Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Ethereum ár elemzés: Csökkenő Bitcoin dominancia, erősödő altcoinok?!

Ethereum ár elemzés: Csökkenő Bitcoin dominancia, erősödő altcoinok?!

Csökkent a Bitcoin dominanciája, ezért talán altokra irányulhat a figyelem az elkövetkezendőkben. Ethereum ár elemzésünkben megvizsgáljuk a kilátásokat.📊

 

Ethereum ár elemzés - Napi grafikon

Napi nézeten sikerült az 50-es mozgóátlag fölé kerülni az Ethereum árnak, valamint a 20 EMA (Exponenciális mozgó átlag) fokozatos emelkedése ad pozitív képet.  

Az előző napokban az Ichimoku felhő működött ellenállásként  megakadályozva, hogy bikás kép alakuljon ki a piacon. Ez az indikátor segíthet egyértelműsíteni, hogy lehet-e számítani további emelkedésre, így  amennyiben az árnak sikerülne a felhő fölött zárni, a következő célár szintek 208 majd 250 dollár körül lennének.

Ugyanakkor ha ez meghiusúlna, az invalidálhatja a bikás forgatókönyvünket és első sorban a 150 dollár körüli szint visszatesztelésével járhat, aminek esetleges  elvesztése medvés képet festene.

 

Ethereum ár elemzés - Négyórás grafikon

Négyórás nézeten megfigyelhető, hogy az Ethereum árnak többszörös próbálkozás után sikerült áttörni a 175 dolláros szinten kialakult ellenállást, azonban ennek visszatesztelése sikertelen volt. 

Rövidebb távon ennek a letörése további esést vetít előre, így lehet számítani a 165 dollásros (23.6% fibonacci szint) majd a grafikonon megjelent 150 dolláros zóna visszatesztelésére amely az előző emelkedő trendünkre húzott fibonacci 38.2%-os szintjének felel meg.

 

Ethereum ár összefoglalva

Az Ethereum árfolyam 195-200 dolláros szint felett válna érdekessé long szempontjából. Erre a rövidebb távon 175 dollár körüli támaszunk sikeres visszatesztelésére lett volna szükség. Ennek elbukása invalidálja a bikás nézetünket, így valószínűleg egy 150 dolláros célárra lehet számítani első körben. 

Egyelőre némi gyengeséget mutatnak az altok viszont mindenképp érdemes szemmel követni néhányuk (főleg bigcaps) alakulását akár short poziciók szempontjából is. 

- Lénárd

CryptoFalka_jelölések CryptoFalka_jelölések (megj.: a napos grafikonnon narancssárgával a 20 EMA lett jelölve)

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Mi a Bitcoin, blockchain technológia vagy a kriptovaluta kereskedés?
  2. Itt lenne a következő pénzügyi világválság? A számok azt mutatják!
  3. Elérte a pánik a kripto tőzsdéket, tanácsok zuhanás közepette
  4. Bitcoin, kriptovaluta szótár és kisokos
  5. Miért éri meg Bitcoinnal és kriptovalutákkal kereskedni?
  6. Pontos matematikai modell a Bitcoin ár meghatározásához
  7. CryptoFalka kriptovaluta kereskedés kisokos

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -4.99% $67,346.27
Ethereum ETH -8.11% $3,248.89
BNB BNB -5.70% $590.07
Solana SOL -12.55% $153.17
XRP XRP -10.69% $0.5447
Dogecoin DOGE -12.91% $0.1722
Cardano ADA -13.31% $0.5087
Litecoin LTC -12.77% $85.71
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!