Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Coinbase határidős ügyletek bevezetését tervezi

A Coinbase határidős ügyletek bevezetését tervezi

A Coinbase bejelentése szerint regisztrált a Nemzeti Futures Szövetségnél, hogy határidős ügyleteket kínálhasson ügyfeleinek.

 

A Coinbase új piacokat céloz meg. Jöhetnek a futures termékek

A részletek még nem teljesen ismerek, de az NFA honlapja szerint, a függőben lévő kérelmet szeptember 15 -én nyújtották be „Coinbase Global Inc.” néven. Ez azt jelenti, hogy a tőzsde túl akar lépni az egyszerű spot kereskedésen és a származtatott kereskedés jövedelmező üzletében is részt kíván venni.

határidős kereskedés I Cryptofalka Forrás: https://www.moneycrashers.com/

A tipikus származtatott ügyletek közé tartoznak a határidős és opciós szerződések. A határidős ügyletek lehetővé teszik az emberek számára, hogy olyan szerződéseket vásároljanak és adjanak el, amelyek meghatározzák a Bitcoin vagy más kriptovaluta árát a jövőben egy adott időpontban. Az opciós szerződések hasonlóan működnek, de lehetővé teszik a kereskedők számára, hogy előre meghatározott áron vásároljanak vagy eladjanak. Az örökös szerződések - a nem lejáró határidős ügyletek - egy másik népszerű kereskedési forma.

A Coinbase szeptember 16 -án a Twitteren jelentette be a hírt, hogy „ez a következő lépés, ahhoz, hogy szélesítsük kínálatunkat, és határidős és származtatott ügyleteket kínáljunk platformjainkon. Cél: A kriptogazdaság további növekedése. ”

https://twitter.com/coinbase/status/1438247595877416962

Az Egyesült Államokban minden olyan vállalkozásnak, amely magánszemélyeknek szeretne értékesíteni, regisztrálnia kell a Commodity Futures Trading Commission-nál, amely nem csak az áruk, hanem az összes származtatott termék szövetségi szabályozója. Ehhez azonban általában először az NFA tagjainak kell lenniük, amely az ügynökség nevében kezeli a regisztrációs folyamatot.

A származtatott kereskedés nagy üzlet a hagyományos pénzügyi piacokon - és a kriptovalutában is. A kripto származékos piacok eltörpülnek az azonnali piacok méretei mellett.  A Binance határidős ügyleteinek mennyisége 3-1 ban aránylik a spot keresekedéshez. Az egyenlőtlenség még nagyobb az FTX -nél. A Coinbase idáig csak nézte, hogy ezek a versenytársak közel 150 milliárd dolláros piacot hoztak létre a kripto származékok számára, a CoinGecko jelenlegi adatai szerint.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

A Coinbase abban reménykedik, hogy a határidős és származtatott ügyletekre való áttérés sokkal könnyebb lesz, mint az USDC hitelterméket kínáló tervei, miután az Értékpapír és Tőzsdefelügyelet (SEC) azzal fenyegetőzött, hogy bepereli a vállalatot, ha az elindul a szolgáltatás.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.21% $67,069.57
Ethereum ETH 0.57% $3,121.48
BNB BNB -0.16% $580.49
Solana SOL 0.30% $173.69
XRP XRP -0.31% $0.5223
Dogecoin DOGE -0.72% $0.155
Cardano ADA -0.67% $0.4811
Litecoin LTC 0.18% $84.16
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!