Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Iráni bombázás! Olaj, arany, Bitcoin ár pedig az egekbe száll

Iráni bombázás! Olaj, arany, Bitcoin ár pedig az egekbe száll

A korábbi amerikai bombázásra válaszul Irán, iraki amerikai célpontok ellen indított támadást. Hatására szakad a Dow Futures, repül az olaj, arany és a Bitcoin ár.

 

A korábbi iráni bombázás és az emelkedő Bitcoin ár

Ahogyan a korábbi Iránról tudósító cikkünkben beszámoltunk:

Az Amerikai Egyesült Államok Iránhoz köthető célpontok ellen hajtott végre légicsapásokat az iraki fővárosban, Bagdadban. A bagdadi nemzetközi repülőteret célzó légitámadásban, életét vesztette Kászim Szulejmáni iráni tábornok, az iráni Forradalmi Gárda vezetője.

Bitcoin ára légicsapás iránban Forrás: https://hvg.hu/vilag/20200103_Meghalt_egy_irani_tabornok_egy_amerikai_legicsapasban

 

Mindeközben a Bitcoin ár, ahogyan a tegnapi elemzésünkben írtuk, szépen emelkedő trendre állt. (Azóta még nagyobbat emelkedett)

Rövid 1 és 4 órás nézeten már szép emelkedő trendre állt a Bitcoin ár. Ezt onnan láthatjuk, hogy a mozgó átlagok felfele mutatnak és az ár ezek felett helyezkedik el, így az esetleges csökkenéseknél támaszként tudnak funkcionálni az emelkedő trendjükben. Lásd előző 1 órás ábra és a lenti 4 órás bitcoin grafikon. - Cryptofalka - 2020.01.07

Bitcoin bika piac cryptofalka elemzés BTCUSD-4h-20200107

 

Dow Futures lenn, Olaj, Arany Bitcoin ár fenn

Meg is jött a válasz Irán részéről az előző támadásra! Hajnalban olyan iraki célpontok ellen indítottak rakétatámadást, ahol amerikai katonák állomásoztak. 

Általában nem szeretünk híreket összefüggésbe hozni tőzsdei mozgásokkal, de jelen esetben elég egyértelmű korreláció van a fokozódó konfliktus és a tőzsdei termékek mozgása között. Legyen az, Dow Jones, olaj, arany vagy Bitcoin ár. A kérdés csupán, hogy melyik hogyan reagál az eseményekre...

Esik a Dow Futures index

A Dow Jones Ipari Átlag az Amerikai Egyesült Államok 30 legfontosabb vállalatának tőzsdei állapotát mutatja percről percre, egyetlen mutatóban. 

Dow_jones_crash Forrás: https://www.ccn.com/iran-ignites-stock-market-doom-even-the-fed-cant-save-a-dow-jones-crash/

Az amerikai részvény piac a hosszan elhúzódó bika piaca és a korábban kifejtett pénzügyi problémák miatt a legtöbb elemző szerint igazán kitett egy potenciális korrekciónak. Most pedig az események hatására nagyon rövid idő leforgása alatt 455 pontot esett a Dow Futures.

 

Emelkedő olaj és arany ár

Ezzel ellentétben az olaj és az arany ára pontosan ellentétesen korrelállt az eseményekkel. A hírek hatására meredeken emelkedtek, amit a Bitcoin ár is követett.

Bitcoin ár

A grafikonon sárga nyíllal láthatjátok a hír megjelenését, naranccsal az olaj, pirossal az arany, kékkel pedig a Bitcoin árat.

 

Bitcoin és a szárnyaló long pozíciók

Tegnap és a tegnapelőtti cikkünkben is kifejtettük, hogy érdemes lesz a Bitcoin long pozíciókra figyelni. A szép emelkedő trend lehetőséget adott arra, hogy szűk stop-lossal nyithassunk tőkeáttételes long pozíciókat

Népszerű helynek számít a 22 EMA-ról felfelé pattanni. Ezt erősíti, hogy az előbb említett a decemberi gyertya alsó árnyéka hosszabb, mint maga a gyertya test. Meg is jelent némi vásárlóerő a januári hónap indulásával, és egyelőre zöldre áll a januári BTC ármozgás. Érdemes tehát hosszú csend után ismét esetleges long pozíciókra figyelni a BTC ármozgást. Cryptofalka - 2020.01.06

Közel 12 óra alatt +20% vagy akár +30% profit? Igen, a Bitcoin piacán erre is van lehetőség. 🚀

Tegnap délután nyitottunk egy egyszerű longot a privát csoportunkban, szűk 1,2%-os stoppal. Mára már +7%nál jár azóta a Bitcoin, ez egy 3 vagy 5-szörös tőkeáttétel esetén +21-35%ot jelent.

Bitcoin ár cryptofalka Bitcoin long pozíció nyitása Bitcoin ár cryptofalka Bitcoin long pozíció zárása

Akiket komolyabban érdekel a kereskedés, valamint a kriptopiaci lehetőségek azoknak lehetősége van már csatlakozni a januári privát CryptoFalka csoportunkba ➡️ LINK 

Sőt! Még a mai napon van lehetőségetek igénybe venni az újévi akciónkat is! ➡️ LINK

 

További ajánlott cikkeink:

  1. BITCOIN, KRIPTOVALUTA SZÓTÁR ÉS KISOKOS
  2. HAVI 150$ PROFIT, ENNYI A BITCOIN HOSSZÚTÁVÚ ÁTLAGA
  3. BITCOIN FELEZÉS, JELENTŐSEN NŐ A GOOGLE KERESÉSEK SZÁMA
  4. MIRE IS JÓ A BLOKKLÁNC? – ALKALMAZÁSI MEGOLDÁSOK A GYAKORLATBAN
  5. CRYPTOFALKA KRIPTOVALUTA KERESKEDÉS KISOKOS
  6. KRIPTOVALUTA TŐZSDE ISMERTETŐ! MINDEN, AMIT TUDNOD KELL A NAGYOKRÓL
  7. A VILÁG KEZD MEGŐRÜLNI, A PÉNZÜGYI RENDSZER A VESZTÉBE ROHAN

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.85% $64,097.53
Ethereum ETH 0.03% $3,419.57
BNB BNB 0.00% $571.4
Solana SOL 1.76% $160.95
XRP XRP -6.07% $0.552
Dogecoin DOGE -1.91% $0.1197
Cardano ADA -2.86% $0.4233
Litecoin LTC -0.94% $71.16
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!