa. 

A partnerség mérföldkő a kriptotőzsde számára

Az LBBW a magánszemélyek és a takarékszövetkezetek mellett a vállalati ügyfélkörre összpontosít, különösen a kis- és középvállalatokra. Összesen körülbelül 10 000 vállalati ügyfelet tartanak nyilván saját elmondásuk szerint. Ez a Bitpanda első partnersége egy hagyományos német bankkal.

"A partnerség mérföldkövet jelent. Ez a kezdet, hogy tovább nőjünk Németországban." - mondja Lukas Enzersdorfer-Konrad, a Kriptoplatform vezetője.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.49% $67,588.1
Ethereum ETH -1.93% $3,780.25
BNB BNB -0.43% $596.51
Solana SOL 0.29% $169.22
XRP XRP 0.31% $0.5294
Dogecoin DOGE 1.88% $0.1665
Cardano ADA 0.95% $0.4592
Litecoin LTC 0.68% $83.43
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!