Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Az ETH2 lett a harmadik legnagyobb staking hálózata

Az ETH2 lett a harmadik legnagyobb staking hálózata

Miközben az Ethereum árfolyam továbbra is új csúcsokat döntöget, az ETH2 lett a harmadik legnagyobb staking hálózat a kriptovaluták piacán.

 

Az ETH2 staking kezdetei

Még csak tavaly decemberben indult az Ethereum staking hálózata az Ethereum 2.0, máris hatalmas népszerűségnek örvend. A hálózat nehézkesen indult, tervek szerint már hamarabb elindították volna, de skálázhatósági is biztonsági problémákat véltek felfedezni. Az Ethereum 2.0 Genesis blokkját több év fejlesztés előzte meg. A hálózathoz rövid időn belül összegyűlt a megfelelő mennyiségű lekötött Ethereum mennyiség. Már az első héten 524.288 ETH-t helyeztek letétbe, ami nagyfokú bizalmat mutat a hálózattal kapcsolatban. Jelenleg már 2,93 millió Ethereumot kötöttek le a felhasználók a potenciális kamatok reményében.

Stakelt ETH2 száma I Cryptofalka Stakelt ETH2 száma

A bevezetés lehetősége egész 2020-ban tükröződött a coin árában is, mert az évet 130 dollárral kezdte, év végre pedig 600 dollár körül mozgott 1 ETH. Az Ethereum hálózat nagyon népszerű. Nem csak egy egyszerű kriptovaluta, hanem egy olyan platform, amelyen okosszerződéseket is lehet alkalmazni. Applikációkat (dApp) vagy akár kriptovalutákat is lehet rajta indítani (ERC-20 token).

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

ETH2 hálózat gyors növekedése

Az ETH által rekordmagasságot elérő árnövekedés arra késztette az ETH2-t, hogy az érintett tőkésítés szerint a harmadik legnagyobb staking hálózat legyen. Annak ellenére, hogy csupán egyelőre az ETH kínálatának 2,09%-a van lekötve ETH2-ben.

Az Ethereum február 2-án 1480 dollár feletti új rekordmagasságba került, jelenleg 1550 dollárt teszteli. Az elmúlt 24 órában 12%-os növekedést ért el az árfolyam.

ETH chart I Cryptofalka Forrás: https://cointelegraph.com/

Jelenleg közel 2,5 millió Ethereum van zárolva, ezzel az ETH2 tőkéje 3,6 milliárd dollár. Az árfolyam emelkedésével megelőzte az Avalanche 3,4 milliárd dolláros lekötött eszközeit. Az Avalanche jelenlegi kínálatának 69,5%-a van lekötve. Jelenleg a staking hálózatok legnagyobbika a Polkadot, készletének 60%-os lekötöttsége 10,8 milliárd dollárt tesz ki. A következő a Cardano, kínálatának 71% van lekötve, közel 9,5 milliárd dollár értékben.

Ha szeretnéd követni az Ethereum árfolyamát, vagy olvasnál többet a projektről, kattints ide!

Az ETH2-ben elhelyezett tőke folyamatosan növekedett a bacon chain eredete óta. Csak a január folyamán közel egymillió további Ethereum került lekötésre, míg az ETH2 validátorok száma 55%-kal, 49.200-ról 76.200-ra nőtt.

ETH/BTC chart I Cryptofalka Forrás: https://cointelegraph.com/

Az év eleje óta az ETH 70%-kal halatta meg a BTC növekedését az ETH / BTC piacon. Az Ethereum jelenleg 5%-on belül teszteli lokális csúcsát 0,045 BTC-t. 2018 augusztusa óta ez volt az ETH legmagasabb szintje a BTC-hez képest. 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2019/2020; Cryptofalka
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 3.20% $64,079.9
Ethereum ETH 2.19% $3,063.59
BNB BNB 3.13% $561.56
Solana SOL 3.66% $143.47
XRP XRP 5.84% $0.5139
Dogecoin DOGE 5.35% $0.1554
Cardano ADA 12.76% $0.4978
Litecoin LTC 4.58% $82.57
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!