Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Egyszerűsödnek kriptovalutás fizetések a Binance Pay-el

Egyszerűsödnek kriptovalutás fizetések a Binance Pay-el

Az egyik legnagyobb kriptovaluta tőzsde, elindította a Binance Pay fizetési rendszert, amely érintés nélküli fizetést tesz lehetővé.

 

Binance Pay fizetési rendszer élesítve

A Binance nyilvánosan, alfa módban elindította a Binance Pay fizetési szolgáltatását, amely érintés nélküli, peer-to-peer kriptovaluta-fizetési funkciót tesz lehetővé. A tőzsde eredetileg már februárban elindította az alkalmazás próbaverzióját 250.000 felhasználó részére.

A Binance szóvivője elmondta, hogy az új szolgáltatás nem korlátozódik egyes felhasználókra, az mindenkinek számára elérhető. Tehát a Binance Pay szolgáltatáshoz csak egy Binance regisztráció és egy KYC (know your customer) azonosítás szükséges.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

Egyszerű kriptós fizetés a Binance segítségével

Annak aki használni szeretné a szolgáltatást, a Binance alkalmazásban a fizetési funkciót kell választani. A szolgáltatás megkezdéséhez aktiválni kell a szolgáltatást a Binancen belül. Aktiválást követően a Spot wallet-ből fel kell tölteni az egyenleget és már lehet is használni. 

Binance Pay I Cryptofalka Forrás: https://www.binance.com/

Fontos, hogy aki már használ Binance kártyát annak nem kell tenni semmit a szolgáltatás elindításához, mert a két pénztárca ugyanazon a címen működik. A Binance Pay több mint 30 kriptovaluta mellett 5 fiat pénznemet is támogat. Ilyen az euro, az angol font, ausztrál dollár, török líra és a brazil real. 

A Binance vezérigazgatója, Changpeng Zhao elmondta, hogy a nulla számlavezetési díjas szolgáltatás segíthet a fiat alapú fizetés hálózatok hiányosságainak kezelésében:

A hagyományos fizetési infrastruktúra szolgáltatásai magas tranzakciós díjjal járnak. Úgy látjuk, hogy a Binance Pay a hagyományos pénzügyi nehézségekre, korlátozásokra megoldással járhat. A pénzügyek egy olyan digitális világ és gazdaság felé mozdulnak el, ahol a kriptográfia áll ennek a változásnak a középpontjában, amely a nagyobb, globális lakosság számára előnyös. 

 

Összegzés

A hagyományos, nagy fizetési rendszerek lassan kezdik felismerni a kriptavalutákban rejlő lehetőségeket. Februárban a MasterCard, a világ legnagyobb pénzügyi processzora bejelentette, hogy több, mint egy milliárd felhasználóinak teszi elérhetővé a kriptovaluta-fizetéseket 2021-ben. A legnagyobb riválisa, a VISA már januárban kiadott egy közleményt, hogy elkötelezettek a kripto-fiat fizetések engedélyezésében. A PayPal pedig már novemberben engedélyezte hálózatán egyes kriptovaluták vásárlását. 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.86% $66,757.38
Ethereum ETH 2.18% $3,634.08
BNB BNB 0.90% $611.78
Solana SOL 4.29% $151.37
XRP XRP -0.06% $0.4894
Dogecoin DOGE 1.10% $0.1379
Cardano ADA 0.99% $0.4176
Litecoin LTC 0.07% $79.13
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!