Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kedvező feltételekkel válthatunk Euróból kriptot a Coincashnél

Kedvező feltételekkel válthatunk Euróból kriptot a Coincashnél

Érdemes lehet kihasználni a CoinCash új promócióját, ahol július 22-ig kedvezményesen válthatunk kriptovalutát euróból. Eközben tovább bővült a hazai kriptovaluta váltó kínálata és ATM hálózata is. 💪

 

0,99%-os váltási jutalék az Eurós váltásokra a CoinCashnél július 22-ig

A kriptovaluták világában nem csak a "mikor", hanem a "hol" is egy nagyon fontos kérdés, amikor valaki Bitcoint vagy kriptovalutát szeretne vásárolni. Igazán széles tartományban mozog, hogy hol és hogyan éri meg Bitcoint vagy kriptovalutát vásárolni. A külföldi tőzsdék mellett szerencsére számos hazai kriptovaluta váltó is elérhető már, ahol magyar ügyfélszolgálattal, forintból vagy euróból is tudunk kriptovalutát vásárolni.

A CoinCash új promóciója keretében pedig ezt július 22-ig igazán olcsón, 0,99%-os váltási jutalék mellett tudjuk megtenni. Vagyis ha mostanában szeretnél euróból kriptovalutát vásárolni, akkor érdemes lehet elgondolkozni a hazai váltó új ajánlatán. (Az akció 2021 július 22-ig tart és maximum 5000 EUR értékű váltásokra vonatkozik.)

 

További coinokkal bővült a CoinCash repertoárja

A CoinCash hivatalos cikke szerint közel 25 új coinnal bővült a magyar kriptovaluta váltó kínálata. Ennek köszönhetően már több, mint 100 kriptovaluta érhető el náluk. A hazai kriptovaluta váltó bővítette a kínálatot NFT tokenekkel is (hogy mi is az az NFT arról korábban itt írtunk). Vagyis elmondható, hogy a hazai szereplők is követik a kripto piac trendjeit és próbálják kiszolgálni a lelkes kripto befektetők legújabb igényeit is. 

LEGO NFT I Cryptofalka Forrás: https://muhabbit.com/

 

Tovább duzzad Magyarország legnagyobb Bitcoin ATM hálózata

Magyarország legnagyobb Bitcoin ATM hálózata tovább duzzadt, mára már 20 CoinCash ATM található országszerte. A CoinCash automata hálózatának legfiatalabb tagja a Kálvin téri Zing Burger falai között talált otthonra. Az új darab mellett az automaták kínálata is tovább bővült, így az eddig elérhető bitcoin, ether és litecoin mellett már Tether (USDT) és a Doge vásárlására is van lehetőség.

Ha kedvet kaptál a Bitcoin vásárláshoz, kattints IDE.

Bitcoin és kriptovaluta ATM I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.73% $58,179
Ethereum ETH 2.33% $3,146.11
BNB BNB 2.76% $536.6
Solana SOL 2.81% $139.41
XRP XRP 10.03% $0.5154
Dogecoin DOGE 2.89% $0.1092
Cardano ADA 5.41% $0.422
Litecoin LTC 1.79% $70.43
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!