Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
CZ kifakadt a Twitteren: "Egyeseknek nincs szégyenérzete!"

CZ kifakadt a Twitteren: "Egyeseknek nincs szégyenérzete!"

"Dr. Doom" a Binance márkát használta fel új vállalkozásának népszerűsítésére, alig néhány hónappal azután, hogy a CZ-t "ketyegő bombának" nevezte.

CZ nem hagyja szó nélkül Roubini gúnyolódását

Nouriel Roubini közgazdász évekig a kripto egyik legszókimondóbb kritikusa volt: a Bitcoint "shitcoin"-nak nevezte, az Ethereumot a semminél kevesebbet érő valutaként gúnyolta, sőt a blokklánc technológiát egészében véve úgy jellemezte, hogy "nem jobb, mint egy táblázatkezelő".

Most, egy érdekes csavarral Roubini saját kriptopénzét dobja piacra - és a Binance társalapítója és vezérigazgatója, Changpeng Zhao ezt nem tudta szó nélkül hagyni. 

"Néhányan szégyentelenek" - írta Zhao a Twitteren Roubinivel kapcsolatban.

Zhao, a kripto leggazdagabb embere, nyilvánvalóan nem csak Roubini kriptoval kapcsolatos álláspontjának változása miatt fakadt ki, ugyanis konkrétan a Binance is szerepet kapott a történetben.

Zhao egy "két lábon járó időzített bomba"

Tavaly év végén, közvetlenül az FTX összeomlását követően Roubini - aki a pénzügyi piacokra vonatkozó, folyamatosan borús kilátásai miatt a "Dr. Doom" becenevet kapta - a CNBC Abu Dhabiban tartott élő CNBC-rendezvényén ismételten támadta Zhaót, és a kriptovállalkozót "két lábon járó időzített bombának" nevezte.

"A kriptónak hét Cs-je van" - mondta Roubini akkor. "Rejtőzködő, korrupt, csaló, bűnöző, szélhámos, farsangi mutatványos és végül CZ". (“Concealed, corrupt, crooks, criminals, con men, carnival barkers and finally, CZ.”)

Viszont alig néhány hónappal később Roubini új kriptovállalkozása, az Atlas Capital jóhiszeműségének bizonyítékaként a vezető csapat egyik tagjának a Binance-nél szerzett tapasztalatát hozzák fel.

Eltávolították a Binance logókat

Amióta Zhao közzétette a tweetet, az Atlas Capital eltávolította az összes külső cég logóját a "csapat" oldaláról, beleértve a Binance-t is.

Miután egy évvel ezelőtt nyilvánosan támadta a Binance-t a színpadon, [Roubini] most kibocsát egy tokent, és engedély nélkül helyezi el a Binance logóját a weboldalán - írta Zhao Twitteren.

Az oldal azonban továbbra is azt hirdeti, hogy a vállalat a Binance korábbi alkalmazottainak "mély tapasztalatából" profitál, beleértve a termékért felelős vezető alelnököt, Mayur Kamatot, aki korábban a Binance globális termékvezetőjeként dolgozott.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.30% $67,386.8
Ethereum ETH -3.32% $3,693.12
BNB BNB -2.53% $595.67
Solana SOL -5.59% $165.21
XRP XRP -0.42% $0.5217
Dogecoin DOGE -3.60% $0.1595
Cardano ADA -3.26% $0.4619
Litecoin LTC 0.09% $85.61
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!