Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
CRO árfolyam elemzés, ez látható a  Crypto.com grafikonján

CRO árfolyam elemzés, ez látható a Crypto.com grafikonján

Technikai elemzés segítségével vizsgáljuk meg, hogyan teljesít a CRO (crypto.com) árfolyam a Bitcoinnal szemben. Mi látható a grafikonon, mi jöhet ezután? 📊

A Cryptofalka és a CoinCash új közös játékának nyertese a CRO lett. Ezért a CRO-Bitcoin és CRO-Tether árfolyamokról készítettek nektek a Cryptofalka elemzői technikai elemzést. 🤩 A játék során az olvasók a facebookon szavazhatnak arról, hogy milyen grafikonról készüljön analízis. Az elemzés egyik részét pedig a CoinCash, másik részét a Cryptofalka oldalán olvashatjátok. Na de nézzük is hogy áll a CRO árfolyam! ⤵️

 

Crypto.com bevezető

A Crypto.com kriptovaluta projektje döbbenetesen teljesített a 2020-as év nehézségei ellenére is. Magáról a projektről csak annyit, hogy a Nexo-hoz hasonló kriptovaluta hitelezéssel foglalkoznak, de a projekt repertoárja már náluk jóval szélesebb. Ugyanis nem csak a Bitcoinunkra, Ethereumunkra vagy más altcoinunkra vállalt fedezettel tudunk hitelt felvenni, de akár kereskedhetünk is az oldalukon. Nem is beszélve a stakelésről vagy a Crypto.com kártyájáról, aminek segítségével már a hétköznapi életben is költhetjük a kriptovalutáinkat.

Ha tehát fundamentális oldalról vizsgáljuk a Crypto.com tokenjét a CRO-t, akkor azt lehet mondani, hogy fundamentálisan nagyon is rendben van. Ugyanis maga a projekt már nem csak egy ígéret, hanem egy ténylegesen működő és profitot generáló koncepció.

Crypto.com kártya I Cryptofalka

A kriptovaluták piacán pedig, ahol a projektek 80-90%-a néhány éven belül a süllyesztőben végzi a tokenek fundamentális alapjai nélkülözhetetlenek egy hosszantartó árfolyam emelkedéshez. Valószínűleg ezek a fundamentumok repítették a Crypto.com projektjét és a CRO árfolyamát a magasba 2020-ban. Ezzel pedig jelenleg a 12. helyre kapaszkodott fel a projekt a Coinmarketcap listáján. Következzen a CRO árfolyam elemzése, Bitcoin ellenében. ⤵️

 

CRO árfolyam elemzés Bitcoin ellenében

Ha azt vizsgáljuk, hogy a Bitcoinnal szemben hogyan teljesített a CRO árfolyam, akkor a CROBTC grafikonon egyértelműen az emelkedő trend dominált 2020-ban. Az év elejei 450 satoshi szintről ugyanis egészen 1600 satoshi-ig repült a CRO ára. Azóta elkezdődött egy minimális korrekció, de még így is +200% emelkedést tud maga mögött idén a CRO. Ezt pedig BTC ellenében! Tehát ha dollárhoz viszonyítanánk ez a profit még lenyűgözőbb lenne! 💰

CRO árfolyam elemzés I Cryptofalka CRO árfolyam elemzés

Ami szintén egyértelműen kitűnik a májustól kezdődő emelkedésen, hogy nem sok megálló volt az emelkedés során. Ezt alapvetően azért nem szeretjük, mert nem tudnak kiépülni az egészségesnek számító emelkedés támasz és ellenállás zónái. Pontosan azok a támaszok, amik megvédik az árfolyamot egy potenciális összedőléstől. Gondoljunk csak a Bitcoin 2017-es irreális szárnyalására. Amilyen gyorsan felment, majdnem olyan gyorsan le is jött!

Ez persze nem azt jelenti, hogy jelenleg rosszul néz ki a CRO grafikonja, viszont célszerű tisztában lenni azzal, hogy egy potenciális negatív hangulat bekövetkezése esetén innen van is hova esni bőven.

Ezt az egy dolgot leszámítva amúgy jól fest a CRO árfolyam grafikonja, maga az elmúlt hetekben elkezdett korrekció is egészségesnek tűnik, bull flag alakot vesz fel.

 

Hol találhatóak ellenállás a CRO grafikonján?

Az elmúlt napokban egy rövid távú csökkenő trend vette kezdetét, amit egy csökkenő trendvonal táplál. Jelenleg ezt a trendvonalat tartom legerősebb ellenállásnak ahhoz, hogy ismét tovább szárnyaljon az árfolyam.

 

Hol találhatóak támaszok a CRO grafikonján?

Alapvetően az, hogy a bőven a napi Ichimoku felhő fölött mozog a CRO árfolyam, egy alapvetően pozitív és emelkedő trendet feltételez. Ennek ellenére mindig célszerű tisztában lenni azokkal a pontokkal, amik ha esetlegesen elbuknak már nem nyitunk újabb pozíciókat vagy esetleg realizáljuk is a korábbi profitunkat.

Az első rövidebb távú támaszunkat maga az Ichimoku felhő adja, ez pedig szépen egybe esik az ármozgás egy kisebb támaszával 1370-1400 satoshinál. Ez funkcionálhat egy olyan támasz zónaként, ami segítségével a CRO árfolyam esetlegesen áttörheti a csökkenő trendvonal ellenállását.

Ha ez nem jönne össze akkor viszont jóval lejjebb, 1200 satoshinál lesz található a következő komolyabb támaszunk. Ezt szintén egy vízszintes támasz zóna, valamint a 0,382-es Fibonacci szint támogatja

Szűkül az olló a CRO árfolyam körül! Ugyanis hamarosan az elkövetkező 1-2 héten el fog dőlni, hogy letöri-e az 1370-1400 satoshis támaszt az árfolyam, vagy sikerül-e áttörnie a rövid távú trendvonal ellenállását és folytatja tovább a 2020-as szárnyalását.

 

Cikkünk folytatódik! A CRO-Tether árfolyam elemzésünket a CoinCash oldalán olvashatjátok!

Ha kedvet kaptál a kriptovaluta vásárláshoz, kattints ide és látogass el a CoinCash weboldalára!

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Milyen messze lehet a Bitcoin bika piac? Szakértőnk válaszol
  2. Warren Buffett aranylázából a Bitcoin is pozitívan jöhet ki
  3. Új Bitcoin kisokos podcast - Mit kell tudni a Litecoin-ról?
  4. Így vásárold első bitcoinodat Binance tőzsde segítségével
  5. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete Ebook

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.21% $51,582.57
Ethereum ETH 2.28% $3,016.03
BNB BNB -0.07% $378.68
Solana SOL 2.23% $103.08
XRP XRP 1.01% $0.5447
Cardano ADA 2.60% $0.5955
Dogecoin DOGE 0.84% $0.08582
Litecoin LTC 0.50% $69.84
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!