Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Akár 6 számjegyű összeget is fizetnek virtuális kavicsokért!

Akár 6 számjegyű összeget is fizetnek virtuális kavicsokért!

Az Ether-Pet-Rocks nevű NFT soha nem látott szárnyalásba kezdett. Számos befektető akár 6 számjegyű összeget is fizetne egyetlen virtuális kavicsért. Meddig tarthat ez a növekedés? A  legdrágább EtherRock eladási ára 1.9 milliárd dollár volt eddig. 

 

Új lendület az NFT piacon

Mi adja egy NFT értékét? A legújabb őrület az örökké pezsgő NFT-k piacán (nem-helyettesíthető tokenek) egy 2017-ben készült digitális "pet rock". EtheRocks kollekció. Múlt vasárnap, egyetlen EtherRock darab 45 Etherért (ETH) kelt el - akkori árfolyamán 135,240 dollárt jelentett.

EtherRock volt az egyik első gyűjthető NFT az Etherum blockkláncán, amit nem sokkal a CryptoPunk 2017 júniusi megjelenése után hoztak létre. Minden EtherRock méretben és formában egyforma, de színben különböző "kavicsot" tartalmaz.

Mindössze 100 EtherRock lesz kibányászható. Az Etherscan szerint az első EtherRock valamikor 2017 december 26-án, akkor mindösszesen 0.099 ETH-ért cserélt gazdát, ami akkori árfolyamon hozzávetőleg 300 dollárt jelentett.

EtherRocks

A játék első három évében mindössze 20 további kavics került eladásra, 0.1 és 0.36 ETH közötti árakon. 2021 első felében viszonylag lassú de folyamatos volt a piaca, de az NFT piac robbanása ösztönzően hatott a befektetőkre, akik a maradék EtherRock kínálatra rácsapva az egekbe tornászták az árakat.

Mostanra, hogy mind a 100 EtherRock kavics eladásra került, közülük sok ismét felkerült a népszerűbb NFT marketplacekre, a legolcsóbb 31 ETH-tól (96100 dollár) egészen 626262 ETH-ig (1.9 milliárd dollár) kínálva a kavicsokat.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

Hatalmas az érdeklődés az Ether Rocks után

Elkapkodták, az összes megmaradt digitális kavicsot. A Tron (Advanced Decentralized Blockchain Platform) vezetője  Justin Sun például 611,170 dollárt adott az Ethereum Pet Rock NFT-ért.

https://twitter.com/justinsuntron/status/1429346110405890048

Ran Neuner, társalapító és vezérigazgató az Onchain Capitalnál az alábbi pimasz tweeten jellemezte az NFTket:


"Jelenleg 7 milliárd emberre a földön 21 millió Bitcoin, de mindössze 100 kavics jut. El tudjátok képzelni mi lesz, ha a szervezeti pénzek is elkezdenek befolyni a kavicshoz? Csak idő kérdése, amíg a kavics ETF (tőzsdén kereskedett befektetési alap) elfogadásra kerül." 

CryptoPunks volt az egyik legsikeresebb a gyűjthető NFT-k területén, ahol a tokenek gyakran szintén 6 számjegyű összegekért cserélnek gazdát. A Cointelegraph múlt szerdai cikke alapján, egy szemfüles gyűjtő 8000 dollár profitot realizált egy CryptoPunk eladáson, hiszen korábban ezt a tokent szinte fillérekért vásárolta meg az ember.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 8.45% $62,692.36
Ethereum ETH 5.63% $3,465.82
BNB BNB 3.75% $414.01
Solana SOL 13.64% $124.02
XRP XRP 1.92% $0.5913
Cardano ADA 9.64% $0.6816
Dogecoin DOGE 32.82% $0.1282
Litecoin LTC 10.47% $82.17
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!