Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Az amerikai szülők kriptovaluta oktatást szeretnének

Az amerikai szülők kriptovaluta oktatást szeretnének

Az amerikai szülők úgy vélik, hogy jó ötlet lehet kriptoval kapcsolatos tantárgyak felvétele gyermekeik tantervébe.

 

Hasznos lenne a kriptovaluta oktatás az iskolákban

Ahhoz, hogy a mai generáció lépést tudjon tartani a korral, az oktatási szektornak változtatnia kell azon, amit jelenleg tanít. A Study.com felmérése szerint az amerikaiak évtizedek óta nagyra értékelik az egyetemi oktatást. Ezen a nézeten a kriptovaluták változtathatnak.
 
Learn Bitcoin | Cryptofalka Forrás: businesspartnermagazine.com
 
Egyes szülők úgy vélik, hogy a digitális eszközökre vonatkozó oktatást az iskolában kell elkezdeni. A felmérés szerint, a kriptovalutákba fektetett szülők több mint 75%-a átlagosan 766 dollárt fizetett gyermekei oktatására. Míg a kriptot használó vagy abba befektetett főiskolát végzettek 80%-a átlagosan 1086 dollárt fizetett tanulmányaiért, addig a megkérdezett főiskolai hallgatók 86%-a diploma helyett több kripto és technológiai tudásra vágyik, hogy több pénzt keressen.
 
A kutatás azt is kiderítette, hogy az amerikai szülők 64%-a gondolja úgy, hogy gyermekeinek tanulniuk kellene a általában a kriptovalutákról. Ezen szülők 40%-a szeretne oktatást a blokklánc technológiáról, 35%-a a metaverzumról, és 25%-a pedig a nem helyettesíthető tokenről (NFT).
 

 

Amerikai felnőttek kriptovaluta használata

A Pew Research Center egy másik felmérése szerint az amerikaiak mindössze 16%-a használt, fektetett be vagy kereskedett kriptovalutákkal. 71% nem használt vagy nem kereskedett digitális valutákkal, de csak hallott vagy tud egy keveset az eszközosztályról, míg a maradék 12% egyáltalán nem „hallott” a kripto-eszközökről.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 
A kutatás szerint azoknak az amerikai felnőtteknek, akik valaha is részt vettek a kripto-iparban, 46%-uk mondta azt, hogy a vártnál rosszabbul teljesítettek a befektetéseik. Ezen túlmenően a kriptot használó vagy befektetők közül 75%-a gondolja úgy, hogy a digitális valutákba történő befektetések kisebb okát a pénzszerzés jelenti, míg 24%-uk úgy gondolja, hogy a „pénzkeresés” a fő oka a virtuális eszközökbe való bekerülésre. A megkérdezettek körülbelül 54%-a gondolja úgy, hogy a kriptovalutákba fektetni könnyebb, mint az egyéb befektetési módok.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.00% $50,839.13
Ethereum ETH -1.71% $2,932.02
BNB BNB -2.20% $376.24
Solana SOL -1.94% $100.12
XRP XRP -1.37% $0.5354
Cardano ADA -1.09% $0.5828
Dogecoin DOGE 0.72% $0.0849
Litecoin LTC 0.26% $69.14
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!