Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Új csúcson a tőzsdéken lévő stabilcoinok mennyisége

Új csúcson a tőzsdéken lévő stabilcoinok mennyisége

10 milliárd dollárt is meghaladta a kriptovaluta tőzsdéken tárolt stabilcoin-ok mennyisége. USDT-t és USDC-t halmoznak, mit jelenthet ez?

 

Mindenkori csúcson a tőzsdéken tárolt stabilcoin állomány

Az olyan stabilcoinok, mint a Tether (USDT) és az USD Coin (USDC) újabb mérföldkőhöz érkeztek a tőzsdei felhalmozást illetően. A CryptoQuant kripto-piaci elemzőcég szerint, a globális kriptovaluta tőzsdéken a stabilcoin állomány március 28-án új, minden idők legmagasabb szintjére emelkedett, meghaladva a 10 milliárd dollárt. 

Stabilcoinok a tőzsdéken I Cryptofalka Forrás: https://cryptoquant.com/

A CoinGecko piac-figyelő szolgáltatás szerint a kriptovaluta tőzsdék stabilcoinjai jelenleg a kriptovaluta piacnak 16%-át teszik ki. Az összes stabilcoinnal való kereskedést nagyjából 88 milliárd dollárra becsülik.

Az adatokból még az is kiderül, hogy a tőzsdén lévő stabil-állományok mennyisége ebben az évben meghaladta a 100%-os növekedést is. Elemzők szerint, a magas stabilcoin állomány rövidtávú Bitcoin bikapiaci indikátorként is viselkedhet. Ezzel akár napokon belül új csúcsot is dönthet a Bitcoin árfolyama. 

A növekvő stabilcoin állomány felhalmozódással párosulva néhány más mutató is, mint például a CryptoQuant All Exchange Stabilcoin Ratio újra emelkedési pályára lépett. Ez a mutató 2020 novembere óta nem volt ilyen alacsony szinten. 

All exchange ratio CQ I Cryptofalka Forrás: https://cryptoquant.com/

 

Újabb kriptovaluta elfogadási hullám érkezhet

Nemcsak a fent említett érvek szólnak amellett, hogy a Bitcoin folytatja a bikapiaci trendet. A legújabb stabilcoin-piaci mérföldkő akkor érkezhet, amikor a Visa fizetési óriás hivatalosan kísérletet tesz az első USD érmével kapcsolatos elszámolási tranzakcióra az Ethereum blokkláncon. Az USD Coin (USDC) a Tether (USDT) után a második legnagyobb amerikai dollárhoz kötött stabilcoin.

Stabilcoin I Cryptofalka Forrás: https://news.bitcoin.com/

Ki Young Ju, a CryptoQuant vezérigazgatója a Visa USD Coin elfogadásáról nyilatkozott:

A stabilcoin állományok az összes tőzsdén potenciális vásárlóerőt jelentenek. Tavaly óta a stabil állományok piacát a Tether (USDT) uralta. Mostanában a tőke kezd egyenletesebben eloszlani a stabilcoinok között. Az USDC, BUSD, és a HUSD állományok kezdenek kiegyenlítődni, ami azt jelzi, hogy új befektetők érkezhetnek a piacra. 

A tőzsdei stabilcoin állományok növekedésének az lehet az eredménye, hogy új befektetési hullám érkezik a kriptovaluta piacra. Ha ez megtörténik, egyértelmű jele lesz a volumen növekedésével a bikapiac folytatásának. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.81% $51,134.58
Ethereum ETH 1.62% $2,959.85
BNB BNB 2.70% $379.6
Solana SOL 3.26% $102.29
XRP XRP 3.29% $0.5445
Cardano ADA 3.38% $0.5898
Dogecoin DOGE 2.81% $0.08566
Litecoin LTC 3.31% $70.08
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!